Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

  • 0,00 kr. - 14.875,00 kr.

Diskoteks Højttalere

Diskoteks Højttalere - Køb  Proffesionelle højttalere til lave priser

Diskoteks Højttalere til faste lave priser

Diskoteks Højttalere kan være svært at finde rundt i for der findes enormt mange på markedet.
Man kan vælge selv at bygge sine egne diskoteks højttalere men det kan virke uoverskueligt for mange og resultatet af de nye diskoteks højttalere er måske ikke som man forventede det.
Diskoteks højttalere kommer i mange forskellige størrelser og udformninger, nogle er konstrueret til at spille bas en såkaldt bundkasse som giver diskoteks højttalere den dybe bund.
Andre er konstrueret som topkasser og spiller i et mellemtone og diskant niveau, dette er nok den mest købte diskoteks højttalere da den passer til stort set alle formål.
Diskoteks højttalere til fitness centre, sumba anlæg, forsamlingshuse eller store idrætshaller finder du hos Discosupport.
Her er et kæmpe udvalg af diskoteks højttalere til mange forskellige priser og i mange forskellige kvaliteter.
Fælles for alle vore diskoteks højttalere er dog at ingen af dem er dårlige, alle diskoteks højttalere er produceret under skarp kvalitetskontrol så der kun kommer det bedste ud.
Hos Discosupport har vi direkte import fra producenten og du springer derfor fordyrende mellemled over når du skal købe diskoteks højttalere i en god kvalitet.
Har du brug for hjælp til valg af dine næste diskoteks højttalere så ring til os på 86602323 og lad os hjælpe dig med at vælge rigtigt.
Hvad enten det er passive eller aktive diskoteks højttalere så finder du det hos os.

Sådan bygger du Diskoteks Højttalere!

Diskoteks højttalere i en høj kvalitet med en ordentlig lydkvalitet er vigtig for at gæsterne får den optimale oplevelse når de skal høre højt musik.

Du kan vælge selv at bygge dine egne diskoteks højttaler, dette kræver en ordentlig krydsfiner samt en matematisk udregning af hvordan diskoteks højttalere skal konstrueres.

Enheden i dine nye højttalere er den der bestemmer hvor stor dine kabinetter i dine diskoteks højttalere skal være.

På enhederne er der opgivet et liter mål og dette liter mål er det som bestemmer kassens indhold for at enheden virker efter hensigten.

Ud over et godt kabinet skal du også huske det vigtige i at få delt dine diskoteks højttalere rigtigt, derfor skal du ligeledes have et godt delefilter indbygget i dine diskoteks højttalere.

For at dine diskoteks højttalere holder dig pæne er det vigtigt at du giver dem noget filt eller maling til diskoteks højttalere, dette skal være specielt udviklet til diskoteks højttalere for du derved opnår maksimal slidstyrke.

På bagsiden skal der ligeledes monteres stik på dine diskoteks højttalere så de let kan tilsluttes forstærkeren.

Et stik som mange ynder at bruge til deres diskoteks højttalere er speacon stikket, dette stik er udviklet specielt til tour brug og til og fra kobling af højttalere.

Er du den type som syntes at alt dette virker meget besværligt så kan den lette løsning også vælges inden for diskoteks højttalere.

Hos Discosupport har vi nemlig et stort udvalg af mange forskellige diskoteks højttalere og til flere forskellige priser.

Her finder du diskoteks højttalere til det store setup i idrætshallen men du finder også højttalere til det lille forsamlingshus eller sumba arrangement eller hvad ellers du står og mangler gode diskoteks højttalere til.

Hos diskcosupport finder du både aktive diskoteks højttalere og passive diskoteks højttalere.

Fælles for alle vores diskoteks højttalere er at de er udviklet i europa af nogle af europas dygtigste diskoteks højttaler ingeniører og produceret under strenge kvalitets krav.

Er du i tvil om hvilke diskoteks højttalere du skal vælge er du mere end velkommen til at ringe til en af vore kompetente diskoteks højttalere specialister og få råd og vejledning om hvilke diskoteks højttalere du skal vælge til dit givne formål.

Discosupport er en dansk forhandler der forhandler diskoteks højttalere direkte fra producenten og ud til dig som forbruger, du undgår dermed fordyrende mellemled når du skal købe diskoteks højttalere og får samtidig dansk service og garanti.

Der er 46 varer.

Viser 1-46 af 46 element(er)

Aktive filtre

Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

  • 0,00 kr. - 14.875,00 kr.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode