Lysudstyr

Lysudstyr og lyseffekter til dig, som ønsker at skabe unikke lysshows!

Lysudstyr til faste lave priser på Discosupport.dk

Hvad enten du mangler lysudstyr til diskoteket, mobildiskoteket, messestanden, teateret eller i hjemmet, så er vi altid klar til at hjælpe dig på telefon: 86 60 23 23.

Lysudstyr findes i mange forskellige størrelser og kvalitet - Hos discosupport.dk finder du lysudstyr til både nybegynder og professionelle. Vores direkte import og salg til private gør, at vi kan holde gunstige lave priser på lysudstyr til dig som slutbruger.

Hos Discosupport får du også service på dit lysudstyr købt hos discosupport.dk - Vores eget værksted løser de fleste af de opgaver, der måtte opstå ved fejl, hvad enten det er en fabriksfejl eller selvforskyldte fejl på dine lamper.

Er der noget lysudstyr, som du er i tvivl om? Så ring til vores kompetente medarbejdere og få råd og vejledning om lamper og lys inden du køber!

Brug for hjælp? Ring på 86602323 - Vi er klar til at rådgive dig, inden du køber dit lysudstyr!

Til diskoteket har vi kraftfulde og intelligente Movingheads med både Beam og Spot, samt effekter som Tilt og Pan. – Disse lyseffekter kan du få med LED og almindelige pærer. Vi har mange forskellige Par-lamper og effektlamper, så tag endelig et kig på vores hylder.

Derudover tilbyder vi robuste og kraftige stroboskoper med Blinder-Funktion, som kører med automatisk fade down, hvilket både skaber en fed effekt, men også beskytter pæren i lampen.

Vi har også et bredt sortiment af UV lys og Black Light, både som LED og med de klassiske UV-pærer! Det lilla lys, som lamperne skaber, giver en ekstra dimension til hvidt tøj, og andre UV-følsomme objekter. Især UV-lys er meget populært på diskoteker, bar, natklubber

Står du og mangler en spejlkugle? Så er du kommet til det rigtige sted. Vi har også spejlkugler med spejle i høj optisk kvalitet. Vores modeller har en gennemgående jernstang i spejlkuglen, hvilket giver mulighed for ophængning af kuglen via en stålwire.

Ydermere kan vi på discosupport.dk hjælpe dig med at finde din næste laser – På vores digitale hylder finder du et bredt udvalg af forskellige Lasere. Vi har mange lasertyper på lager, så vi kan altid finde en lasereffekt, som matcher din pris og dit behov.

Alle vores lamper til diskoteksbrug, findes med mulighed for DMX-tilslutning, hvilket giver dig fuld kontrol over alle dine lamper. Ved hjælp af DMX-styring fra en af vores DMX-controller eller DMX-software programmer, kan du opnå maksimal kontrol og dit lysshow.

Mangler du lys til teateret, hallen, stadionet eller biografen, så er du landet på den rigtige hjemmeside. Hos discosupport.dk har vi alt inden for Følgespots, Spot-lamper, Par-lamper og andet tilbehør. Mangler du teaterlys såsom Par 36, Par 56 eller Par 64 - Vi har dem alle på Discosupport!

Professionelle scenetæpper og Molton i alle størrelser. Syg dit eget baggrundstæppe eller køb en af vores færdigsyet baggrundstæpper i sort molton. Du har mulighed for at bestille dit scenetæppe i forskellige farver og farvetemperatur.

Skal du bruge lys til butikken, kontoret eller messestanden? Vi har lamper og lys der passer til forskellige pæreformer, Watt og volt styrker. Uanset, om du har brug for noget varmt eller koldt lys, så er det intet problem. Vi har belysning i alle farvetemperatur og Kelvin grader. Står du med en lampe uden transformer, kan den også købes her!

Der er 1134 varer.

Viser 1-48 af 1134 element(er)

Aktive filtre

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode