Hjul til Flightcase - Møbler - Skydelåger

Møbelhjul - Stort udvalg af hjul til alle formål findes billigt her!

Hos Discosupport har vi et stort udvalg af hjul i mange afskygninger, herunder møbelhjul, hjul til kontormøbler, bedroller og meget mere. Vores passion er, at levere produkter til dig, som du bliver glad for, og som holder i rigtig mange år. Vi tilbyder løsninger inden for nærmest alle typer af møbelhjul, så lad dig inspirere og læs mere om de forskellige typer og anvendelsesmuligheder her på siden.

Hos Discosupport har vi blandt andet specialiseret os i møbelhjul, hjul til kontormøbler osv. Alle i mange forskellige typer, nuancer og varianter. Så vil du gerne beskytte dine gulve mod ridser og have møbler der er lette (og støjsvage) at flytte rundt med, så læs med herunder, hvor vi tager dig med på en rundrejse omkring møbelhjul, så du er klædt på til at vælge de helt rigtige produkter til netop dine møbler.

Fleksibilitet er vigtig i mange tilfælde. Når det kommer til møbler med hjul, vil du opleve en anderledes frihed, til at bevæge tingene rundt. Du begrænses ikke længere af et enkelt layout. Ved at anvende en designstrategi, med hjul, er blevet mere og mere populær i de seneste år.

Hvad er forskellen på Møbelhjul, hjul til kontormøbler og bedroller

Behovene for de rette møbelhjul kan være mange og ofte er vil de forskellige former for møbelhjul, kunne anvendes til mange forskellige formål. Man fristes næsten til at sige ”Kært barn mange navne” og dog, for selv om mange hjul ved første øjekast, ligner hinanden, har de vidt forskellige egenskaber. Mange vil tror, at en type specifik type møbelhjul sagtens kan bruges til stort set alt, men sådan er det ikke altid, da der er en lang række forskelligheder, du skal være opmærksom på.

Alt efter hvilket type af møbel du mangler hjul til, er der nogle forskellige ting, der gør sig gældende, for at vælge det helt rigtige møbelhjul. For det første, skal du forholde dig til, om det er et kompakt eller hult møbelben, dernæst benets materiale, størrelse mm. Dernæst er en af de vigtigste faktorer for at vælge rigtigt, at du forholder dig til, hvilket underlag dit møbel står på. For er det et gulvtæppe, vil de fleste vælge et hjul med plastic, frem for et gummihjul, da det simpelthen bare glider bedre på et gulvtæppe. Er det derimod et ”hårdt” gulv som træ eller klinker, er et gummihjul at foretrække, da det er mere støjsvagt end et plastichjul.

Møbelhjul generelt

Ordet møbelhjul er hvad man kan kalde en massebetegnelse for hjul til alle typer af møbler. Men møbelhjul er frem for alt hjul, der gør din hverdag lettere og dine møbler mere fleksible. Det bliver pludselig til en leg at flytte om, let at skabe forskellige udformninger og stemninger i din stue osv.

Et møbelhjul har til formål at give dine møbler bedre mobilitet og dermed gøre din hverdag meget lettere. Snakker vi f.eks kontorlandskab, så forestil dig, hvor let det ville være hvis alle møblerne var monteret med møbelhjul. Det ville da være fantastisk, for så kunne man pludselig enkelt og let flytte rundt, efter hvad der lige skal drøftes på dagen, hvor mange der har behov for at sidde sammen osv.

De fleste møbelhjul monteres let på et hvilken som helst møbel. Alle vores møbelhjul er nemlig af en god kvalitet og du finder i vores sortiment helt sikkert lige det møbelhjul du søger.

Du kan finde vores møbelhjul her på siden>>

Hjul til kontormøbler

Hjul til kontormøbler er beregnet til at sætte på både almindelige stole såvel som kontorstole. De kræver dog at ”benet” er hult og dermed beregnet til at kunne sætte en hjul til kontormøbler op i.

Hjul til kontormøbler til stålrør er også noget mange af os indimellem står og mangler. Et stålrør kan på ganske kort tid, ødelægge dit gulv, hvis du ikke sørger for at beskytte det. Dernæst bliver hverdagen bare alt andet lige, lidt lettere, hvis stolen kan skubbes rundt i stedet for at skulle løftes.

Inden du bestiller dine nye hjul til kontormøbler, er det vigtigt at du måler diameteren af hullet hvori din hjul til kontormøbler skal sidde, for herved at sikre, du får det helt rigtige hjem. Vores hjul til kontormøbler leveres i forskellige størrelser, materialer og ikke mindst typer.

Når du skal vælge det rette hjul, kan du vælge mellem blandt andet hjul med sokkel, som er velegnet til borde eller stole med en bred og flad flade, samt hjul med islag adopter (dem du kender fra traditionelle kontorstole). Dernæst er der forskellige materialer, men kig rundt på siden og se om ikke vi har lige de hjul du står og mangler til dine kontormøbler.

Skulle du være alligevel være uheldig at få den forkerte størrelse hjem, er er der ingen skade sket ved det. For vi har 14 dages fuld retur ret og du kan dermed frit returnere dit køb til os. Du kan læse mere om vores returbetingelser her>>.

 

Skydeskinner og hjul til skydeskinner

I vores sortiment, finder du også skydeskinner med hjul samt løse hjul til montering på skydeskinner. Skydeskinner er lette at montere og gør uden tvivl livet lidt lettere. En skydeskinne fås i forskellige materialer og størrelser.

En skydeskinne anvendes til montering på alt lige fra skydedøre, skydeporte og andre plader, hvor belastning kan forekomme og hvor det er en fordel med en skinne, der gør det let at ”transportere” porten fra A til B, uden at skulle løfte. Skydeskinner har alle en vis belastningsgrad, som fremgår af det enkelte produkt. Husk derfor at være opmærksom på, hvor tung din dør eller låge er, inden du vælger produkt.

Hjul til Bedroller

Hjul til bedroller både beskytter dit gulv og giver fleksibilitet og frihed. En bedroller er en fantastisk opfindelse, man får med en bedroller pludselig udnyttet en plads, som tidligere var forbeholdt nullermænd. Men en bedroller er først rigtig fantastisk, når den er monteret med hjul. For så bliver den nemlig også anvendelig i hverdagen.

Hjul til bedroller, har den ”udfordring” at der oftest ikke er særlig meget højde under en seng. Derfor skal hjulet være lille i diameter, samtid med det skal være så støjsvagt som muligt.

Uanset om du kigger på hjul til din bedroller, som du selv har bygget på mål, eller til en eksisterende bedroller, så er vi sikre på, at du her hos discosupport, finder lige det hjul du står og mangler.

Et hjul til en bedroller, vil gøre ”møblet” lettere at flytte, samtidig med de er den invitere til opbevaring af ting og sager, som du sagtens kan bruge til hverdag, men som du ikke ønsker at have fremme.

Speciel møbler – hjul!

Enkelte møbler egner sig kun til helt specifikke typer af møbelhjul, herunder eks. et flygel eller andet form for tunge store møbler.

Et flygel eller et klaver er møbler der både er tunge og ikke er lette at flytte rundt, uden man står en hær af stærke mænd. Derfor er møbelhjul særlig velegnet til netop den type møbel. Her skal du dog være særlig opmærksom på, at de hjul du udvælger, kan klare en så stor belastning, som sådanne møbel kræver.

Andre typer af speciel møbler, der er egnet til særlige former for møbelhjul er eksempelvis dine højtalere. Har du f.eks nogle store højtalere, som har en vægt der ikke gør dem egnet til at flytte rundt på, sådan bare lige. Kan du med fordel kigge efter vores 40 mm Hjul i sort – til påbygning på højtalere og kasser. De er udviklet med støttesider samt dobbelt kuglelejer, så de let og enkelt kan flyttes rundt og indtage den plads du ønsker.

Tænk ud ad boksen med et fleksibelt køkken

Tiden og tendensen har betydet at flere og flere af os, stiller større og mere anderledes krav til vores køkken, end hvad tilfældet var for bare 5-10 år siden. Vi er blevet mere ”ude fokuseret” og sætter i højere grad pris på at kunne lave vores mad i det fri. Flere og flere får decideret udekøkkener mens andre værner om Weber grillen. Men det behøver slet ikke være så kompliceret.

Ved at tænke ud af boksen, kan du enten helt eller delvis bruge dit køkken som udekøkken, blot ved at bygge dit køkken op i moduler med møbelhjul. Forestil dig, hvor fantastisk det ville være, bare at kunne stå ude på terrassen og føle dig hjemme i dit ”eget” køkken. Og når vejret så atter viser sig fra sin ”danske sommervejrs side” med regn og blæst, ja så flytter du ganske enkelt ind igen.

En anden mulighed du får ved brug af møbelhjul, er at bygge dit eget ude køkken og montere hjul under. På den måde, kan du let køre dit køkken ind til opbevaring i skuret eller garagen om vinteren og atter finde det frem, når solen atter er tilbage. Møbelhjul giver dig også den frihed, at du kan flytte dit køkken med dig rundt i haven. Måske er der læ på den ene terrasse den ene dag, mens der er læ på den anden dagen efter. Så find din indre tømrer frem, bestil nogle holdbar møbelhjul og så lavet dig et ude køkken. Vi vil næsten garantere, at du vil elske det.

Mobile planter

Nu vi er i gang med de mobile møbler og ikke mindst udemøbler, falder det os naturligt at nævne muligheden for at gøre dine planter mobile.

Har du et stort Citrus træ, en palme eller nogle rigtig store krukker stående på din terrasse, så kan du med ganske lidt, let og hurtigt, få skabt en ”trolly” til dine planter, og nej det er ikke grimt, slet ikke hvis du bruger nogle fede hjul. Så er de netop med til at definere og give sjæl til din terrasse. Find er stykke træ, stålplade eller hvad du ellers ønsker at have som bund. Køb 3 møbelhjul, der er beregnet til den vægt du ca. forventer at din krukke har og påmonter denne. Om du vælger ”kun” at bruge din ”plante trolly” til flytte rundt på dine planter eller om du vælger at lade den stå på trollyen, er helt op til dig, men nu fik du i hvert tilfælde lige en tip med på vejen.

Priser Møbelhjul

Priser på møbelhjul variere meget og vi kan egentlig godt forstå hvis du let bliver lidt forvirret, når du kigger rundt, for hvad skal man egentlig gå efter.

Her kan det være lidt svært at give et enkelt og entydigt svar, for der er mange faktorer der spiller ind. For det første, kan du som tommelfingerregel regne med at pris og kvalitet hænger sammen. Det er klart at et hjul som er beregnet til 80 kg. og høj belastning, er dyre at fremstille end et møbelhjul til en bedroller, der kan klare 30 kg. og som oftest kun kører ganske få meter på et plant og fladt gulv.

Men når det er sagt, så kan du roligt bestille møbelhjul her hos Discosupport, for vi har kun produkter på webshoppen, som vi kan stå inde for og som holder det de lover. Husk blot at være opmærksom på, at vægten af dit møbel eller kasse. Dette er altafgørende for at sikre, det pågældende møbelhjul stemmer overens med den belastning den skal kunne modstå. Så er du nemlig sikker på at få et møbelhjul der holder i rigtig mange år.

Vores leverandører af møbelhjul

Når vi udvælger leverandører, sætter vi en stor ære i, at finde lige netop de leverandører, der er passioneret over for deres produkter og ikke mindst kvaliteten af dem.

Vi ligger vægt på at have et bredt sortiment inden for møbelhjul, således du nemt og let kan finde lige det du søger her hos os. Derfor kan du finde alt fra små kontorstols hjul, til højtaler hjul og helt op til det store og ”tunge” nemlig hjul til flightcase – som kan tåle maks belastning.

Vi har mange års erfaring indenfor blandt andet møbelhjul, da det har været en naturlig del af vores udvidelse af vores sortiment. Da vi jo netop har mange erfaringer med blandt andet diskoteks udstyr i den mobile ende, som netop stiller store krav til gode hjul.

 

 

Der er 168 varer.

Viser 1-48 af 168 element(er)

Aktive filtre

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode