Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 6,00 kr. - 195,00 kr.

Jack Stik

Jack stik til lydkabel og headset - Både mini jack og jack stik m.m.

Bredt udvalg af løse Jack Stik

Hos discosupport.dk forhandler vi løse jack stik dig, som ønsker at lodde dit eget jack kabel. Her kan du finde alt, hvad du skal bruge for at lave dit eget lydkabel - Vi har både jackstik og mini-jack stik i mono og stereo. Begge typer kan fås som han eller hun stik.

Hvad er forskellen på jack stik og mini-jack stik?

Den store forskel på jack stik og mini jack stik er, at mini-jack stik har en størrelse på 3,5mm og passer til bl.a. telefoner, computer, tablet osv. Netop af den grund kender mange mennesker mini-jack stikket, da det ofte bliver brugt som bindeled mellem en højttaler og en telefon med musik. Hvorimod jack stik har en størrelse på 6,3mm og i højere grad bliver brugt til instrumenter som f.eks. guitarkabel, mikrofonkabel og generelt til at forbinde elektroniske apparater.

Har du brug for at vide mere omkring hvilket jack stik du skal vælge, så er du altid meget velkommen til at ringe til os på tlf: 86 20 23 23 - Vi står altid klar til at rådgive dig i valget af det rigtige lydstik eller lydkabel.

Lydstik og lydkabel i bedste kvalitet

På vores hylder finder du både lydstik og lydkabel i topkvalitet - Det er vigtigt for os, at du som kunde er tilfreds med de jackstik, mini-jack stik, lydstik og lydkabel du køber på discosupport.dk - Derfor har vi nøje udvalg de lydstik, som du kan finde på vores webshop. Et af vores populære lydstik er vores Neutrik jack stik, hvilket er et meget robust og holdbart stik.

Det samme gælder vores indbygningsstik og D-size stik - De er meget robuste og kan virkelig holde til at blive brugt. Når det kommer til lydstik er det et dumt sted at spare. Der findes ikke noget mere irriterende end et jack stik, der er dårlig forbindelse i. Derfor bør du altid være opmærksom, når du køber dine lydstik, uanset om det mini-jack stik, jack stik, phono stik eller andet, så vælg dem i en fornuftig kvalitet.

Der er 23 varer.

Viser 1-23 af 23 element(er)

Aktive filtre

Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 6,00 kr. - 195,00 kr.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode