Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

  • 11,00 kr. - 3.595,00 kr.

Mikrofoner

Mikrofoner - DJ-Microfoner til markedts skarpeste priser findes her!

Sådan kender du forskel på mikrofon typer

DJ Mikrofoner har flere forskellige udformninger og flere forskellige kvaliteter.
De fleste djs bruger mikrofonen til at tale ind over musikken og forsøge at sætte lidt ekstra gang i dansegulvet.
Derfor er det vigtigt at hans mikrofoner passer til netop de behov han har.
DJ mikrofoner kommer i mange forskellige udformninger og i mange forskellige kvaliteter, markedet er kæmpe stort og tingene er ikke altid hvad de syner for at være.
For at forstå hvad du skal se efter ved valg af dj mikrofon skal vi ind og se på de typer der findes af dj mikrofoner på markedet.
Der findes som hovedregel 2 typer af mikrofoner på markedet.
Den første og mest kendte er de dynamiske dj mikrofoner, disse dj mikrofoner tilsluttes direkte til mixeren og kræver intet andet end et kabel hvad enten det er et rent xlr kabel eller en jack – xlr kabel.
De dynamiske dj mikrofoner der dem du finder flest af på markedet og som der er det største udvalg af.
De er ikke specielt følsomme over for omgivende støj som andre typer af dj mikrofoner er og de kræver intet andet end en mixer og et kabel.
Den anden type af dj mikrofoner er kondensator mikrofoner disse mikrofoner kræver det såkaldte Phantom Power som sidder på rigtig mange PA mixere men ikke er til stede i de fleste dj mixere.
Phantom Power betyder at microfoner normalt får 48V spænding fra mixeren men spændingen kan variere fra mixer til mixer.
Det er vigtigt hvis du køber kondensator mikrofoner at være sikker på at du også har en mixer der har indbygget phantom power til mirofoner.
Kondensator mikrofoner er meget følsomme over for omgivelses lyden og opfanger nemt lyd fra andre kilder end dig hvis du er en af dem som ikke har en voldsom stærk stemme.
Derfor bør overvejelsen inden køb af microfoner også være hvad ønske man har til egenskaberne til mikrofoner.
Er du i tvivl om hvilke mikrofoner du skal vælge, om det er smart at køre med eller uden kabel eller om det skal være headset mikrofoner eller kølle mikrofoner eller noget helt 3. så står vores eksperter klar til at hjælpe dig på telefon 86602323.

Der er 52 varer.

Viser 1-48 af 52 element(er)

Aktive filtre

Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

  • 11,00 kr. - 3.595,00 kr.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode