Filtrer efter

Pris

Pris

  • 5,00 kr. - 120,00 kr.

Krympeflex

Krympeflex i forskellige farver til kabler - Køb dit krympeflex her!!!

Krympeflex og krympeslange til isolering af kabler – Her finder du et kæmpe udvalg af forskellige krympeprodukter

Krympeflex og krympeslanger er et meget fleksibelt og unikt materiale, der er modstandsdygtigt overfor vand, støv, snavs, høje temperatur osv. Af den grund bliver krympeflex anvendt til bl.a. isolering af kabler, ledninger, slanger osv. Dette er med til at sikre, at du undgår en kortslutning i dine el-installationer. Du bør være opmærksom på, at der findes mange forskellige tykkelser og typer af krympeflex og krympeslanger, derfor skal du sikre dig, at du finder den rigtige dimension på dine krympeprodukter. Hos discosupport.dk har vi mange års erfaring med krympeflex, da isolering af kabler og ledninger er vigtigt for vores kunder. På vores side herunder finder du et bredt udvalg af krympeflex i forskellige tykkelser og længder.

Krympeflex med lim eller uden lim?

Du kan få krympeflex med eller uden lim. Det kommer an på, hvad du skal bruge din krympeslanger eller krympeflex til. Generelt har krympeflex med lim en stærkere evne til at slutte helt tæt. Derfor anbefaler vi krympeflex med lim, hvis du gerne vil holde vand og væsker ude. Hvorimod krympeflex uden lim kan være helt fint, hvis du skal samle nogle kabler og ledninger, som primært skal bruges steder, hvor det ikke bliver udsat for vand.

Opmåling af kabel eller ledning

Når du skal finde det rigtige krympeflex til dit projekt, så skal du først starte med at måle ledningens/kablets diameter, således du bliver klar over, hvilken diameter dit krympeflex skal have. Husk på at krympeflex krymper ca.10-15% - Derfor skal det stykke krympeflex du vælger være stort nok til at det kan glide hen over kablet, før du opvarmer den.

Billigt krympeflex og kabel isolering - Køb dit kabelisolering og krympeflex online på discosuspport.dk. Vi er altid klar til at hjælpe dig - og med vores mange års erfaring omkring isoleringsprodukter til f.eks. kabler, ledninger, rør osv. har vi altid en løsning, der hjælper dig videre. Har du spørgsmål omkring krympeflex eller nogle af vores andre krympeprodukter, så kan du altid ringe til os på tlf: 86 60 23 23 eller skriv på mail: gert@discosupport.dk

Her finder du altid et stort krympeflex sortiment, hvor du kan finde alt lige fra transparent krympeflex til krympeslanger i forskellige farver såsom hvid, sort, rød, blå, gul osv.

Der er 38 varer.

Viser 1-38 af 38 element(er)

Aktive filtre

Filtrer efter

Pris

Pris

  • 5,00 kr. - 120,00 kr.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode