Bejdse - Lak - Sæbe - Maling - Grundrens OSV

Der er 46 varer.
Bejdse - Lak - Sæbe - Maling - Grundrens OSV
Viser 1 - 24 af 46 varer
 • Vandbejdse Clou 174 - Sort

  Clou/Miller Vandbejdse. Opløs inholdet i en 1/4 liter varmt vand og lad det afkøle. Påfør bejdseopløsningen ensartet og mættende på det fugtige, afslebne og rengjorte træ enten med pensel eller svamp. Fjern overskydende bejdse efter 2 min. med pensel eller svamp. Brevet indeholder 12 gr.

  Varenummer: Z9-940-1
  40,00 DKK
 • Vandbejdse Clou 167 - Mellem Nøddetræ

  Clou/Miller Vandbejdse i Mellem nøddetræ. Opløs indholdet i en 1/4 liter varmt vand og lad det afkøle. Påfør bejdseopløsningen ensartet og mættende på det fugtige, afslebne og rengjorte træ enten med pensel eller svamp. Fjern overskydende bejdse efter 2 min. med pensel eller svamp. Brevet indeholder 5 gr.

  Varenummer: Z9-940-2
  35,00 DKK
 • Vandbejdse Clou 175 - Mørk Kirsebær

  Clou/Miller Vandbejdse i mørk kirsebær. Opløs indholdet i en 1/4 liter varmt vand og lad det afkøle. Påfør bejdseopløsningen ensartet og mættende på det fugtige, afslebne og rengjorte træ enten med pensel eller svamp. Fjern overskydende bejdse efter 2 min. med pensel eller svamp. Dækker ca. 2 m2. Brevet indeholder 12 gr.

  Varenummer: Z9-940-3
  40,00 DKK
 • Vandbejdse Clou 153 - Orange

  Clou/Miller Vandbejdse i Orange. Opløs indholdet i en 1/4 liter varmt vand og lad det afkøle. Påfør bejdseopløsningen ensartet og mættende på det fugtige, afslebne og rengjorte træ enten med pensel eller svamp. Fjern overskydende bejdse efter 2 min. med pensel eller svamp. Dækker ca. 2 m2. Brevet indeholder 5 gr.

  Varenummer: Z9-940-4
  35,00 DKK
 • Vandbejdse Clou 151 - Gul

  Clou/Miller Vandbejdse i Gul. Opløs indholdet i en 1/4 liter varmt vand og lad det afkøle. Påfør bejdseopløsningen ensartet og mættende på det fugtige, afslebne og rengjorte træ enten med pensel eller svamp. Fjern overskydende bejdse efter 2 min. med pensel eller svamp. Dækker ca. 2 m2. Brevet indeholder 5 gr.

  Varenummer: Z9-940-5
  35,00 DKK
 • Vandbejdse Clou 159 - Violet

  Clou/Miller Vandbejdse i Violet. Opløs indholdet i en 1/4 liter varmt vand og lad det afkøle. Påfør bejdseopløsningen ensartet og mættende på det fugtige, afslebne og rengjorte træ enten med pensel eller svamp. Fjern overskydende bejdse efter 2 min. med pensel eller svamp. Brevet indeholder 12 gr.

  Varenummer: Z9-940-6
  40,00 DKK
 • Vandbejdse Clou 157 - Lys Grøn

  Clou/Miller Vandbejdse i Lys grøn Opløs indholdet i en 1/4 liter varmt vand og lad det afkøle. Påfør bejdseopløsningen ensartet og mættende på det fugtige, afslebne og rengjorte træ enten med pensel eller svamp. Fjern overskydende bejdse efter 2 min. med pensel eller svamp. Brevet indeholder 12 gr.

  Varenummer: Z9-940-7
  40,00 DKK
 • Vandbejdse Clou 158 - Mørk Grøn

  Clou/Miller Vandbejdse i Mørk grøn Opløs indholdet i en 1/4 liter varmt vand og lad det afkøle. Påfør bejdseopløsningen ensartet og mættende på det fugtige, afslebne og rengjorte træ enten med pensel eller svamp. Fjern overskydende bejdse efter 2 min. med pensel eller svamp. Brevet indeholder 12 gr.

  Varenummer: Z9-940-8
  40,00 DKK
 • Vandbejdse Clou 152 - Gul

  Clou/Miller Vandbejdse i Gul. Opløs indholdet i en 1/4 liter varmt vand og lad det afkøle. Påfør bejdseopløsningen ensartet og mættende på det fugtige, afslebne og rengjorte træ enten med pensel eller svamp. Fjern overskydende bejdse efter 2 min. med pensel eller svamp. Brevet indeholder 5 gr.

  Varenummer: Z9-940-9
  35,00 DKK
 • Vandbejdse Clou 162 - Mørk Grå

  Clou/Miller Vandbejdse i Mørk Grå. Opløs indholdet i en 1/4 liter varmt vand og lad det afkøle. Påfør bejdseopløsningen ensartet og mættende på det fugtige, afslebne og rengjorte træ enten med pensel eller svamp. Fjern overskydende bejdse efter 2 min. med pensel eller svamp. Brevet indeholder 5 gr.

  Varenummer: Z9-940-10
  35,00 DKK
 • Spritbejdse Clou 153 SP Orange - Lysægte

  Clou/Miller Spritbejdse i Orange lysægte. Opløs indholdet i en 1/2 liter varmt vand og lad det afkøle. Påfør bejdseopløsningen ensartet og mættende på det fugtige, afslebne og rengjorte træ enten med pensel eller svamp. Brevet indeholder 10 gr.

  Varenummer: Z9-940-16
  50,00 DKK
 • Spritbejdse Clou 157 SP Lys grøn - Lysægte

  Clou/Miller Spritbejdse i Lys Grøn lysægte. Opløs indholdet i en 1/2 liter varmt vand og lad det afkøle. Påfør bejdseopløsningen ensartet og mættende på det fugtige, afslebne og rengjorte træ enten med pensel eller svamp. Brevet indeholder 10 gr.

  Varenummer: Z9-940-17
  50,00 DKK
 • Spritbejdse Clou 151 SP Gul - Lysægte

  Clou/Miller Spritbejdse i Gul lysægte. Opløs indholdet i en 1/2 liter varmt vand og lad det afkøle. Påfør bejdseopløsningen ensartet og mættende på det fugtige, afslebne og rengjorte træ enten med pensel eller svamp. Brevet indeholder 10 gr.

  Varenummer: Z9-940-18
  50,00 DKK
 • Spritbejdse Clou 154 SP Lys Rød - Lysægte

  Clou/Miller Spritbejdse i Lys Rød lysægte. Opløs indholdet i en 1/2 liter varmt vand og lad det afkøle. Påfør bejdseopløsningen ensartet og mættende på det fugtige, afslebne og rengjorte træ enten med pensel eller svamp. Brevet indeholder 10 gr.

  Varenummer: Z9-940-19
  50,00 DKK
 • Lakbejdse Combi Clou til træ Bøg. Køb dit lakbejdse til bøg online på discosupport.dk NEMT HURTIGT BILLIGT!!!
  - 75,00 DKK
  Lagerstatus
  Lakbejdse Combi Clou til træ - Bøg

  En beskyttende og flot farvet lakbejdse til døre, vinduer, møbler, legetøj osv. Fine pigmenter sikrer en lysbestandig og transparent lakering. Lakbejdse til træ i Bøg. Bemærk: Restparti, nogle af dåserne kan være anløbne eller lidt bulede, dog ingen betydning for indholdet.

  Varenummer: Z10-866
  75,00 DKK
  150,00 DKK -75,00 DKK
 • Trip Trap Natursæbe Hvid - 2.5 Liter

  Trip Trap natursæbe i ekstra hvid - Til rengøring og pleje af lyse trægulve. Trip Trap natursæbe er en specielt fremstillet kvalitetssæbe, der hurtigt lukker træets porer og giver beskyttelse mod hård tilsmudsning og indtrængning af væsker. Læs mere længere nede på siden.

  Varenummer: X10-500
  110,00 DKK
 • Pinotex Natursæbe Hvid - 2.5 Liter

  Pinotex Gulvsæbe i hvid - Til rengøring og pleje af lyse trægulve. Pinotex natursæbe er en specielt fremstillet kvalitetssæbe, der hurtigt lukker træets porer og giver beskyttelse mod hård tilsmudsning og indtrængning af væsker. Bemærk: Restparti, nogle af dunkene kan være lidt støvet og lagermærket, dog ingen betydning for indholdet! Læs mere længere...

  Varenummer: X10-400
  95,00 DKK
 • Pinotex Grundrens Træ - 2.5 Liter

  Pinotex Grundrens til træ - Bruges til rengøring inden påføring af olie eller lak. Pinotex Grundrens - Træ anvendes til grundrengøring af sæbe- og oliebehandlede, samt lakerede trægulve før genbehandling. Er endvidere velegnet til daglig rengøring af alle træoverflader, gulve, møbler, trælofter, m.v.

  Varenummer: X5-401
  95,00 DKK
 • Pinotex Gulvsæbe Ekstra Hvid - 2.5 Liter

  Pinotex Gulvsæbe i hvid - Rengør og plejer trægulve. Pinotex Gulvsæbe er en specielt fremstillet kvalitetssæbe, der hurtigt lukker træets porer og giver beskyttelse mod hård tilsmudsning og indtrængning af væsker. Bemærk: Restparti, nogle af dunkene kan være lidt støvet og lagermærket, dog ingen betydning for indholdet! Læs mere længere nede på siden.

  Varenummer: X4-400
  95,00 DKK
 • Pinotex Nåletræslud - 2.5 Liter

  Pinotex nåletræslud til ubehandlet træ. Bemærk: Restparti, nogle af dunkene kan være lidt støvet og lagermærket, dog ingen betydning for indholdet! Læs mere længere nede på siden.

  Varenummer: X3-401
  150,00 DKK
 • Pinotex Grundrens Træ - 1 Liter

  Pinotex Grundrens til træ - Bruges til rengøring inden påføring af olie eller lak. Pinotex Grundrens - Træ anvendes til grundrengøring af sæbe- og oliebehandlede, samt lakerede trægulve før genbehandling. Er endvidere velegnet til daglig rengøring af alle træoverflader, gulve, møbler, trælofter, m.v. Bemærk: 1 liter.

  Varenummer: X6-401
  50,00 DKK
 • Pinotex Bivoks Balsam Natur - 250ml

  Pinotex Bivoks Balsam til behandling af indendørs træ. Det anvendes til voksbehandling af træmøbler og andet inventar. Voksbehandlingen giver en smudsafvisende og holdbar overflade, der fremhæver træets struktur. Kan anvendes på alle træsorter. Bemærk: Restparti, nogle af dunkene kan være lidt støvet og lagermærket, dog ingen betydning for indholdet!

  Varenummer: Z8-750
  95,00 DKK
 • Sadolin Træ og Metal - Halvblank 40. På discosupport.dk finder du et kæmpe udvalg af forskellige slags Sadolin Træ og metal mali
  - 80,00 DKK
  Lagerstatus
  Sadolin Træ og Metal - Halvblank - Base White - 40 (1 liter)

  Sadolin Træ og Metal er en kvalitets metalmaling til indendørs træværk, og giver en flot glans. Det kan bruges indendørs på køkkenlåger, døre, karme, sokler og på metal og stål som er forbehandlet med rustbeskyttelse. Bemærk: Restparti, nogle af dunkene kan være lidt støvet og lagermærket, dog ingen betydning for indholdet!

  Varenummer: U9-70
  115,00 DKK
  195,00 DKK -80,00 DKK
 • Sadolin Træ og Metal V Super - Helmat 5 - (1 liter)

  Sadolin Træ og Metal er en kvalitets metalmaling til indendørs træværk, og giver en flot glans. Det kan bruges indendørs på køkkenlåger, døre, karme, sokler og på metal og stål som er forbehandlet med rustbeskyttelse. Bemærk: Restparti, nogle af dunkene kan være lidt støvet og lagermærket, dog ingen betydning for indholdet!

  Varenummer: Z11-842
  195,00 DKK

Bejdse - Lak - Sæbe - Maling - Grundrens OSV

Accept

Vi bruger cookies for at sikre, at du altid får den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Læs mere her.