Diskoteks Højttalere

Der er 52 varer.
Diskoteks Højttalere

Diskoteks Højttalere til faste lave priser

Diskoteks Højttalere kan være svært at finde rundt i for der findes enormt mange på markedet.
Man kan vælge selv at bygge sine egne diskoteks højttalere men det kan virke uoverskueligt for mange og resultatet af de nye diskoteks højttalere er måske ikke som man forventede det.
Diskoteks højttalere kommer...

Diskoteks Højttalere til faste lave priser

Diskoteks Højttalere kan være svært at finde rundt i for der findes enormt mange på markedet.
Man kan vælge selv at bygge sine egne diskoteks højttalere men det kan virke uoverskueligt for mange og resultatet af de nye diskoteks højttalere er måske ikke som man forventede det.
Diskoteks højttalere kommer i mange forskellige størrelser og udformninger, nogle er konstrueret til at spille bas en såkaldt bundkasse som giver diskoteks højttalere den dybe bund.
Andre er konstrueret som topkasser og spiller i et mellemtone og diskant niveau, dette er nok den mest købte diskoteks højttalere da den passer til stort set alle formål.
Diskoteks højttalere til fitness centre, sumba anlæg, forsamlingshuse eller store idrætshaller finder du hos Discosupport.
Her er et kæmpe udvalg af diskoteks højttalere til mange forskellige priser og i mange forskellige kvaliteter.
Fælles for alle vore diskoteks højttalere er dog at ingen af dem er dårlige, alle diskoteks højttalere er produceret under skarp kvalitetskontrol så der kun kommer det bedste ud.
Hos Discosupport har vi direkte import fra producenten og du springer derfor fordyrende mellemled over når du skal købe diskoteks højttalere i en god kvalitet.
Har du brug for hjælp til valg af dine næste diskoteks højttalere så ring til os på 86602323 og lad os hjælpe dig med at vælge rigtigt.
Hvad enten det er passive eller aktive diskoteks højttalere så finder du det hos os.

Sådan bygger du Diskoteks Højttalere!

Diskoteks højttalere i en høj kvalitet med en ordentlig lydkvalitet er vigtig for at gæsterne får den optimale oplevelse når de skal høre højt musik.

Du kan vælge selv at bygge dine egne diskoteks højttaler, dette kræver en ordentlig krydsfiner samt en matematisk udregning af hvordan diskoteks højttalere skal konstrueres.

Enheden i dine nye højttalere er den der bestemmer hvor stor dine kabinetter i dine diskoteks højttalere skal være.

På enhederne er der opgivet et liter mål og dette liter mål er det som bestemmer kassens indhold for at enheden virker efter hensigten.

Ud over et godt kabinet skal du også huske det vigtige i at få delt dine diskoteks højttalere rigtigt, derfor skal du ligeledes have et godt delefilter indbygget i dine diskoteks højttalere.

For at dine diskoteks højttalere holder dig pæne er det vigtigt at du giver dem noget filt eller maling til diskoteks højttalere, dette skal være specielt udviklet til diskoteks højttalere for du derved opnår maksimal slidstyrke.

På bagsiden skal der ligeledes monteres stik på dine diskoteks højttalere så de let kan tilsluttes forstærkeren.

Et stik som mange ynder at bruge til deres diskoteks højttalere er speacon stikket, dette stik er udviklet specielt til tour brug og til og fra kobling af højttalere.

Er du den type som syntes at alt dette virker meget besværligt så kan den lette løsning også vælges inden for diskoteks højttalere.

Hos Discosupport har vi nemlig et stort udvalg af mange forskellige diskoteks højttalere og til flere forskellige priser.

Her finder du diskoteks højttalere til det store setup i idrætshallen men du finder også højttalere til det lille forsamlingshus eller sumba arrangement eller hvad ellers du står og mangler gode diskoteks højttalere til.

Hos diskcosupport finder du både aktive diskoteks højttalere og passive diskoteks højttalere.

Fælles for alle vores diskoteks højttalere er at de er udviklet i europa af nogle af europas dygtigste diskoteks højttaler ingeniører og produceret under strenge kvalitets krav.

Er du i tvil om hvilke diskoteks højttalere du skal vælge er du mere end velkommen til at ringe til en af vore kompetente diskoteks højttalere specialister og få råd og vejledning om hvilke diskoteks højttalere du skal vælge til dit givne formål.

Discosupport er en dansk forhandler der forhandler diskoteks højttalere direkte fra producenten og ud til dig som forbruger, du undgår dermed fordyrende mellemled når du skal købe diskoteks højttalere og får samtidig dansk service og garanti.

Mindre
Mere
Viser 1 - 24 af 52 varer

Filter efter

 • PS-08 Diskotekshøjttaler og Scenemonitor PS-08 Diskotekshøjttaler og Scenemonitor
  - 185,00 DKK
  Lagerstatus
  PS-08 Diskotekshøjttaler og Scenemonitor

  Ny opdateret model af PS-08 højttaleren.   2-vejs basreflex højttaler i slagfast komposit plast. God til fast installation, mindre konferencer og musikjob. Letvægts højttaler, hvilket gør den velegnet til udlejningshøjttaler, Diskotekshøjttaler osv. Kan samtidig anvendes til fast montering.  Indbygget 35mm adapter som gør at højttaleren kan sættes direkte...

  Varenummer: PS-08
  450,00 DKK
  635,00 DKK -185,00 DKK
 • PSA-08 Aktiv Højttaler og Scenemonitor PSA-08 Aktiv Højttaler og Scenemonitor
  - 445,00 DKK
  Lagerstatus
  PSA-08 Aktiv Højttaler og Scenemonitor til Fitness,...

  Ny opdateret model af PSA-08 højttaleren. Aktiv 2-vejs basreflex højttaler i slagfast komposit plast. God til fast installation, mindre konferencer og musikjob. Indbygget 35mm adapter som gør at højttaleren kan sættes direkte oven på et 35mm højttaler-stativ eller et Wb-20 vægbeslag. Bemærk: Med indbygget flyvebeslag og håndtag så den er let at transportere.

  Varenummer: PSA-08
  975,00 DKK
  1.420,00 DKK -445,00 DKK
 • SQ-218 PA Dobbelt 18" Subwoofer 2400W RMS - Køb dine 18" subwoofer bund på discosupport.dk!
  - 3.880,00 DKK
  Lagerstatus
  146 dB Dobbelt 18" Subwoofer 2400W RMS SQ-218 PA

  Ekstremt kraftfuld og kompakt dobbelt 18" subwoofer. Denne model er designet, udviklet og produceret i Europa. De typiske jern Ferrite-magneter er erstattet med neodymium-drivere for at give mere power, og for at reducere vægten. Højttalerne er fremstillet i højkvalitets Baltisk birkefiner, samt ridsefri "Chemline" (USA) Polyuretan maling i sort. Du...

  Varenummer: JB-9189
  10.995,00 DKK
  14.875,00 DKK -3.880,00 DKK
 • PS-12 Diskotekshøjttaler og Scenemonitor

  Ny opdateret model af PSX12 højttaleren2-vejs basreflexkabinet i kunststof.Letvægt, god til permanent installationLet at transportere, indbyggede bærehåndtagLeveres med monitorstands til scenebrugKan sættes direkte på 35mm stativer via indb. adapterIndbyggede flyvebeslagSom Vibe 12 men i lettere plastkabinet12" MB bas/mel. High power 1" compressiondriver...

  Varenummer: PS12
  995,00 DKK
 • PSA-10 Aktiv Højttaler og Scenemonitor PSA-10 Aktiv Højttaler og Scenemonitor
  - 500,00 DKK
  Lagerstatus
  PSA-10 Aktiv Højttaler og Scenemonitor til Fitness...

  Ny opdateret model af PSA-10 højttaleren.  Aktiv 2-vejs basreflex højttaler i slagfast komposit plast. God til fast installation, mindre konferencer og musikjob. Indbygget 35mm adapter som gør at højttaleren kan sættes direkte oven på et 35mm højttaler-stativ eller et Wb-20 vægbeslag. Leveres med monitorstands til scenebrug.

  Varenummer: PSA-10
  995,00 DKK
  1.495,00 DKK -500,00 DKK
 • PS-15 Diskoteks Højttaler og Scenemonitor

  Ny opdateret model af den populære PL-15 højttaler. Super højttaler der giver meget lyd for pengene og som spiller en god lyd med en en fornuftig mængde bas til prisen. Virkelig velegnet til skoler, gymnastiksale, forsamlingshuse og alle steder, hvor der er samlet fra ca 30-250 menneskerPower Kapacitet: 300Wrms og 600W musik (1200W max).

  Varenummer: PS-15
  1.370,00 DKK
 • PSA-12 Aktiv Højttaler og Scenemonitor PSA-12 Aktiv Højttaler og Scenemonitor
  - 600,00 DKK
  Lagerstatus
  PSA-12 Aktiv Højttaler og Scenemonitor - Forsamlilgshuse...

  Ny opdateret model af PSA-12 højttaleren. Aktiv 2-vejs basreflex højttaler i slagfast komposit plast. God til fast installation, mindre konferencer og musikjob.Indbygget 35mm adapter som gør at højttaleren kan sættes direkte oven på et 35mm højttaler-stativ eller et Wb-20 vægbeslag.Leveres med monitorstands til scenebrug.Bemærk: Med indbygget flyvebeslag...

  Varenummer: PSA-12
  1.395,00 DKK
  1.995,00 DKK -600,00 DKK
 • Hvide Vådrumshøjttalere 100W - Ø:180mm 7" (2stk)
  - 200,00 DKK
  Lagerstatus
  Hvide Vådrumshøjttalere 100W - Ø:180mm 7" (2stk)

  Sæt med 2 stk indbygningshøjttalere til vådrum, badeværelse, pool-område, både, under tagudhæng og lignende fugtige steder.Alsidig højttaler der spiller OK og som ikke er dyr.

  Varenummer: Vådumshøjttalere
  295,00 DKK
  495,00 DKK -200,00 DKK
 • RS-15 PA / Disco Højttaler 600W RMS

  RS15 har en fremragende lydkvalitet, også ved meget høje lydstyrker.Den er bygget til professionel PA-livemusik, scener, udlejningsfirmaer osv. Kabinettet er bygget i meget stærk Finsk birke-krydsfiner og er malet med ridsefast maling.Højttaleren har påmonteret robuste gummifødder og flyvebeslag, samt...

  Varenummer: RS15
  3.875,00 DKK
 • PSA-15 Aktiv Højttaler og Scenemonitor PSA-15 Aktiv Højttaler og Scenemonitor
  - 775,00 DKK
  Lagerstatus
  PSA-15 Aktiv Højttaler og Scenemonitor Motion - Fitness -...

  Ny opdateret model af PSA15 højttaleren. 2-vejs basreflexkabinet i slagfast plastik. God til permanent installation. Let at transportere med indbyggede håndtag og flyvebeslag . Leveres med monitorstands til scenebrug.   Kan sættes direkte på 35mm stativer via indb. adapter.

  Varenummer: PSA-15
  1.620,00 DKK
  2.395,00 DKK -775,00 DKK
 • RS-215 PA Top-kasse (700W RMS)

  En rigtig god og økonomisk overkommelig højttaler til mobildiscoteker.   Tekniske Specifikationer: 700W RMS (1400W peak), 4 ohmFrekvensområde: 45-19000Hz, 100dBMaximum SPL:132dBBas 2 x 15" bas med aluchassis (300 W RMS)Driver  2"FlyvbeslagholderRidsefri polyurethan beklædning2 bærehåndtag og metalgitter over hele frontenTilslutning: 2 x Speakon stik...

  Varenummer: RS215
  4.745,00 DKK
 • PPA-121 Transportabel PA Lyd-anlæg PPA-121 Transportabel PA Lyd-anlæg
  - 447,50 DKK
  Lagerstatus
  PPA-121 Transportabel PA Lyd-anlæg

  PPA-121 Transportabel PA/Lyd-anlæg.    PPA-121 er velegnet til mange forskellige formål. Den udemærker sig ved, at spille utrolig godt og kraftfuldt, men er samtidig nem at transportere. Højttaleren kan bruges som komplet musikanlæg/Lydanlæg til fitness, zumba, spinning, line-dance og andre...

  Varenummer: PPA-121
  1.495,00 DKK
  1.942,50 DKK -447,50 DKK
 • RS-218 PA Dobbelt 18" Subwoofer 1200W RMS RS-218 PA Dobbelt 18" Subwoofer 1200W RMS
  - 1.090,00 DKK
  Lagerstatus
  RS-218 PA Dobbelt 18" Subwoofer 1200W RMS

  RS-218 er en høj effektiv dobbel 18" subwoofer med meget kompakt design. Den kan bruges både til fast-installation og mobilt brug. Den er bygget til professionelt brug, kan bl.a. bruges som PA-anlæg til scener med både Livebands og DJs.  Kabinettet er fremstillet i meget stærk Finsk Birke-krydsfiner. Derudover er den malet i Holdbar/ridsefast...

  Varenummer: RS218
  5.120,00 DKK
  6.210,00 DKK -1.090,00 DKK
 • Komplet Musik og Lydanlæg til Fitness Zumba Spinning Arobic

  Ring for pris og sammensætning af lydanlæg Kontakt Gert hos Disco Support på TLF: 86 60 23 23

  Varenummer: Komplet Lydanlæg
   
 • JB Systems AM 50AM-50 aktive højttalere

  Aktiv studio-monitor sæt udstyret med 2x35 Watt RMS.   AM50 har et stilfuldt sort design, som passer til andet moderne interiør.  Kabinettet er bygget i massivt træ med sort satin finish.   Perfekt til studio-indspilning, computerhøjttaler, hjemme DJ.   Derudover kan de også bruges som monitor til...

  Varenummer: AM50
  1.175,00 DKK
 • QTXSound Aktive højttalere Sæt

  Højtydende 2-vejs stereo højttalere med indbygget forstærker. Høj effekt og dyb basgengivelse er ideel til brug til Smartboard, DJ-monitor og PC Højttalere. Leveres som sæt med monteringsbeslag og tilslutningsledninger. 13.3cm (5,25 ") basenhed og 2,5 cm (1") neodym diskantenhed Indgang via phono-stik Indbygget...

  Varenummer: QTX Sound
  1.175,00 DKK
 • CR12A-COMBO - Batteridrevet og Transportabel højttaler til fester, Camps, festivaler osv - Køb online her! CR12A-COMBO - Batteridrevet og Transportabel højttaler til fester, Camps, festivaler osv - Køb online her!
  - 1.130,00 DKK
  Lagerstatus
  CR12A-COMBO - Batteridrevet og Transportabel højttaler

  Super vellydende og transportabel højttaler fra Audiophony SR12A-Combo. Den indeholder USB stik, SD kort og har bluetooth modtager. Derudover medfølger der også 2stk trådløse UHF mikrofoner og indbygget mixer SR12A-Combo er utrolig let at transportere, hvilket gør den nem at fragte med til fester og lign. Lang levetid på batteriet (6 timer). Læs mere...

  Varenummer: H10209
  5.465,00 DKK
  6.595,00 DKK -1.130,00 DKK
 • SR12A - 2-way Self-powered speaker - Bass Reflex SR12A - 2-way Self-powered speaker - Bass Reflex
  - 900,00 DKK
  Lagerstatus
  SR12A - 2 Way Self Powered Speaker - Bass Reflex

  Få den bedste balanceret lyd med SR12A. Lige meget hvor meget du presser SR12A vil den altid give den bedste lydkvalitet. Kan også bruges som en almindelig højtaler. SR12A er utrolig let at transportere, hvilket gør den nem at fragte den med til fester og lign.

  Varenummer: H10158
  1.895,00 DKK
  2.795,00 DKK -900,00 DKK
 • MOJO 500 Line - Aktiv Subwoofer MOJO 500 Line - Aktiv Subwoofer
  - 1.000,00 DKK
  Lagerstatus
  MOJO 500 Line - Aktiv Subwoofer

  MOJO 500 LINE er et nyt og smart lydsystem, som er med til at gøre at alle i rummet vil kunne nyde musikken fra højtalerne. Udover den store lydkapacitet højtaleren udgiver, skaber den samtidig en fremragende lyd. Samt dette er den utrolig let at transportere med den lette vægt af under 15kg.

  Varenummer: 10529
  2.995,00 DKK
  3.995,00 DKK -1.000,00 DKK
 • 2x8" Passiv Subwoofer - Installationshøjttaler 2x8" Passiv Subwoofer - Installationshøjttaler
  - 142,50 DKK
  Lagerstatus
  2x8" Passiv Subwoofer - Installationshøjttaler

  2x8" Passiv Subwoofer - Installationshøjttaler.Dynamisk 2x8" passiv subwoofer. Højttaleren diskrete størrelse giver mulighed for at placere den overalt, samtidig kan den vendes både lodret og vandret. Højttaleren giver en fornuftig bas i forhold til størrelsen. Det eneste det kræver for at bruge...

  Varenummer: LDSUB88
  895,00 DKK
  1.037,50 DKK -142,50 DKK
 • PS-12 Diskotekshøjttaler og Scenemonitor PS-12 Diskotekshøjttaler og Scenemonitor
  - 1.000,00 DKK
  Lagerstatus
  Bora Bora - Audiophony - Outdoor Waterproof portable speaker

  Kvalitets transportabel højtaler fra Audiophony. Vandtæt 360 graders højtaler med hele 8 timers batteritid. Kan tilkobles både Bluetooth og aux - Den er nem at koble sammen med din mobil, pc eller tablet. Skab en fest med Bora Bora overalt hvor du befinder dig!

  Varenummer: H10174
  1.495,00 DKK
  2.495,00 DKK -1.000,00 DKK
 • Vibe-8 MkII (Installations-Højttaler) Vibe-8 MkII (Installations-Højttaler)
  - 400,00 DKK
  Lagerstatus
  Vibe-8 MkII (Installations-Højttaler)

  JB systems Vibe-8 MKII passiv højttaler er et godt valg hvis man ønsker høj lydkvalitet. Bygget i et solid MDF kabinet med ridsefast polyuretan maling.Perfekt højttaler til fastmontering i bar, klubber og alle steder hvor der er behov for et lille kabinet uden det går ud over lydkvaliteten. Også velegnet til mobilt...

  Varenummer: Vibe-8
  895,00 DKK
  1.295,00 DKK -400,00 DKK
 • Vibe-10 MkII PA-Live (Installations Højttaler) Vibe-10 MkII PA-Live (Installations Højttaler)
  - 375,00 DKK
  Lagerstatus
  Vibe-10 MkII PA-Live (Installations Højttaler)

  JB systems Vibe-10 MKII passiv højttaler er et godt valg, hvis man ønsker høj lydkvalitet. Bygget i et solid MDF trækabinet med sort ridsefast polyuretan maling.Perfekt højttaler til fastmontering i bar, klubber og alle former for steder, hvor der er behov for et lille kabinet uden det går ud over lydkvaliteten....

  Varenummer: Vibe-10
  1.100,00 DKK
  1.475,00 DKK -375,00 DKK
 • Vibe-12 MkII (PA-Live / Installations Højttaler) Vibe-12 MkII (PA-Live / Installations Højttaler)
  - 530,00 DKK
  Lagerstatus
  Vibe-12 MkII (PA-Live / Installations Højttaler)

  JB systems Vibe-12 MKII passiv højttaler er et godt valg hvis man ønsker høj lydkvalitet. Bygget i et solid MDF kabinet med ridsefast polyuretan maling.Perfekt højttaler til fastmontering i bar, klubber og alle former for steder hvor der er behov for et mindre kabinet uden det går ud over lydkvalitet. Samt velegnet til...

  Varenummer: Vibe-12
  1.495,00 DKK
  2.025,00 DKK -530,00 DKK

Diskoteks Højttalere

Accept

Denne side bruger Cookies