XLR Stik

Der er 57 varer.
XLR Stik

XLR Stik til lodning på kabler - Topkvalitets xlr stik fra Neutrik!

Her på discosupport.dk finder du et kæmpe udvalg af forskellige XLR stik til montering på kabler og ledninger. Vi har et bredt udvalg af forskellige slags Neutrik XLR stik, så du kan altid finde den type xlr stik, som du mangler. I denne kategori finder du bl.a. xlr stik med 3 ...

XLR Stik til lodning på kabler - Topkvalitets xlr stik fra Neutrik!

Her på discosupport.dk finder du et kæmpe udvalg af forskellige XLR stik til montering på kabler og ledninger. Vi har et bredt udvalg af forskellige slags Neutrik XLR stik, så du kan altid finde den type xlr stik, som du mangler. I denne kategori finder du bl.a. xlr stik med 3 pin stik, 4 pin stik, 5 pin stik, 8 pin stik og Neutrik vinkel xlr stik. 

Vi har mange års erfaring med Neutrik xlr stik - Og det er altid en god ide, at købe xlr stik i topkvalitet - På den måde undgår du knas og dårlige forbindelser på dine kabler. Tag et kig på siden her!

Har du flere spørgsmål omkring Neutrik xlr stik, så kan du altid ringe og høre nærmere på tlf: 86 60 23 23 eller skriv til os på gert@discosupport.dk

Hvad kan jeg anvende XLR stik til?

De fleste XLR stik bliver brugt til mikrofoner, da stort set alle mikrofoner bliver bygget med xlr-tilslutning. Der findes også nogle højttalere, som kan tage i mod XLR stik - Men i dag bliver speakonstik foretrukket som højttaler-kabel.

Kan jeg selv montere mit XLR stik?

Det er ikke specielt svært at lodde xlr stik fast på kabel - Normalt bruger man almindelig mikrofonkabel. Gider du ikke selv at lodde dine XLR stik, så kan du også finde færdigloddet xlr kabler i denne kategori.

Mindre
Mere
Viser 1 - 24 af 57 varer

Filter efter

Fabrikanten

XLR Stik

Accept

Vi bruger cookies for at sikre, at du altid får den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Læs mere her.