Diskoteks Højttalere

Der er 49 varer.
Diskoteks Højttalere

Diskoteks Højttalere til faste lave priser

Diskoteks Højttalere kan være svært at finde rundt i for der findes enormt mange på markedet.
Man kan vælge selv at bygge sine egne diskoteks højttalere men det kan virke uoverskueligt for mange og resultatet af de nye diskoteks højttalere er måske ikke som man forventede det.
Diskoteks højttalere kommer...

Diskoteks Højttalere til faste lave priser

Diskoteks Højttalere kan være svært at finde rundt i for der findes enormt mange på markedet.
Man kan vælge selv at bygge sine egne diskoteks højttalere men det kan virke uoverskueligt for mange og resultatet af de nye diskoteks højttalere er måske ikke som man forventede det.
Diskoteks højttalere kommer i mange forskellige størrelser og udformninger, nogle er konstrueret til at spille bas en såkaldt bundkasse som giver diskoteks højttalere den dybe bund.
Andre er konstrueret som topkasser og spiller i et mellemtone og diskant niveau, dette er nok den mest købte diskoteks højttalere da den passer til stort set alle formål.
Diskoteks højttalere til fitness centre, sumba anlæg, forsamlingshuse eller store idrætshaller finder du hos Discosupport.
Her er et kæmpe udvalg af diskoteks højttalere til mange forskellige priser og i mange forskellige kvaliteter.
Fælles for alle vore diskoteks højttalere er dog at ingen af dem er dårlige, alle diskoteks højttalere er produceret under skarp kvalitetskontrol så der kun kommer det bedste ud.
Hos Discosupport har vi direkte import fra producenten og du springer derfor fordyrende mellemled over når du skal købe diskoteks højttalere i en god kvalitet.
Har du brug for hjælp til valg af dine næste diskoteks højttalere så ring til os på 86602323 og lad os hjælpe dig med at vælge rigtigt.
Hvad enten det er passive eller aktive diskoteks højttalere så finder du det hos os.

Sådan bygger du Diskoteks Højttalere!

Diskoteks højttalere i en høj kvalitet med en ordentlig lydkvalitet er vigtig for at gæsterne får den optimale oplevelse når de skal høre højt musik.

Du kan vælge selv at bygge dine egne diskoteks højttaler, dette kræver en ordentlig krydsfiner samt en matematisk udregning af hvordan diskoteks højttalere skal konstrueres.

Enheden i dine nye højttalere er den der bestemmer hvor stor dine kabinetter i dine diskoteks højttalere skal være.

På enhederne er der opgivet et liter mål og dette liter mål er det som bestemmer kassens indhold for at enheden virker efter hensigten.

Ud over et godt kabinet skal du også huske det vigtige i at få delt dine diskoteks højttalere rigtigt, derfor skal du ligeledes have et godt delefilter indbygget i dine diskoteks højttalere.

For at dine diskoteks højttalere holder dig pæne er det vigtigt at du giver dem noget filt eller maling til diskoteks højttalere, dette skal være specielt udviklet til diskoteks højttalere for du derved opnår maksimal slidstyrke.

På bagsiden skal der ligeledes monteres stik på dine diskoteks højttalere så de let kan tilsluttes forstærkeren.

Et stik som mange ynder at bruge til deres diskoteks højttalere er speacon stikket, dette stik er udviklet specielt til tour brug og til og fra kobling af højttalere.

Er du den type som syntes at alt dette virker meget besværligt så kan den lette løsning også vælges inden for diskoteks højttalere.

Hos Discosupport har vi nemlig et stort udvalg af mange forskellige diskoteks højttalere og til flere forskellige priser.

Her finder du diskoteks højttalere til det store setup i idrætshallen men du finder også højttalere til det lille forsamlingshus eller sumba arrangement eller hvad ellers du står og mangler gode diskoteks højttalere til.

Hos diskcosupport finder du både aktive diskoteks højttalere og passive diskoteks højttalere.

Fælles for alle vores diskoteks højttalere er at de er udviklet i europa af nogle af europas dygtigste diskoteks højttaler ingeniører og produceret under strenge kvalitets krav.

Er du i tvil om hvilke diskoteks højttalere du skal vælge er du mere end velkommen til at ringe til en af vore kompetente diskoteks højttalere specialister og få råd og vejledning om hvilke diskoteks højttalere du skal vælge til dit givne formål.

Discosupport er en dansk forhandler der forhandler diskoteks højttalere direkte fra producenten og ud til dig som forbruger, du undgår dermed fordyrende mellemled når du skal købe diskoteks højttalere og får samtidig dansk service og garanti.

Mindre
Mere
Viser 1 - 24 af 49 varer

Filter efter

 • SQ-218 PA Dobbelt 18" Subwoofer 2400W RMS - Køb dine 18" subwoofer bund på discosupport.dk!
  - 3.880,00 DKK
  Lagerstatus
  146 dB Dobbelt 18" Subwoofer 2400W RMS SQ-218 PA

  Ekstremt kraftfuld og kompakt dobbelt 18" subwoofer. Denne model er designet, udviklet og produceret i Europa. De typiske jern Ferrite-magneter er erstattet med neodymium-drivere for at give mere power, og for at reducere vægten. Højttalerne er fremstillet i højkvalitets Baltisk birkefiner, samt ridsefri "Chemline" (USA) Polyuretan maling i sort. Du...

  Varenummer: JB-9189
  10.995,00 DKK
  14.875,00 DKK -3.880,00 DKK
 • 2x8" Passiv Subwoofer - Installationshøjttaler 2x8" Passiv Subwoofer - Installationshøjttaler
  - 142,50 DKK
  Lagerstatus
  2x8" Passiv Subwoofer - Installationshøjttaler

  2x8" Passiv Subwoofer - Installationshøjttaler.Dynamisk 2x8" passiv subwoofer. Højttaleren diskrete størrelse giver mulighed for at placere den overalt, samtidig kan den vendes både lodret og vandret. Højttaleren giver en fornuftig bas i forhold til størrelsen. Det eneste det kræver for at bruge...

  Varenummer: LDSUB88
  895,00 DKK
  1.037,50 DKK -142,50 DKK
 • PSA-10 Aktiv Højttaler og Scenemonitor PSA-10 Aktiv Højttaler og Scenemonitor
  - 500,00 DKK
  Lagerstatus
  PSA-10 Aktiv Højttaler og Scenemonitor til Fitness...

  Ny opdateret model af PSA-10 højttaleren.  Aktiv 2-vejs basreflex højttaler i slagfast komposit plast. God til fast installation, mindre konferencer og musikjob. Indbygget 35mm adapter som gør at højttaleren kan sættes direkte oven på et 35mm højttaler-stativ eller et Wb-20 vægbeslag. Leveres med monitorstands til scenebrug.

  Varenummer: PSA-10
  995,00 DKK
  1.495,00 DKK -500,00 DKK
 • PSA-12 Aktiv Højttaler og Scenemonitor PSA-12 Aktiv Højttaler og Scenemonitor
  - 600,00 DKK
  Lagerstatus
  PSA-12 Aktiv Højttaler og Scenemonitor - Forsamlilgshuse...

  Ny opdateret model af PSA-12 højttaleren. Aktiv 2-vejs basreflex højttaler i slagfast komposit plast. God til fast installation, mindre konferencer og musikjob.Indbygget 35mm adapter som gør at højttaleren kan sættes direkte oven på et 35mm højttaler-stativ eller et Wb-20 vægbeslag.Leveres med monitorstands til scenebrug.Bemærk: Med indbygget flyvebeslag...

  Varenummer: PSA-12
  1.395,00 DKK
  1.995,00 DKK -600,00 DKK
 • Hvide Vådrumshøjttalere 60W (2stk) Hvide Vådrumshøjttalere 60W (2stk)
  - 99,00 DKK
  Lagerstatus
  Hvide Vådrumshøjttalere 60W (2stk)

  Sæt med 2 stk indbygningshøjttalere til vådrum, badeværelse, pool-område, både, under tagudhæng og lignende fugtige steder. Alsidig højttaler der spiller OK og som ikke er dyr.

  Varenummer: SPE-265/WS
  550,00 DKK
  649,00 DKK -99,00 DKK
 • Hvide Vådrumshøjttalere 40W (2stk) Hvide Vådrumshøjttalere 40W (2stk)
  - 100,00 DKK
  Lagerstatus
  Hvide Vådrumshøjttalere 40W (2stk)

  Sæt med 2 stk indbygningshøjttalere til vådrum, badeværelse, pool-område, både, under tagudhæng og lignende fugtige steder. Alsidig højttaler der spiller OK og som ikke er dyr.

  Varenummer: SPE-130/WS
  320,00 DKK
  420,00 DKK -100,00 DKK
 • PPA-121 Transportabel PA Lyd-anlæg PPA-121 Transportabel PA Lyd-anlæg
  - 447,50 DKK
  Lagerstatus
  PPA-121 Transportabel PA Lyd-anlæg

  PPA-121 Transportabel PA/Lyd-anlæg.    PPA-121 er velegnet til mange forskellige formål. Den udemærker sig ved, at spille utrolig godt og kraftfuldt, men er samtidig nem at transportere. Højttaleren kan bruges som komplet musikanlæg/Lydanlæg til fitness, zumba, spinning, line-dance og andre...

  Varenummer: PPA-121
  1.495,00 DKK
  1.942,50 DKK -447,50 DKK
 • Komplet Musik og Lydanlæg til Fitness Zumba Spinning Arobic

  Ring for pris og sammensætning af lydanlæg Kontakt Gert hos Disco Support på TLF: 86 60 23 23

  Varenummer: Komplet Lydanlæg
  0,00 DKK
 • DAS SUB-15P (Demo-model)
  - 1.870,00 DKK
  Lagerstatus
  DAS SUB-15P (Demo-model)

  DAS SUB-15P er en soild højttaler bund, som er et godt valg, hvis man ønsker top lydkvalitet. Perfekt højttaler til fastmontering i bar, klubber og alle former for steder hvor der er behov for et mindre kabinet, uden at det går ud over lydkvalitet.   Kan bruges til teateropsætninger, mindre livekoncerter, DJ, scene-monitor, diskoteker og andet mobilt...

  Varenummer: SUB 15P
  2.750,00 DKK
  4.620,00 DKK -1.870,00 DKK
 • PSA-08 Aktiv Højttaler og Scenemonitor PSA-08 Aktiv Højttaler og Scenemonitor
  - 445,00 DKK
  Lagerstatus
  PSA-08 Aktiv Højttaler og Scenemonitor til Fitness,...

  Ny opdateret model af PSA-08 højttaleren. Aktiv 2-vejs basreflex højttaler i slagfast komposit plast. God til fast installation, mindre konferencer og musikjob. Indbygget 35mm adapter som gør at højttaleren kan sættes direkte oven på et 35mm højttaler-stativ eller et Wb-20 vægbeslag. Bemærk: Med indbygget flyvebeslag og håndtag så den er let at transportere.

  Varenummer: PSA-08
  975,00 DKK
  1.420,00 DKK -445,00 DKK
 • PS-12 Diskotekshøjttaler og Scenemonitor

  Ny opdateret model af PSX12 højttaleren2-vejs basreflexkabinet i kunststof.Letvægt, god til permanent installationLet at transportere, indbyggede bærehåndtagLeveres med monitorstands til scenebrugKan sættes direkte på 35mm stativer via indb. adapterIndbyggede flyvebeslagSom Vibe 12 men i lettere plastkabinet12" MB bas/mel. High power 1" compressiondriver...

  Varenummer: PS12
  995,00 DKK
 • Vådrumshøjttalere Hvide (sæt 2stk)
  - 140,00 DKK
  Lagerstatus
  Vådrumshøjttalere Hvide (sæt 2stk)

  Sæt med 2 stk indbygningshøjttalere til vådrum, badeværelse, pool-område, både, under tagudhæng og lignende fugtige steder. Disse enheder er fremstillet med polymembran og alle metaldele er pulverlakeret. Der medfølger gitre og monteringsdele.  Alt i alt en højttaler der spiller OK og som ikke er dyr.

  Varenummer: Vådrumshøjttalere Hvide
  320,00 DKK
  460,00 DKK -140,00 DKK
 • Vibe-12 MkII (PA-Live / Installations Højttaler) Vibe-12 MkII (PA-Live / Installations Højttaler)
  - 530,00 DKK
  Lagerstatus
  Vibe-12 MkII (PA-Live / Installations Højttaler)

  JB systems Vibe-12 MKII passiv højttaler er et godt valg hvis man ønsker høj lydkvalitet. Bygget i et solid MDF kabinet med ridsefast polyuretan maling.Perfekt højttaler til fastmontering i bar, klubber og alle former for steder hvor der er behov for et mindre kabinet uden det går ud over lydkvalitet. Samt velegnet til...

  Varenummer: Vibe-12
  1.495,00 DKK
  2.025,00 DKK -530,00 DKK
 • PS-15 Diskoteks Højttaler og Scenemonitor

  Ny opdateret model af den populære PL-15 højttaler. Super højttaler der giver meget lyd for pengene og som spiller en god lyd med en en fornuftig mængde bas til prisen. Virkelig velegnet til skoler, gymnastiksale, forsamlingshuse og alle steder, hvor der er samlet fra ca 30-250 menneskerPower Kapacitet: 300Wrms og 600W musik (1200W max).

  Varenummer: PS-15
  1.370,00 DKK
 • PSA-15 Aktiv Højttaler og Scenemonitor PSA-15 Aktiv Højttaler og Scenemonitor
  - 775,00 DKK
  Lagerstatus
  PSA-15 Aktiv Højttaler og Scenemonitor Motion - Fitness -...

  Ny opdateret model af PSA15 højttaleren. 2-vejs basreflexkabinet i slagfast plastik. God til permanent installation. Let at transportere med indbyggede håndtag og flyvebeslag . Leveres med monitorstands til scenebrug.   Kan sættes direkte på 35mm stativer via indb. adapter.

  Varenummer: PSA-15
  1.620,00 DKK
  2.395,00 DKK -775,00 DKK
 • RS-215 PA Top-kasse (700W RMS)

  En rigtig god og økonomisk overkommelig højttaler til mobildiscoteker.   Tekniske Specifikationer: 700W RMS (1400W peak), 4 ohmFrekvensområde: 45-19000Hz, 100dBMaximum SPL:132dBBas 2 x 15" bas med aluchassis (300 W RMS)Driver  2"FlyvbeslagholderRidsefri polyurethan beklædning2 bærehåndtag og metalgitter over hele frontenTilslutning: 2 x Speakon stik...

  Varenummer: RS215
  4.745,00 DKK
 • Vibe-8 MkII (Installations-Højttaler) Vibe-8 MkII (Installations-Højttaler)
  - 400,00 DKK
  Lagerstatus
  Vibe-8 MkII (Installations-Højttaler)

  JB systems Vibe-8 MKII passiv højttaler er et godt valg hvis man ønsker høj lydkvalitet. Bygget i et solid MDF kabinet med ridsefast polyuretan maling.Perfekt højttaler til fastmontering i bar, klubber og alle steder hvor der er behov for et lille kabinet uden det går ud over lydkvaliteten. Også velegnet til mobilt...

  Varenummer: Vibe-8
  895,00 DKK
  1.295,00 DKK -400,00 DKK
 • Aktiv højttalere Sæt - Sound Aktive - QR5B - 2x20 Watt RMS

  Højtydende 2-vejs stereo højttalere med indbygget forstærker. Høj effekt og dyb basgengivelse er ideel til brug til Smartboard, DJ-monitor og PC Højttalere. Leveres som sæt med monteringsbeslag og tilslutningsledninger. 13.3cm (5,25 ") basenhed og 2,5 cm (1") neodym diskantenhed Indgang via phono-stik Indbygget forstærker i den ene højttaler med udgang...

  Varenummer: QR5B
  1.175,00 DKK
 • Vådrumshøjttalere sorte (sæt 2stk)

  Sæt med 2 stk indbygningshøjttalere til vådrum, badeværelse, pool-område, både, under tagudhæng og lignende fugtige steder.Disse enheder er fremstillet med polymembran og alle metaldele er omstøbt af vandafvisende plast. Der medfølger gitre og monteringsdele. 2-vejs højttaler. 8 Ohm Bas med PP membran 6,5"2" diskant med mylar membranIndbygget delefilter...

  Varenummer: Sort vådrumshøjttaler
  460,00 DKK
 • Vibe-15S MkII Sub Bas Vibe-15S MkII Sub Bas
  - 960,00 DKK
  Lagerstatus
  Vibe-15S MkII Sub Bas

  Vibe15 Subwooferen Mk2 kan let opgraderes til en aktiv subwoofer,på få minutter, med forstærkermodulet AVM-2. Vibe15-SUB Mk2 kan kombineres med Vibe10 Mk2 eller Vibe12 Mk2, for at opnå et varmt og behageligt lydbillede. Polyurethane overfladen gør, at der skal meget til at ridse denne subwoofer. Indbyggede højkvalitets bærehåndtag. Bagsiden er forberedt...

  Varenummer: Vibe-15S
  1.995,00 DKK
  2.955,00 DKK -960,00 DKK
 • Vibe-10 MkII PA-Live (Installations Højttaler) Vibe-10 MkII PA-Live (Installations Højttaler)
  - 375,00 DKK
  Lagerstatus
  Vibe-10 MkII PA-Live (Installations Højttaler)

  JB systems Vibe-10 MKII passiv højttaler er et godt valg, hvis man ønsker høj lydkvalitet. Bygget i et solid MDF trækabinet med sort ridsefast polyuretan maling.Perfekt højttaler til fastmontering i bar, klubber og alle former for steder, hvor der er behov for et lille kabinet uden det går ud over lydkvaliteten....

  Varenummer: Vibe-10
  1.100,00 DKK
  1.475,00 DKK -375,00 DKK
 • ISX-15S Subwoofer Installationshøjttaler

  Subwoofer 2 x 350W Kompakt, men kraftfuld dual channel 15 "subwoofer med dobbelt svingspole.Indbygget 150 Hz 2-vejs delefilter filtrerer udgange til satellithøjttalere behøver kun en stereoforstærker til komplet opsætning.Tekniske Detaljer:Effekt RMS: 2 x 350 W Impedanz: 2 x 4 OhmFølsomhed: 96 dB 1W/1 m    Følsomhed Peak: 124 dB    Frekvens område: 45 -...

  Varenummer: ISX-15S
  1.995,00 DKK
 • ISX-10 Subwoofer Installationshøjttaler

  2-Vejs loudspeakersystemMed ISX Serien fra JBSYSTEMS præsenteres en moderne trapezformet højttaler. ISX Serien kan tilsluttes i direkte til forstærkeren eller i forbindelse med den special optimerede subwoofer ISX-15S.Kompakt trapezformede højttaler Monteringsbeslag inkluderetTekniske Detaljer:Effekt RMS: 160W...

  Varenummer: ISX-10
  870,00 DKK
 • ISX-5 Subwoofer Installationshøjttaler

  2-Vejs Loudspeaker SystemMed ISX Serien fra JBSYSTEMS præsenteres en moderne trapezformet højttaler. ISX Serien kan tilsluttes i Direkte til forstærkeren eller i forbindelse med den special optimerede subwoofer ISX-15S.Kompakt trapezformede højttaler Monteringsbeslag inkluderetTekniske Detaljer:Effekt RMS: 80W...

  Varenummer: ISX-5
  675,00 DKK

Diskoteks Højttalere

Accept

Vi bruger cookies for at sikre, at du altid får den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Læs mere her.