Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 0,00 kr. - 10.155,00 kr.

Lyseffekter LED

Lyseffekter til billige penge fra Dansk Leverandør - Køb dit lys her!

Lyseffekter til privat og erhverv.

Her hos Discosupport har vi et kæmpe udvalg af alt inden for forskellige lyseffekter, disco lamper, pinspot. Med andre ord ALT hvad du skal bruge til privatfester, såvel som til professionel brug inden for lyseffekter. Her på siden, kan du læse mere om de forskellige produkt typer og så efterfølgende lade dig fordybe i de enkelte produkter på de øvrige sider.

Skulle du undervejs støde på spørgsmål, som du ikke kan finde svar på via vores søgefunktion, så send os en besked - gerne via vores kontaktformular, som du finder nederst på siden.

Hos Discosupport har vi en professionel tilgang og mange års erfaring, hvilket betyder at du altid vil få den bedste service, samtidig med vi står inde for, at vores produkter lever til fulde op til det de lover. Vores store erfaring, deler vi altid gerne ud ad, således du trygt kan få sammensat lige den pakke, eller det sortiment som du står og har brug for. Uanset om det er til en privatfest, mobildiskotek, diskotek eller til en større opsætning i teater eller spillested.

Med det rette udstyr, bliver du i stand til at skabe de rette lyseffekter til både fest og forestilling.

At udvælge de rette lyseffekter til den enkelte opgave, kan virke uoverskuelig ved første øjekast, men fortvivl ikke. Vi har via vores webshop og med vores søgefunktion, gjort opgaven langt mere overskuelig for dig. Så slå dig løs og lad dig inspirere, af de fedeste lyseffekter på markedet.

Sortiment Lyseffekter

I vores store sortiment af lyseffekter, finder du alt du skal bruge. Vores sortiment af lyseffekter spænder bredt, lige fra spejlkugler til meget avanceret og high-end produkter så som Briteq BT-Laser. Fælles for alle vores produkter, er at de er af en kvalitet og standart, der er testet og godkendt på markedet efter europæiske standarter.

Når der f. eks er tale om laser udstyr, er det særlig vigtigt at vælge produkter der er testet og godkendt, således de med sikkerhed ikke skader menneskets øjne. Derfor er det vigtigt at du som kunde, er opmærksom på at det produkt du vælger til dit diskotek eller til dit mobil diskotek, er certificeret og godkendt efter disse standarter.

I vores sortiment af lyseffekter kan du ligeledes finde tilbehør til dit eventuelle allerede etablerede diskotek, hvad enten det er på hobby plan eller mere professionelt plan. Vi har alt lige fra løse glas til rotorblink til stof flammer. Et andet interessant produkt du finder i vores brede sortiment, er den batteridrevne LED projektor, som er et oplagt valg til alt lige fra scener til messer og festivaller. LED Projektor lampen har 6 x 10W REBWA og med indbygget trådløs DMX. Altså et super valg til dig, der er på jagt efter en projektor, der dækker mange behov og giver uanede anvendelsesmuligheder.

Herunder kan du læse mere om nogle af de produkter som findes i vores sortiment af Lyseffekter.

Disco lamp

Hos Disco Support tilstræber vi at have et af markedets største udvalg af Disco lamp. Vores sortiment af lyseffekter, spænder derfor utrolig bredt og du vil uden tvivl finde lige det du søger, her hos os. Igen her, er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle være i tvivl om hvilket produkt der er passende til netop din opgave eller ønske.

Ordet Disco Lamp dækker over et meget bredt udvalg og du kan i denne kategori finde blandt andet:

Er du på jagt efter et helt specifikt produkt, så som en fatning til din disco lamp, er de også at finde i denne kategori. Så lad dig endelig inspirere og brug vores søgefunktion, som let og hurtigt leder dig til dit ønskede produkt.

Pinspot

Pinspot er nærmest et uundværligt produkt, uanset om du har en garage med hyggestemning, diskotek eller en bar. En pinspot, har så mange anvendelsesmuligheder, at det nærmest kun er fantasien der sætter grænser. I vores sortiment af lyseffekter, inden for Pinspot, finder du forskellige typer af pinspot, både i sort og crome, samt i forskellige størrelser.

Du finder ligeledes transformere til pinspot, som der gør det let for dig at forbinde og koble serier. Sidst men ikke mindst, finder du farveskåle i alle tænkelige farver samt farvehjul til pinspot i forskellige størrelser – så du dermed kan få lige den dimension du står og mangler.

Skulle du være i tvivl om eksempelvis hvilken farvehjul eller farveskål, der passer til netop din forespørgsel, så anvend gerne vores kontaktformular og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

LED Lamper

Med det rette LED lys til både privat, mobil diskotek eller klubverden, er du klædt godt på til at skabe netop de lyseffekter og det show du ønsker. I forhold til de gamle klassiske disco-lamper, er det med de tilgængelige højeffektive LED lys, nemt at skabe et unikt setup.

Men hvad er fordele egentlig – ved at anvende LED lys frem for de traditionelle lyskilder?

  •       LED-lys giver meget lavt strømforbrug omkring 5% af konventionelle halogenpærer
  •       LED-lyseffekterne producerer meget lidt varme, hvilket gør dem både mere sikre og mere behagelige at arbejde med
  •       LED-lamper har også en betydelig længere levetid. Mere end 50.000 timer, hvilket betyder, at kronologisk udskiftning af lamper kan være en ting fra fortiden (LED'erne levetid, svarer til næsten 17 år med 8 timers forbrug pr. dag)
  •       Ud over dette har LED-belysning oftest kun få, eller slet ingen bevægelige dele. Så fra vedligeholdelsessynspunkt, er de meget mere håndterbar. En reel bonus for alle der arbejder med lys.

Hvad enten du er på jagt efter en LED bar, indbygningsspot eller LED lamper til professionel brug på diskoteker eller til forestillinger, har vi hos Discosupport et stort udvalg af LED belysningsudstyr. Uanset om du er har mobil diskotek, DJ, diskotek eller er på udkig efter det helt rette udstyr til din forestilling.

Discosupports udvalg understøtter dine behov og grundet vores mange års erfaring i branchen, ved vi hvad det kræver, for at skabe den rette stemning, så du kan holde liv i festen. Vores sortiment i LED-belysningssystemer understøtte alle dine behov og gør det let for dig at skabe den rette stemning. Vores brede vifte af disco belysning, er alle fremstillet således de efterlever de højeste europæiske standarder.

Diskolys

Discolys dækker over en lang række forskellige produkter og dermed mange forskellige kategorier. Men fælles for produkterne er, at de skaber stemning og giver en følelse af noget særligt.

Discolys har været centralt i mange årtier på dansegulve rundt i verden. Og specielt i 60`erne begyndte det at gå stærkt og alle klubber ”med respekt for sig selv” havde en eller anden form for disco lys af mere eller mindre heldig karakter.

I dag er udvalget langt større, end hvad tilfældet var på den tid. Og specielt i det sidste årti, er udviklingen gået stærkt. Hvis du som diskoteksejer skal skabe den rette stemning med discolys, er det vigtigt at du gør dig nogle tanker omkring din kundekreds og ikke mindst dit koncept. Tingene skal hænge sammen og med den rette sammensætning af effekter, kan du skabe noget der er helt unikt og dermed et kendetegn for dit sted.

Discolys er som regel et miks af mange forskellige typer af lamper, speglkugler og andre forskellige effekter, der til sammen skaber den rette stemning og giver den lyseffekt du ønsker.

Vi vil altid gerne hjælpe! Derfor skal du aldrig holde dig tilbage med at kontakt os. Vi har igennem årene hjulpet mange med at skabe lige netop den stemning de ønsker og hjælper også meget gerne dig, med at opnå dit mål.

Lysshow

Ordet lysshow kan dække over mange ting og som begreb nærmest endnu flere ting. Et lysshow behøver ikke være så storslået som man ser det, når Eiffeltårnet lyst op efter mørkets frembrud. Mindre kan altså god gøre det – også uden at komme til at virke fladt og kedeligt.

Uanset om dit lysshow skal skabe stemning og effekter på dit diskotek, i din klub eller skal være højdepunktet for din fest, har vi alt det du skal bruge for at få de fedeste effekter. Vi har rigtig stor erfaring på området, hvilket betyder at du i vores sortiment, kan finde et stort udvalg af lækre modeller og typer til netop at skabe det show du ønsker. 

Vi vil herunder gå lidt mere i dybden med nogle af de produkter vi tilbyder, og som med fordel kan bruges af såvel semi – som professionelle.

JB Orion LED

En kraftfuld LED effekt til en yderst fornuftig pris, udstyret med 224 LED`er i forskellige farver, sikre et super flot og varieret show, som både kan stå alene og sammenkobles med andre JB Systems produkter. Den har desuden indbygget ”stand alone” og ”Master/slave drift” samtidig med DMX. Altså et rigtig godt bud for alle uanset niveau, som ønsker et fedt show med fede effekter.

I den tunge ende finder vi BRITEQ DAZZLE – 4 movinghead. Noget af det lækreste, hvis du ønsker at skabe et spektakulært lysshow. Prismæssigt ligger den også i en dyre ende i forhold til den tidligere beskrevet JB Orion LED og er nok derfor mest eftertragtet blandt større og mere etableret steder eller DJ`s.

Men en BRITEQ DAZZLE får du 4 x movinghead lyseffekt med udendelige pan-bevægelser, der giver dig mulighed for at skabe et helt nyt og spektakulære lysshows. På baggrund af de individuelle TILT kontrol muligheder, kan lysstrålerne peges i alle tænkelige retninger.

Her får du altså den ultimative mulighed, for at lave et lysshow, som ikke bare huskes, men som uden tvivl vil brande sig fast i hukommelsen.

Tilbehør til Lyseffekter

Inden for kategorien lyseffekter, har vi samlet en lang række forskellige spændende produkter, som er med til at skabe en helhedsoplevelse for dine gæster. I kategorien lyseffekter, finder du alle de ”små” ting, som giver dig mulighed for at kunne sammensætte, justere og ikke mindst vedligeholde dine lyseffekter, uanset om det er det ene eller det andet du står og mangler.

Når du skal iscenesætte det perfekte show, er der mange ting du skal tage højde for. Og når endelig det spiller, er der altid noget der skal vedligeholdes og plejes. Hos Discosupport kender vi ”rumlen” og vi ved hvor vigtigt det er at have en leverandør der ved hvad vi taler om og ikke mindst er i stand til at levere med kort varsel. Derfor lagerfører vi stort set alt det udstyr og små grej, som er med til at få enderne til at nå sammen.

Skal du som mobil DJ ud og lave show på et lokalt diskotek, ved vi godt at rammerne måske ikke ved ankomst er optimale for det perfekte show. Men med de rette elementer, kan du hurtigt iscenesætte noget fedt, som samtidig er med at definere dig og dit Brand.

Et af vores meget populære produkter er Molton bagtæppe, som kan leveres på alle ønskede mål og dermed let kan være et redskab du kan tage med på farten. Tæppet hænger pænt og kan samtidig bruges til mange andre formål. Vil du læse mere, så kig her!

Et af vores andre meget populære produkter af tilbehør er vores DSP-4 DMX- LED LYSDÆMPER med 4 X 1800 WATT. Denne lysdæmper er særlig populær blandt mindre diskoteker, hvad enten det er af stationær eller mobil karakter.

Denne lysdæmper er perfekt til stort set alle former for LED, da dæmperen er opbygget med kondensatorer i stedet for triacker, hvilket er årsagen til den også bruges på LED til dæmpning af dette.

Det sidste produkt vi vil fremhæve i denne kategori er, XLR kabler der benyttes til dmx forbindelse af lyseffekter. Alle XLR kabler hos DiscoSupport er af super fin kvalitet, samtidig med det er i en meget prisvenlig klasse.

Spørgsmål til Lyseffekter?

Står du med specifikke spørgsmål eller ønsker til dine Lyseffekter, skal du aldrig holde dig tilbage. Vi hjælper altid gerne med at skræddersy den løsning du ønsker.

Vi har mange års erfaring og ved hvad det kræver at skabe de rette lyseffekter, samtidig har vi via vores store erfaringer altid gode ideer til at sammensætte og udvikle, hvad enten det er et lysshow eller løsninger af mere teknisk karakter.

Du kan kontakte os via vores kontaktformular eller ringe på 86 60 23 23.

Der er 61 varer.

Viser 1-48 af 61 element(er)

Aktive filtre

Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 0,00 kr. - 10.155,00 kr.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode