Lysdioder-LED

Der er 256 varer.
Lysdioder-LED

LED Lys - Hvad er forskellen på god LED og dårlig LED

LED er i og for sig en jungle at finde ud af for hvilken type skal jeg vælge og hvilken LED producent er bedst.
Med indtoget af LED på markedet blev de mange kendte pærer producenter som philips, osram og GE pludselig en lille spiller på markedet.
firmaet CRI meldte sin ankomst på LED markedet...

LED Lys - Hvad er forskellen på god LED og dårlig LED

LED er i og for sig en jungle at finde ud af for hvilken type skal jeg vælge og hvilken LED producent er bedst.
Med indtoget af LED på markedet blev de mange kendte pærer producenter som philips, osram og GE pludselig en lille spiller på markedet.
firmaet CRI meldte sin ankomst på LED markedet og leverede den bedste kvalitet, Kina overtog ret hurtig LED markedet og i dag bliver stort set alle LED pærer, strips, lamper, mowing heads og lyseffekter produceret i Kina, eller det vil sige den LED der sidder i produktet er lavet i Kina.
En LED der bliver produceret har forskellige kvalitets klasser.
Således opdeles en LED i klasserne A, B og C, inden for disse klasser opdeles en LED igen i klasserne 1, 2 og 3.
Disse bogstaver og tal indikerer hvordan en LED er skåret, hvordan en LED spreder lyset og hvor lang holdbarhed en LED har.
Køber man LED i eksempelvis Kina kan man rende ind i klasse C3, det er altså en LED eller flere som er kasseret i processen og som en lille kineser har taget med hjem og lavet et produkt ud af.
Dette produkt er typisk ikke ensfarvet, det holder meget kortvarigt og en LED på disse produkter er tydeligt ikke af top kvalitet.
Vælger man derimod at handle med eksempelvis discosupport som har flere års erfaring inden for LED og samarbejder med flere firmaer som har arbejdet med LED gennem flere år så sikrer man sig at den LED eller de LEDer som man får i sine produkter er A1 dioder.
Ydeevnen på en LED her fra modsvarer også den mængde lys der kommer ud af ptoduktet en ting som også er alment kendt.
Det er altså ikke ensbetydende med mere lys fordi man køber sig til flere watt i et produkt for selv om dioden bruger flere watt kan den sagtens være en B1 eller aller højst en A3 LED som ikke modsvarer kravene for høj ydeevne som A1 LED gør det.
Er du i tvivl eller mangler du svar på et eller andet står vi klar til at råde og vejlede dig i dit valg, alt du skal gøre er at ringe på 86602323 og stille dit spørgsmål.

LED Lys - Kort fortalt

LED er en forkortelse for ordene Light Emitting Diode som grundlæggende betyder en diode med lys i.
LED er i dag en af de hurtigst voksende markeder og et marked der er i en konstant udvikling, således har udviklingen på få år gjort LED til et produkt som bruges stort set alle steder.
LED er i dag at finde i pærer, lamper, diskoteks lyseffekter, moving heads og meget mere.
Når der snakkes om mindre CO2 udledning i verdens lande og vi skal spare på energien er LED en af de mest effektive måde at spare på strømmen.
Således kan du udskifte dine gamle pærer med nye LED pærer og dermed få et næste lige så godt lys men spare mange penge på din elregning.
Hvilken type LED skal man så vælge.
Behovet for LED kan variere fra person til person, nogle bruger LED til diskoteket hvor behovet for at skifte farve er stort, her er LED godt fordi man på relativt lidt plads kan have meget lys og i mange forskellige farver.
For at opnå forskellige farver arbejder mand i RGB inden for LED, her er altså tale om Rød, Grøn og Blå LED som til sammen giver forskellige farver når farverne fra de 3 forskellige led blandes.
I nyere LED typer er farven W eller hvid også koblet ind i farverne og man her dermed muligheden for at koble 4 forskellige LED farver sammen.
LED er smart fordi det kan erstatte allerede eksisterende pærer men det kan også give helt nye arkitektoniske belysninger og fordelen er at LED bliver ved med at virke i lang tid modsat en almindelig glødepærer.
LED findes også som bånd eller strip, her er der tale om et stykke bånd som er påsat forskellige LED og som findes både som almindelig hvid i både varm og kold hvid LED men også som multi farvet med RGB indbygget i led båndet.
Fordelene ved at udskifte den gamle gløde belysning med LED er at man sagtens kan reducere sit elforbrug ti foldigt uden at gå på kompromis med komforten.
Samtidig åbner LED for en farver ny verden inden for diskoteker i det den farvede LED kan erstatte farvehjul og meget mere i diverse diskoteks effekter og andet diskoteks udstyr.
Samtidig kan effekterne gøres meget mindre med LED fordi der ikke er påkrævet forskellige store strømforsyninger, fatninger og meget mere, her er LED bare smart i alt sin enkelthed.
Har du spørgsmål til valg af LED så kontakt discosupport.dk på 86602323 og få råd og vejledning til valg af LED til netop dit projekt.
Vores erfaring strækker sig længere tilbage end ordet LED har været på folks læber og vi har arbejdet med LED fra dets spæde start inden for belysning og før det hvor LED befandt sig inden i elektronik.

Mindre
Mere
Viser 1 - 24 af 256 varer
 • Butiksspot 75W Grå - Philips MRS 501 CDM-T/Apache-T

  Philips MRS 501 CDM-T/Apache-T 70W G12 er et butiksspot med lysegrå armatur. Den er beregnet til skinne montering i butikker og messer. Bemærk: Lamperne er brugte, men fremstår i meget fin stand.

  Varenummer: Philips MRS 501
  300,00 DKK
 • Accu Color White - LED Lampe 6 x 10W RGBWA-LED Accu Color White - LED Lampe 6 x 10W RGBWA-LED
  - 1.030,00 DKK
  Lagerstatus
  Accu Color White - LED Lampe 60W RGBWA - Trådløs DMX

  Batteridrevet LED Projektor lampe med 6 x 10W RGBWA og med indbygget Trådløs DMX. Den har en beam-vinkel på 20° - Selve projektionsvinklen kan justeres over 25° (Vertikalt til horisontalt), hvilket gør den oplagt at bruge til fester, scener, messer, festivaler osv. Den kan bruges ca. 10 timer i "Fade Mode" på et fuldt opladet batteri. Læs mere længere...

  Varenummer: Jb-5126
  1.795,00 DKK
  2.825,00 DKK -1.030,00 DKK
 • Downlight DL-221 Indbygningsspot GU10 1x35W. Bestil dit Downlight DL-221 hos discosupport.dk NEMT - HURTIGT - BILLIGT!!!
  - 180,00 DKK
  Udsolgt
  Downlight DL-221 Indbygningsspot GU10 1x35W

  Downlight DL-221 er en flot stilrent indbygningsspot. Den må monteres direkte i isolering, hvis man bruger en halogenpære på max. 35W med aluminium reflektor. Flot og funktionelt firkantet indbygningsspot til montering i køkkener, stuer, kontor osv.

  Varenummer: L Hylde
  120,00 DKK
  300,00 DKK -180,00 DKK
 • DTS Strømforsyning - DMX 512 LED Driver

  DTS power supply / dmx-512 led driver. - Med skrueterminaler. - Dimensioner: 19x16x5cm. Læs om flere tekniske specifikationer længere nede på siden, følg linket! http://www.lafoy.fi/MANUAALIT/DTS/MANUAALIT/252_320_ps_dmx-512_led_driver_um_gb.pdf

  Varenummer: X12-501
  995,00 DKK
 • Futureligth PCC-500F DMX Color Changer - Bestil din DMX styret lyseffekt på discosupport.dk NEMT - HURTIGT - BILLIGT!!! Futureligth PCC-500F DMX Color Changer - Bestil din DMX styret lyseffekt på discosupport.dk NEMT - HURTIGT - BILLIGT!!!
  - 1.800,00 DKK
  Lagerstatus
  Futureligth PCC-500F DMX Color Changer

  Kraftig colour changer DMX styret eller stand alone med master/ slave funktion. 48 forprogrammerede scener i program run til stand alone. Scenerne i program run kan skiftes individuelt. Læs mere om de tekniske specifikationer længere nede på siden.

  Varenummer: Futurelight PCC 500
  1.695,00 DKK
  3.495,00 DKK -1.800,00 DKK
 • LED pære GU10 - 3W (Dæmpbar)

  Fønix er en god serie af LED pærer og lysstofrør i en god kvalitet, til en rigtig skarp pris. LED pærerne giver det gode lys, som du er vant til fra traditionelle lyskilder. På den måde vil du opleve, at lyset er præcis som det du kender fra glædepærer og traditionelle lysstofrør - dog vil du med en levetid på hele 25.000 timer samt opleve en markant...

  Varenummer: U6-30
  40,00 DKK
 • Indbygningsspot 7,5W LED - Nordtronic Quick Install 230V...

  Mat hvid indbygningsspot med GU10 fatning. Max: 7,5W LED eller Max: 25W halogen. Hurtig montering direkte i isoleringen. Godkendt til videresløfning.   - Diameter på monteringshul: Ø75mm. - Indbygningshøjde: 63mm. - Spot diameter: Ø87mm. - IP 44 (Beregnet til Indendørs-montering).

  Varenummer: X12-500
  95,00 DKK
 • Accu Decolite - LED Projektor 1 x 15W RGBW-LED. Bestil din ACCU Decolite hos discosupport.dk Accu Decolite - LED Projektor 1 x 15W RGBW-LED. Bestil din ACCU Decolite hos discosupport.dk
  - 620,00 DKK
  Lagerstatus
  Accu Decolite - LED Projektor 1 x 15W RGBW-LED

  Batteridrevet LED Projektor med 1 x 15W RGB-LED med indbygget DMX. Den har en beam-vinkel på 10° til 30°, hvilket gør den oplagt at bruge til fester, scener, messer, festivaler osv. Projektoren er udstyret med en trådløs transceiver (Sender/Modtager), som er 100% kompatibel med W-DMX G4-protokollen fra "Wireless Solution Sverige". Læs mere om Accu...

  Varenummer: Accu Decolite
  1.175,00 DKK
  1.795,00 DKK -620,00 DKK
 • Invader - 3 effekter i en Invader - 3 effekter i en
  - 880,00 DKK
  Lagerstatus
  Striker LED Moving Spot

  Kompakt LED moving spot til DJ og mindre klubber. Klar til trådløs DMX: Du skal bare tilslutte en valgfri WTR-DMX Dongle.  Baseret på en 30W hvid LED Spot og 6x8W LED til selve Washen.  Meget lavt strømforbrug.

  Varenummer: JB 4190
  2.715,00 DKK
  3.595,00 DKK -880,00 DKK
 • Plano Spot 60W - LED RGB Party Projektor

  Kompakt RGBW LED Projektor. Ideel til orkestre, scenebrug, mobildiskoteker eller til hjemmefester. Letvægts lyseffekt med lavt strømforbrug.

  Varenummer: JB 4189
  495,00 DKK
 • JB Systems LED Diamond 2 - Bestil den nemt og hurtigt hos discosupport.dk vi har et bredt sortiment af forskellige slags lyseffe JB Systems LED Diamond 2 - Bestil den nemt og hurtigt hos discosupport.dk vi har et bredt sortiment af forskellige slags lyseffe
  - 40,00 DKK
  Lagerstatus
  JB Systems LED Diamond 2

  LED Diamond 2 er en kraftig og kompakt LED DMX-styret lyseffekt.  De mange linser er med til at projicere flotte farvede lysstråler over 360° rundt. Indbygget programmer til at skabe fantastiske og dynamiske lysshows. Ny opdateret udgave af LED Diamond.

  Varenummer: JB 4188
  380,00 DKK
  420,00 DKK -40,00 DKK
 • Indbygningsspot 83x83mm - GU5.3

  Lysegrå armatur til indbygning med GU5.3 sokkel. Kan bruges til både LED og Halogen pærer. Selve armaturet er fremstillet i rustfrit stål, hvilket gør det muligt at montere den både indendørs og udendørs. Denne type armatur hedder Flat Light, og er designet til at montere i indkørsler, garager, værksteder osv. 

  Varenummer: Y7-161
  120,00 DKK
 • Indbygningsspot 143x83mm - GU5.3

  Lysegrå armatur til indbygning med GU5.3 sokkel. Kan bruges til både LED og Halogen pærer. Selve armaturet er fremstillet i rustfrit stål, hvilket gør det muligt at montere den både indendørs og udendørs. Denne type armatur hedder Flat Light, og er designet til at montere i indkørsler, garager, værksteder osv.

  Varenummer: Y10-130
  150,00 DKK
 • Bestil din Beamspot1 DMX FC hos discosupport.dk - Her finder du et bredt sortiment af forskellgie slags RGB projektor og lamper Bestil din Beamspot1 DMX FC hos discosupport.dk - Her finder du et bredt sortiment af forskellgie slags RGB projektor og lamper
  - 270,00 DKK
  Lagerstatus
  RGB Single Beam Projektor 15W - Beamspot1 DMX FC

  Denne stilfulde DMX-styret RGB 15W Single Beam Projektor, er udstyret med en meget smal 4° linse, hvilket gør den til en ekstrem effektiv lampe til mange forskellige type opgaver. Den er ideel til alle former for effekter på scenen, men fungerer også rigtigt godt til spejlkugler.     Kan bruges i TV-studioer: Ingen ventilator larm og flimmerfrit 1200Hz LED.

  Varenummer: JB 4957
  850,00 DKK
  1.120,00 DKK -270,00 DKK
 • Philips LED Pære Dæmpbar 16 Watt - E27 sokkel Philips LED Pære Dæmpbar 16 Watt - E27 sokkel
  - 225,00 DKK
  Lagerstatus
  Philips LED Pære Dæmpbar 16 Watt - E27 sokkel

  Endelig en serie af LED pærer på markedet der er produceret i super kvalitet med ordentlig lysoutput og en god varm hvid farve som en glødepære. Sparer omkring 84% strøm.De 16W LED modsvarer omkring 100W halogen. Mat pære.Bemærk: Pæren passer i en Par 30 og en Par 46 (Se længere nede på siden under relaterede produkter).Tekniske Data:- Dæmpbar: Ja. -...

  Varenummer: Z6-721
  135,00 DKK
  360,00 DKK -225,00 DKK
 • Varm hvid Flexstrip (5m) - 24V udendørs IP65 - 120 dioder...

  Meget lys og fleksibel LED strip, som indeholder 120 hvide lysdioder pr. meter. Varm hvid farve (3000K) som skaber en hyggelig atmosfære. Bemærk: IP65 - Derfor er den egnet til udendørsbrug eller i badeværelser, køkkener osv. Total længde på rullen er 5 meter, men kan nemt afkortes for hver 5cm. Den kan nemt formes til runde og kantet flader, hvilket gør...

  Varenummer: U8-30
  385,00 DKK
 • LSI 60 RGB - 24V udendørs IP65 - 5 meter

  Vandtæt selvklæbende RGB LED strip i farverne (Rød, blå, grøn). Med en controller kan den lave alle regnbuens farver.Dette er en meget fleksibel RGB LED Strip. Den kan nemt formes til runde og kantet flader, hvilket gør den ideel til alle former for udendørs LED belysning.En fleksibel farveskiftende LED strip, som indeholder 60 RGB LED dioder på 1 meter.

  Varenummer: U5-15
  395,00 DKK
 • RGB Flexstrip 60 LED pr meter - 24V Indendørs IP20 - 5 meter

  Selvklæbende RGB LED strip i farverne (Rød, blå, grøn). Med en controller kan den lave alle regnbuens farver.Dette er en meget fleksibel RGB LED Strip. Den kan nemt formes til runde og kantet flader, hvilket gør den ideel til alle former for indendørs LED belysning. Bemærk: IP20 Rate.En fleksibel farveskiftende LED strip, som indeholder 60 RGB LED dioder...

  Varenummer: JB-5417
  345,00 DKK
 • LED RF Control RGB - Til LED Strips

  Brugervenlig 3 kanals controller til RGB LED belysning (LED strips).RF fjernbetjening medfølger, og den er nem at bruge: - Radiofrekvens 433,92 MHz (Den behøver ikke at pege mod modtageren). - On / Off knap. - 0 til 100% dæmpning + 4 forudindstillede niveauer (10, 30, 70, 100%).  - Knap til nat belysning: (Justerbar udgang 1% til 10%). - 3...

  Varenummer: JB-5397
  245,00 DKK
 • LED DMX-Dimmer Lysdæmper 12V - 24V

  Ekstremt alsidig LED DMX-Controller til alle former for passiv 12V DC / 24V = LED strips. Kan både bruges til RGB og 1 farvet LED strips.  Det grønne tilslutningsstik bagpå er aftageligt.Nem at installere: Udstyret med XLR og RJ45 DMX ind/ud + LED udgange. Max output: 40W / LM 120W (12V dc) eller 80W /ch = 240W (24V dc). 

  Varenummer: JB-5395
  245,00 DKK
 • LEDCON-XL Controller LEDCON-XL Controller
  - 765,00 DKK
  Lagerstatus
  LEDCON-XL Controller

  Den nye LEDCON-XL er en controller med forudprogrammerede farver, fader, og chases til næsten alle typer LED-projektorer.8 ekstra fadere til at styre din lyseffekter, røgmaskiner, movingheads. DMX input med fusionsmuligheder, så du kan tilslutte ekstra controller på samme DMX-linje. Kan monteres i en standard 19" rack. Den har 4 eller 8 kanals...

  Varenummer: JB-4661
  1.095,00 DKK
  1.860,00 DKK -765,00 DKK
 • 1 kanals LED Lysdæmper til Væg - 12 til 24V DC - Hvid 1 kanals LED Lysdæmper til Væg - 12 til 24V DC - Hvid
  - 75,00 DKK
  Lagerstatus
  1 kanals LED Lysdæmper til Væg - 12 til 24V DC - Hvid

  1 kanals LED Lysdæmper til Væg - 12 til 24V DC - Hvid.Lysdæmperen er meget brugervenlig, da den kan anvendes til alle former for 12V til 24V LED strips. Der medfølger en IR fjernbetjening, så du nemt kan styre de forskellige indstillinger:   - On/Off funktion. - Delay off: Lyset slukker efter 30 sek. - 0 til 100% dæmpning. - 4 dimmer hotkeys: 25%, 50%,...

  Varenummer: 5392
  120,00 DKK
  195,00 DKK -75,00 DKK
 • Par 20 - Par 30 Porcelæns Fatning Hvid
  - -10,00 DKK
  Lagerstatus
  Par 20 - Par 30 Porcelæns Fatning Hvid

  Par 20 eller par 30 porcelænsfatning i hvid. Med E27 Sokkel. Kan skrues fast med 2stk M3 skruer. Pris pr. stk.

  Varenummer: Y11-43
  35,00 DKK
 • Ticnique Køkken Lampe Slimline 8W - T5 Rør - Indbygningslampe til Skab Ticnique Køkken Lampe Slimline 8W - T5 Rør - Indbygningslampe til Skab
  - 65,00 DKK
  Lagerstatus
  Ticnique Køkken Lampe Slimline 8W - T5 Rør -...

  Ticnique 8W er ideel som Køkkenlampe / Skabslampe / Indbygningslampe osv. Den bruges ofte i køkkenskabe, da den giver et godt lys over blanke flader. Kan også bruges til at skabe diskret belysning i små nicher, fordybninger, over skabe m.m.

  Varenummer: Z2-210
  95,00 DKK
  160,00 DKK -65,00 DKK

Lysdioder-LED

Accept

Vi bruger cookies for at sikre, at du altid får den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Læs mere her.