Filtrer efter

Pris

Pris

  • 24,00 kr. - 4.195,00 kr.

Blæsere til køling

Blæser til køling | Ventilator | Genvexanlæg m.m. - Billige blæsere!

Blæser i høj kvalitet med Vapo teknologi og kuglelejer - Til køling, udsugning og indblæsning af luft til forstærker, lyseffekter, computer, kabinetter, 19" rack, industrimaskiner m.m.

Hos Discosupport.dk har vi mange års erfaring med handel af blæsere. Derfor forstår vi vigtigheden af den rigtige blæser til dit næste projekt.

Kvalitets blæsere til køling bliver brugt til mange forskellige projekter. En af disse områder er blæser til pc og computer. Når du skal bygge din egen pc eller stationær computer, så er det meget vigtigt at investere i nogle solide blæsere, ellers risikerer du at computeren bliver overophedet og brænder sammen. Derfor ser man også at alle computere og pc'er i dag har brug for køling og blæsere. Før du køber din næste blæser, skal du måle størrelsen på dit computer-kabinet, således at du sikrer at den valgte blæser passer til din computer. I dag oplever mange gamere et problem med støj fra blæserne - Her kan du med fordel tage et kig på mange af vores støjsvage blæsere til køling.

I denne kategori finder du vores kæmpe sortiment af professionelle blæsere, vi har forskellige mærker såsom Sunon fans, Sinwan fans, Fulltech fans, Etri fans osv. Derudover har vi mange blæsere til forskellige formål - Vi har også professionelle blæsere, der fungerer som udsugning og udluftning - Denne type blæser er mere tiltænkt, som en ventilator til udsugning, indblæsning og køling på køleanlæg.

Udover blæsere har vi også forskellige ventilator og Genvex blæser. Se bl.a. vores Ebmpapst blæser til Genvex anlæg - Bare prisen vil blæse dig omkuld!

Derforuden kan du altid finde et bredt udvalg af tilbehør til blæsere, såsom blæsegitter, luftarmatur, 19" rack til blæser, dmx styret blæser osv.

Har du nogle spørgsmål omkring blæser og ventilator til køling, så er du altid velkommen til at kontakte os på gert@discosupport.dk eller ringe på tlf: 86 60 23 23.

Der er 43 varer.

Viser 1-43 af 43 element(er)

Aktive filtre

Filtrer efter

Pris

Pris

  • 24,00 kr. - 4.195,00 kr.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode