Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 0,00 kr. - 15.995,00 kr.

Vælg Længde

Vælg Længde

Lys

Lys

Lys til diskoteker - Teater - Koncerter OSV

Hos Discosupport ved vi, at et fedt lysshow gør events federe. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af lys til forskellige arrangementer. Vi har bl.a. lyseffekter, stroboskober, laser, teaterbelysning, DMX, spejlkugler, par-lamper, plus meget andet lysudstyr og tilbehør. 

e lysprodukter, som kan være med til at krydre dine arrangementer, og samtidig være energibesparende.

Flot lys - Til gode priser

Under kategorien Lys finder du forskelligt lysudstyr til både diskoteker, Festivaler, Koncerter, Teater osv. Hos Discosupport har vi et stort udvalg af lys til forskellige situationer.

Til diskoteker bliver der ofte brugt scannere, movingheads, lasereffekter, stroboskober. Derudover har vi et bredt udvalg af forskellige pærer bl.a. LED-pære, glødepære, halogenpære, reflektorerpærer, stiftpærer, gaspærer, dekorationspærer og mange andre pæretyper.

 

Ydermere har vi et stort udvalg af forskellige supplerende produkter til lys, såsom spejlkugler, farvefilter, controllere, lysdæmper, scenetæpper, strømskinner osv. 

Vi har generelt mange spændende lysprodukter, som kan være med til at krydre dine arrangementer, og samtidig være energibesparende.

Der er 768 varer.

Viser 1-48 af 768 element(er)

Aktive filtre

Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 0,00 kr. - 15.995,00 kr.

Vælg Længde

Vælg Længde

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode