Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 6,00 kr. - 10.155,00 kr.

Lysdioder-LED

lysdioder-led

LED Lys - Hvad er forskellen på god LED og dårlig LED

LED er i og for sig en jungle at finde ud af for hvilken type skal jeg vælge og hvilken LED producent er bedst.
Med indtoget af LED på markedet blev de mange kendte pærer producenter som philips, osram og GE pludselig en lille spiller på markedet.
firmaet CRI meldte sin ankomst på LED markedet og leverede den bedste kvalitet, Kina overtog ret hurtig LED markedet og i dag bliver stort set alle LED pærer, strips, lamper, mowing heads og lyseffekter produceret i Kina, eller det vil sige den LED der sidder i produktet er lavet i Kina.
En LED der bliver produceret har forskellige kvalitets klasser.
Således opdeles en LED i klasserne A, B og C, inden for disse klasser opdeles en LED igen i klasserne 1, 2 og 3.
Disse bogstaver og tal indikerer hvordan en LED er skåret, hvordan en LED spreder lyset og hvor lang holdbarhed en LED har.
Køber man LED i eksempelvis Kina kan man rende ind i klasse C3, det er altså en LED eller flere som er kasseret i processen og som en lille kineser har taget med hjem og lavet et produkt ud af.
Dette produkt er typisk ikke ensfarvet, det holder meget kortvarigt og en LED på disse produkter er tydeligt ikke af top kvalitet.
Vælger man derimod at handle med eksempelvis discosupport som har flere års erfaring inden for LED og samarbejder med flere firmaer som har arbejdet med LED gennem flere år så sikrer man sig at den LED eller de LEDer som man får i sine produkter er A1 dioder.
Ydeevnen på en LED her fra modsvarer også den mængde lys der kommer ud af ptoduktet en ting som også er alment kendt.
Det er altså ikke ensbetydende med mere lys fordi man køber sig til flere watt i et produkt for selv om dioden bruger flere watt kan den sagtens være en B1 eller aller højst en A3 LED som ikke modsvarer kravene for høj ydeevne som A1 LED gør det.
Er du i tvivl eller mangler du svar på et eller andet står vi klar til at råde og vejlede dig i dit valg, alt du skal gøre er at ringe på 86602323 og stille dit spørgsmål.

LED Lys - Kort fortalt

LED er en forkortelse for ordene Light Emitting Diode som grundlæggende betyder en diode med lys i.
LED er i dag en af de hurtigst voksende markeder og et marked der er i en konstant udvikling, således har udviklingen på få år gjort LED til et produkt som bruges stort set alle steder.
LED er i dag at finde i pærer, lamper, diskoteks lyseffekter, moving heads og meget mere.
Når der snakkes om mindre CO2 udledning i verdens lande og vi skal spare på energien er LED en af de mest effektive måde at spare på strømmen.
Således kan du udskifte dine gamle pærer med nye LED pærer og dermed få et næste lige så godt lys men spare mange penge på din elregning.
Hvilken type LED skal man så vælge.
Behovet for LED kan variere fra person til person, nogle bruger LED til diskoteket hvor behovet for at skifte farve er stort, her er LED godt fordi man på relativt lidt plads kan have meget lys og i mange forskellige farver.
For at opnå forskellige farver arbejder mand i RGB inden for LED, her er altså tale om Rød, Grøn og Blå LED som til sammen giver forskellige farver når farverne fra de 3 forskellige led blandes.
I nyere LED typer er farven W eller hvid også koblet ind i farverne og man her dermed muligheden for at koble 4 forskellige LED farver sammen.
LED er smart fordi det kan erstatte allerede eksisterende pærer men det kan også give helt nye arkitektoniske belysninger og fordelen er at LED bliver ved med at virke i lang tid modsat en almindelig glødepærer.
LED findes også som bånd eller strip, her er der tale om et stykke bånd som er påsat forskellige LED og som findes både som almindelig hvid i både varm og kold hvid LED men også som multi farvet med RGB indbygget i led båndet.
Fordelene ved at udskifte den gamle gløde belysning med LED er at man sagtens kan reducere sit elforbrug ti foldigt uden at gå på kompromis med komforten.
Samtidig åbner LED for en farver ny verden inden for diskoteker i det den farvede LED kan erstatte farvehjul og meget mere i diverse diskoteks effekter og andet diskoteks udstyr.
Samtidig kan effekterne gøres meget mindre med LED fordi der ikke er påkrævet forskellige store strømforsyninger, fatninger og meget mere, her er LED bare smart i alt sin enkelthed.
Har du spørgsmål til valg af LED så kontakt discosupport.dk på 86602323 og få råd og vejledning til valg af LED til netop dit projekt.
Vores erfaring strækker sig længere tilbage end ordet LED har været på folks læber og vi har arbejdet med LED fra dets spæde start inden for belysning og før det hvor LED befandt sig inden i elektronik.

Der er 185 varer.

Viser 1-48 af 185 element(er)

Aktive filtre

Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 6,00 kr. - 10.155,00 kr.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode