Møbelgreb og Håndtag

Møbelgreb og håndtag til fast lavpris | Køb møbelknop og køkkengreb nu!

Møbelgreb og håndtag til møbler, skabe, skuffer m.m.

Møbelgreb og møbelknop bruges til montering i f.eks. køkken, bad, bryggers, møbler og andre steder, hvor det er nødvendigt med et greb. Her hos discosupport.dk har vi et bredt udbud af kvalitets møbelgreb i forskellige størrelser og design - Så uanset om du er på udkig efter efter et moderne møbelgreb messing eller et sort møbelgreb, der passer til dine køkkenskabe eller skuffer og skabe, så er du kommet til det rigtige sted.    

Møbelgreb har mange navne - Nogle kalder dem møbelknop, håndtag, skabsgreb, bøjlegreb osv.

Det er lidt en smagssag, hvad man kalder sine greb. Det vigtigste at vide er, at et møbelknop bare er et andet navn for møbelgreb, ligesom et køkkengreb også bliver kaldt et skabsgreb eller skuffegreb. Der er en nem måde at huske på forskellen mellem greb til skab og knop til skab. Ofte har møbelknop et enkelt hul til montering i skabet/skuffen, og de er tit runde eller firkantet. Hvorimod skabsgreb og skuffegreb typisk har to huller til montering, og findes i mange forskellige former og størrelser.

Fælles for alle vores skuffegreb og møbelgreb er, at de er i topkvalitet og kan fås i forskellige materialer såsom metal, stål, træ, plast, gummi osv. Derfor kan du altid finde det møbelgreb eller skuffegreb, som passer til dine skabe og skuffer. Du skal være velkommen til at kigge vores online hylder igennem, her finder du både firkantede møbelgreb og runde møbelknop - Eller er du specifikt på jagt efter møbelgreb træ eller antik møbelgreb, så kan vi også hjælpe dig med det! 

Køkken inspiration - Frisk dit køkken op med nye skabsgreb og møbelknop...

Du kan forny dit køkken uden at bruge en formue, blot ved at udskifte dine gamle møbelgreb. Er du ved at renovere dit køkken eller badeværelse, så kan du få meget "smæk for skillingen" ved at skifte dine gamle møbelknop eller skuffegreb - Typisk bliver greb på skabe og skuffer slidt i løbet af årene, da man tager fat i dem tusindvis af gange - Overvej hvor mange gange du åbner og lukker dine skabe...det er mange - Derfor er det afgørende at man får nogle funktionelle skabsgreb, som både er flotte, men også er fremstillet i god kvalitet. Dit skabsgreb skal være lækkert at gribe fat om, og ligge godt i hånden.

Er du ved at istandsætte dit køkken eller har du et ønske om at pifte dit køkken op - Så har du muligheden for at komme langt på et lavbudget - Du kan starte med at male dine skabslåger og sætte nye køkkengreb på dem, dette vil ændre udtrykket på dit køkken fuldstændigt. Vi hjælper dig gerne med at finde de helt rigtige møbelgreb og skuffegreb, som passer til din køkkenstil - Vi har et kæmpe udvalg af både moderne skabsgreb og antikke møbelgreb, samt trægreb og plastgreb i mange forskellige farver og dimensioner.

Du kan nemt adskille dit køkken fra alle andres, blot ved at skifte dine møbelgreb og skuffegreb - På den måde skaber du let din egen personlige køkkenstil. Derudover er det en meget bæredygtig måde at forny dit køkken eller badeværelse på. I stedet for at smide et gammelt skab ud, så frisk det op med nye skabsgreb eller giv det nogle nye møbelknop - Det er kun din kreativitet der sætter grænser.

Hvilket møbelgreb skal jeg vælge?

Først og fremmest skal du vælge nogle skabsgreb eller møbelgreb, som passer til dine skuffer og skabe - Derudover skal de selvfølgelig passe til den stil du ønsker dig! Vi anbefaler, at du overvejer en god balance i mellem det praktiske og det smarte design. Hvis du har en meget tung skuffe eller skabslåge, så er det en god idé, at montere et robust skabsgreb, som kan holde til vægten den skal åbne og lukke.

HUSK det handler om at finde en løsning du er glad for dit næste mange år - Derfor bør de møbelgreb du vælger både være praktiske i hverdagen, men også passe til din stil i køkkenet, badeværelse, garderoben eller andet. 

BONUS TIP - At skifte møbelgreb kan bruges til mange forskellige projekter - Du kan også bruge møbelknop og skabsgreb til dine møbler, kommoder, skænke osv. Det er kun fantasien der sætter grænser. Mange foretrækker bruge de samme møbelgreb og skuffegreb i hele huset, således der bliver en gennemført stil i hele hytten. De seneste år har vi set en stor trend med at bruge forskellige møbelgreb i både køkkenet og badeværelset. Du kan sagtens kombinere forskellige køkkengreb og møbelknop i det samme køkken, hvis u vil have et andet udtryk.

Hvordan monterer jeg mine skuffegreb og møbelknop?

Hvis dine skabsgreb skal monteres i skabe eller låger, som er forboret så skal du starte med at måle afstanden i mellem skruehullerne på grebet, dette bliver også kaldet centerafstand. Det er vigtigt at måle den korrekte afstand i mellem skruerne, når man skal montere skabsgrebene! Mange greb kan virke længere end den reelle afstand i mellem skrueholderne, derfor kan afstanden godt snyde lidt.

Hvis du skal montere dine skuffegreb på nye skabslåger eller skuffer, så betyder centerafstanden ikke så meget. Her handler det om at få forboret hullerne i skabslågen, således de passer med afstanden på monteringshullerne på grebet. 

De fleste af vores skuffegreb, møbelgreb, møbelknop og håndtag monteres fra skabslågernes bagside med maskinskruer. Har du flere spørgsmål om, hvordan du monterer dine møbelgreb på den smarteste måde, så ring på tlf: 86 60 23 23 eller skriv til os på gert@discosupport.dk - Vi hjælper dig gerne med at finde de rigtige møbelgreb, og giver gode råd til, hvordan du monterer dem nemmest muligt.

Hos discosupport.dk har vi et kæmpe lager med møbelgreb og møbelknop - Hurtig levering fra dag til dag.

Der er 184 varer.

Viser 1-48 af 184 element(er)

Aktive filtre

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode