Molton Scenetæppe I Metermål

Der er 8 varer.
Molton Scenetæppe I Metermål

Molton scenetæpper skal være brandhæmmende for det må bruges til scener o.a.

Molton findes i flere forskellige farver og også i flere forskellige vægtklasser.

Fælles for dem alle er dog at de skal være brandhæmmende for at de må bruges på scener og i teatre.

Hos discosupport.dk fører vi forskellige former for stof til brug på scener.

I de næste ...

Molton scenetæpper skal være brandhæmmende for det må bruges til scener o.a.

Molton findes i flere forskellige farver og også i flere forskellige vægtklasser.

Fælles for dem alle er dog at de skal være brandhæmmende for at de må bruges på scener og i teatre.

Hos discosupport.dk fører vi forskellige former for stof til brug på scener.

I de næste linjer vil vi beskrive de forskellige stoftyper og hvordan de anvendes bedst.

 

9 ud af 10 scener og teatre bruger Molton Scenetæppe til beklædning.

Molton scenetæppe er den mest brugte form for stof til scener og teatre og det er der en hel speciel årsag til.

Molton er nemlig stampet stof og er derfor brandhæmmende i sig selv uden en masse imprægnering, desuden så er molton fra fabrikken imprægneret med brandhæmmende væske.

Molton er ud over dette også lystæt, det betyder at hvis man lyser på molton med en lampe, lasermovinghead eller lignende så kan lyset ikke ses på den anden side.

Derfor er molton ikke brugbart til eksempelvis projektorer hvor man ønsker at bagprojektere på et tæppe.

Molton fås i flere forskellige farver og hos discosupport.dk har vi et mindre udvalg af forskellige farver, skulle du imidlertid ikke finde den farve du søger så står vores medarbejder klar til at hjælpe dig.

Ønsker du en speciel farve på molton som du ikke finder på vores hjemmeside så ring på 86602323 og tag en snak med os om det kan lade sig gøre.

Desværre findes molton ikke i alle ral farver og det er derfor ikke alle ønsker vi kan efterkomme, vores underleverandørers udvalg kan dog for det meste finde en farve som lægger tæt op af den farve du måtte ønske.

Vidste du at det ikke kun er molton man kan bruge på en scene?

Rigtig mange mennesker tror at det eneste man kan bruge på en scene er molton scenetæppe men der findes en masse forskellige andre typer stof som også egner sig godt til scener.

Hos discosupport.dk finder du b.la. hvid stof som er brandhæmmende men ikke lystæt som molton er det.

Det hvide brandhæmmende stof fungere særdeles godt til bagprojektering med eks. projektor eller lyseffekter.

Når det bagprojekteres bliver tæppet helt lystæt og man kan se billedet rimeligt klart.

Stoffet er brandhæmmende da det er brandimprægneret fra fabrikkens side af, hos discosupport.dk har vi det i farven hvid fordi det er det som virker bedst til scener.

Stoffet kan dog også skaffes i andre farver, ønsker du en anden farve så ring til os på 86602323 og få en snak om hvilken farve du har brug for.

Hos discosupport har vi også fibertex som kan benyttes til forkanten på en scene eksempelvis, du skal dog være klar over at fibertex ikke er er brandhæmmende og du skal derfor selv sørge for at brandimprægnere det hvis du bruger det til en scene.

 

Molton scenetæpper og scenestof kan også bruges til andet ens scener.

Brandhæmmende stof og molton er særdeles godt til at bruge til andre ting så som udstillinger, messestande eller skillerum i et rum.

Mulighederne er mange med scenestof og det er kun fantasien der sætter grænser.

Husk at de fleste typer af scenestof skal imprægneres igen efter ca. 2 år da imprægneringen mister sin effekt over tid.

Hvad enten du skal bruge et skillerum, et tæppe til fotografering, et bagtæppe til scenen eller måske noget stof til udstilling så finder du et bredt udvalg hos discosupport.dk.

Finder du ikke hvad du søger eller ønsker en anden farve så ring til os på 86602323.

Mindre
Mere
Viser 1 - 8 af 8 varer

Filter efter

 • Hvid - Molton Pris pr. Meter - Bredde 3 meter

  Hvid / lyshvid molton der er næsten lystæt og Brandhæmmende jf. DIN 4102 B1Super god og blød kvalitet som hænger pænt uden at skabe folder.Teaterkvalitet produceret i Tyskland. Bruges bl.a. til bagtæpper m.m. Bredde: 3 meter.Vægt: 300 g/m2.Pris pr. løbende m (1m x 3m, altså 3m2). Kan leveres i alle størrelser efter egne mål. Ring til Disco Support for...

  Varenummer: Hvid Molton
  105,00 DKK
 • Kongeblå - Mørke Blå Molton Pris pr. Meter - Bredde 3 meter

  Kongeblå, Marineblå, Mørkeblå molton der er lystæt og Brandhæmmende jf. DIN 4102 B1Super god og blød kvalitet som hænger pænt uden at skabe folder.Teaterkvalitet produceret i Tyskland.Bredde: 3 meter.Vægt: 300 g/m2.Pris pr. løbende m (1m x 3m, altså 3m2). Bruges bl.a. til bagtæpper m.m. Kan leveres i alle størrelser efter egne mål. Ring til Disco Support...

  Varenummer: Kongeblå Molton
  105,00 DKK
 • Bordeaux - Vin Rød Molton Pris pr. Meter - Bredde 3 meter

  Bordeaux - Vin rød molton der er lystæt og Brandhæmmende jf. DIN 4102 B1Super god og blød kvalitet som hænger pænt uden at skabe folder.Teaterkvalitet produceret i Tyskland Bredde: 3 meter. Vægt: 300 g/m2. Pris pr. løbende m (1m x 3m, altså 3m2). Bruges bl.a. til bagtæpper m.m. Kan leveres i alle størrelser efter egne mål. Ring til Disco Support for...

  Varenummer: Vinrød Molton
  105,00 DKK
 • Grå Eurospun ES 50 DP - Fibertex - pris pr. meter

  Grå Eurospun ES 50 DP. Fibertex til filtersystemerFiberdug som kan bruges til blomster og planter, kan også lægges under flis.Fiberdugen er gennemtrængelig for luft, vand og ca. 90% lys.Længde: 1 meter.Bredde: 1 meter. pris pr. meter.

  Varenummer: cont2 - Bund
  12,50 DKK
 • Hvid Transparent Fiberdug til scener (1x15 meter)

  Hvid Transparent Fiberdug til scener (1x15 meter).Fiberdugen er gennemtrængelig for luft, vand og ca. 90% lys.Polyproben 17 g/m2.Bruges til scener lidt ligesom molton.

  Varenummer: cont2
  85,00 DKK
 • Hvid Brandhæmmende Stof - Bredde 150cm Pris pr Meter

  Hvidt vævet stof som er velegnet som lærred eller som bagtæppe. Kan bruges med projektor og goboer som kan projekteres på stoffet, eller til belysning bagfra. Farver ses neutralt på stoffet. Tekniske Data:Bredde: 1,5 mStoffet kan vaskes, men er ikke lys tæt som MoltonBrandhæmmende stof jf. DIN 4102 B1Bemærk at ophængte tæpper i offentlige rum skal være...

   
  85,00 DKK
 • Hvid Brandhæmmende Stof Stofprøve

  Hvidt vævet stof som er velegnet som lærred eller som bagtæppe. Kan bruges med projektor og goboer som kan projekteres på stoffet, eller til belysning bagfra. Farver ses neutralt på stoffet. Tekniske Data:Stofprøve (Max 10x10 cm (Kan Variere i Størrelse))Stoffet kan vaskes, men er ikke lys tæt som MoltonBrandhæmmende stof jf. DIN 4102 B1Bemærk at ophængte...

   
  5,00 DKK
 • Sort Molton Stofprøve

  Sort molton der er 100% lystæt og Brandhæmmende jf. DIN 4102 B1 Super god og blød kvalitet som hænger pænt uden at skabe folder. Teaterkvalitet produceret i Tyskland Stofprøve Vægt: 300 g/m2 Bruges bl.a. til bagtæpper mmBagtæpper kan leveres i alle størrelser efter egne mål. Ring til Disco Support for prisTlf: 8660 2323

  Varenummer: G11-81
  5,00 DKK

Molton Scenetæppe I Metermål

Accept

Vi bruger cookies for at sikre, at du altid får den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Læs mere her.