Filtrer efter

Pris

Pris

  • 419,00 kr. - 559,00 kr.

Kabelbakke

Kabelbakke

Herinde finder du vores sortiment af kabelbakker og tilbehør til beskyttelse af dine kabler. Kabelbakker bruges til mange forskellige opgaver, alt ligefra festivaler og koncerter til kontor og mødelokaler. Generelt kan kabelbakker bruges i mange sammenhænge, og det sikrer at dine kabler har en længere levetid. 

Vi har kabelbakker til forskellige formål bl.a. har vi vores Defender Office kabelbakke, som nemt og enkelt beskytter dine kabler. Denne type kabelbakke er velegnet til kontor, mødelokaler, konferencer, messer osv. 

Du kan ligeledes finde en kraftigere kabelbakke til f.eks. beskyttelse ved trafik eller andre tunge opgaver. Denne type kabelbakke bruges typisk til større jobs og arrangementer. 


Alle vores kabelbakker kan forlænges med enten flere sektioner eller andre dele (Hjørner osv.), således at du kan tilpasse din kabelbakke præcis til den type opgave eller kabelbeskyttelse du ønsker. Kabelbakkerne er meget fleksible, hvilket gør det nemt, at til passe dem til de enkelte opgaver. Bemærk de kan sagtens bruges til fastmontering, og fås i forskellige farver.

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)

Aktive filtre

Filtrer efter

Pris

Pris

  • 419,00 kr. - 559,00 kr.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode