Filtrer efter

Pris

Pris

  • 9,00 kr. - 241,00 kr.

230V / DK-stik

230V / DK-stik - Han, hun og 3-stiksdåser til DK´S skarpeste priser!

Alt om 230v / DK stik og tilbehør

Vi har fabrikeret en lille tekst om hvorfor og hvad du skal være opmærksom på når du skal købe nye strømstik til dine kabler eller bare til husstanden.

Hvorfor skal du vælge os som leverandør?

Det skal du fordi, vi ved hvad du taler om og fordi vi har et super bredt og godt sortiment. På denne her side kan du se vores forskellige produkter indenfor 230v /DK stik og alt det tilbehør der hører med i denne kategori.

Herunder finder du uddybende beskrivelser af nogle af vores udvalgte produkter. Men du finder også mere generelle beskrivelser omkring 230v stik, lovkrav til stikkontakter og ikke mindst forklaring på hvad der er at vælge imellem.

Vi håber at du har lyst til at læse med og du her kan finde svar på eventuelle spørgsmål du måtte have omkring 230v stik, de forskellige typer af strøm kabler og ikke mindst de forskellige typer af stikkontakter mm.

230v / DK Stik og tilbehør

230volt-stikket er standarten i Danmark. Tidligere var det dog 220 volt men sådan er det ikke længere. 230v bruges til at trække strøm til det ønskede apparat, enten via en stikkontakt i væggen eller en stikdåse på en forlængerledning.

Der er nogle krav og standarter der skal være overholdt ift. stikket. Disse er dikteret af EU og omhandler blandt andet sikkerhed. Den danske standart er beskrevet i det der hedder DEMKO-specifikationen og disse bruges udelukkende i Danmark, Færøerne samt på Grønland. Disse retningslinjer er vigtige at sætte sig grundigt ind i, specielt hvis du arbejder professionelt med netop denne type produkter.

Skulle du komme i tvivl omkring hvilke produkter du skal bruge, og hvilken krav der er til netop dit projekt, så står vi naturligvis altid til rådighed. For det er nemlig vigtigt for os, at du føler dig sikker og tryg, når du handler hos Discosupport.

230v DK stik adskiller sig fra andre

Som beskrevet herover, er der nogle danske særregler, når det blandt andet handler omkring 230v stik. Men de danske stik ligner egentlig både de tysk/franske CEE 7/7 stik, så det kan for mange være svært at se den egentlige forskel. Dog er jordforbindelsen skabt med et 3. ben. De franske og tyske CEE 7/7 stik, kan dog godt bruges i de danske stikkontakter, men de vil ikke blive jordet.

Derfor er det altid vores anbefaling at du køber 230v stik af en pålidelig dansk leverandør, så du er sikker på at få det helt rigtige, som lever op til disse krav.

”Jord” når du bruger forlængerledning

I mange tilfælde kommer man ud for at skulle bruge en forlængerledning i både sit job, men naturligvis også inden for hjemmets fire vægge. Her er der nogle ting du skal være opmærksom på. Måske er der ikke lige en stikkontakt der hvor du har behovet og så er en forlængerledning din redning. Er dette tilfældet, er det utrolig vigtigt, at du sikre dig, at det ikke kun er i forlængerledningens hunstik, der er jord i, men der også er jord i selve stikket som skal forbindes til den faste stikkontakt. Ellers vil jord forbindelsen ikke være gennemgående hele vejen.

Danske special krav!

I Danmark, adskiller vi os i forvejen på så mange områder fra de øvrige lande, og det gør sig også gældende på dette område. Vi har nemlig en lang række skærpede sikkerhedskrav til vores stikkontakter. Blandt andet kræves det, at alle stikkontakter er ”pillesikre” for at forhindre, børn i at kunne stikke genstande ind i stikkontakten og få elektrisk stød. Sikkerhedskravet hænger sammen med, at vi i Danmark tillader stikkontakter i gulvhøjde, hvor børn typisk bevæger sig rundt.

 

230v DK Stik

230v stik fås som henholdsvis han- og hunstik. Forskellen er følgende:

  •       Hanstik er et stik med ”ben”, enten med 2 eller 3 ben, kan fås i forskellige former og farver
  •       Hunstik er med ”huller” altså en såkaldt stikdåse. Denne fås ligeledes med henholdsvis 2 eller 3 huller

Samme evne med vidt forskellige

230v DK stik fås i mange varianter og former, herunder runde eller flade, samt med og uden jord.

I vores sortiment finder du forskellige kombinationer, som alle har specifikke formål. Når du skal vælge dit nye 230v stik, skal du holde for øje, hvilken kombinationsmulighed, der passer til netop dit behov og formål.

Kabler, stik, mm. er alle produkter som er uundværlige i vores branche. Her på siden kan du finde en lang række af disse produkter, i forskellige typer, modeller og prisklasser. Under det enkelte produkt, kan du ligeledes finde yderligere information om de enkelte produkt.

Herunder kan du læse om de forskellige kategorier, om typerne af produkter vi har valgt at tage ind i vores sortiment og hvorfor. Samt finde råd og vejledning om de forskellige produkt typer. 

DK Han stik kabel med jord

Et stik med 3 ben, som efterhånden er det mest anvendte på det danske marked. Stikket leveres i forskellige former, herunder runde og flade, samt med kortere eller længere kabel.

DK Han stik kabel uden jord

Et stik med 2 ben, monteret på et kabel. Stikket leveres i forskellige former, herunder runde og flade. 

DK Hunstik kabel mellemled

Et mellemled i såkaldt ”Hunstik”, der anvendes til kabelmontering.

I vores kategori med 230v stik, finder du ligeledes andre mere specifikke stik, herunder labtop stik, apparat kabel, 230v CD kabel og mange andre. Herunder kan du læse mere om de forskellige former for stik.

 

Strømkabel til laptop

Et labtop stik, adskiller sig ved i den ene ende at have, det vi kalder et almindeligt hanstik, med 3 ben, mens det i den anden ende har et såkaldt Mickey Mouse stik. Vores faste labtop stik har en længde på 180 cm. hvilket gør den tilpas lang, til at være velegnet at have med på jobbet.

Apparat kabel

Et såkaldt Apparat kabel er nærmest uundværligt i vores branche og har et hav af anvendelsesmuligheder. Vi forhandler f.eks Standard 230V apparat kabel med DK-Han stik med jord til apparat hun stik, både i grå og sort.

Disse Apparat kabler passer til langt de fleste scannere, moving head, monitorer eller som EDB-kabel.

Du kan vælge mellem forskellige modeller, herunder Apparat kabler med ”almindelige” vinkel og Apparat kabler med vinkel nedad, hvilket er særdeles velegnet i forskellige situationer.

Med andre ord, et kabel som er et ”Must Have”.

EDB Stikdåse

Ofte står man på jobbet og skal have selv de mest umulige kombinationer til at virke. Det aftalte set-up, er måske ikke helt som man havde planlagt hjemme fra og så skal der tænkes kreativt. Ofte ender der med at nogle installationer skal laves om og man lige skal have rigget til på en anden måde.

Med EDB stikdåser i reserve er man ofte langt og kan løse mange af de udfordringer der opstår. Hos diccosupport forhandler vi forskellige modeller og typer til gode priser, så det ikke bliver det der er afgørende.

Stikkontakt med låg 230v

Kraftige stænk tætte stikkontakter med låg samt pillesikret, finder du ligeledes som en fast del af vores sortiment. Disse stikkontakter er særlig anvendelige i bygninger der rummer enten mange mennesker, så som til koncerter, hvor der fra tid til anden vil være risiko for spildte væsker. Samtidi er denne form for stikkontakt også velegnet i rum eller hele bygninger, hvor der håndteres større ting, så som diskoteksudstyr, da de har en hvis styrke.

Stikkontakterne fås både som enkelt og dobbelt, hvor begge dele er med selvlukkende låg.  

 

GIRA Stikkontakt dobbelt

GIRA stikkontakter er af en god kvalitet og sikre at du har en god og stærk stikkontakt i mange år. Hos discosupport forhandler vi GIRA stikkontakter både som enkelt og som dobbelt enheder. Fælles for dem, er deres høje kvalitet, samt at begge er født med låg.

Ved at vælge en GIRA stikkontakt, har du samme muligheder som beskrevet ovenover. Nemlig at de er særlig velegnet til lokaler med både mange mennesker såvel som lokaler, hvor der håndteres tunge og grove enheder.

 

DK hun stik fordelingsboks med låg

Hos os, har vi som fast del af sortimentet blandt andet DK hun fordelingsbokse. Et eksempel er vores model med 2 stk 230V DK hun indbygningsstik i fordelingsboks. Denne model er med låge til betjening af forsikringer eller HPFI. (Forsikringer og HPFI medfølger dog ikke) og boksen har følgende mål: 21x12x11cm.

Boksen er lavet i stærkt og holdbar materiale og velegnet til langt de fleste steder.

 

2U Frontplader

Er du på jagt efter en 2U Frontplade 3XCEE 230V + 2XCEE 400V/16A) TIL 19" RACK eller 2U 6XCEE 230V 1XCEE 400V/16A TIL 19" RACK, så er du kommet til rette sted. Hos Discosupport ved vi hvor vigtigt det er med det rigtige grej af god kvalitet samt med lang holdbarhed.

Med disse to produkter er du langt og godt dækket ind. Et sikkert valg!

Generelt om stik & stikkontakter til 230Volt

Herunder kan du læse mere om stikkontakter og stik til 230v. Beskrivelsen er af mere generel karakter og måske for nogen basal viden. Men så fortvivl ikke og spring bare dette punkt over.

Synes du derimod, at du står og mangler lidt mere grundlæggende viden, så er du meget velkommen i denne afsnit.

Stikkontakter dækker i princippet over mange forskellige typer og modeller, men er helt grundlæggende, der hvor du kan tilslutte dine forbrugsting, uanset om der er tale om en helt almindelig støvsuger eller mere avanceret teknisk udstyr.

Stikkontakter fås både med og uden en indbygget afbryder, og det er meget individuelt hvad man foretrækker. En stikkontakt med afbryder er ofte den type der foretrækkes til fastmonterede lyskilder og andet teknik, mens en stikkontakt uden oftest anvendes til mere mobile tekniske genstande. Samtidig foretrækker de fleste også en stikkontakt uden afbryder, til ting som man ikke ønsker komme til at afbryde ved en fejl, så som f.eks et køleskab eller lignende.  

Som tideliger nævnt, stilles der i dag skrappere krav til stikkontakter og det er dermed også et lovkrav, at der udelukkende installeres stikkontakter med jordforbindelse (3 huller). Men dette betyder ikke, at man skal til at skifte sine gamle stikkontakter ud, for er de monteret inden loven trådte i kraft, anses disse fortsat som værende lovlige. 

Priser 230v stik og tilbehør.

Det er normalt at priser på de forskellige typer af produkter indenfor alt variere, og det er ikke anderledes når det kommer til 230v. produkter. Så det er helt naturligt at den også får en central rolle i ens valg af produkter.

Det kan være svært at give et entydigt svar på hvad der er rigtigt at gå efter. Men som hovedregel kan man godt regne med at pris og kvalitet hænger sammen et langt stykke hen ad vejen.

Hos os, står vi altid inde for de produkter vi lagerfører. Så du kan føle dig helt tryg når du handler hos os. Husk blot at være opmærksom på, at de produkter du vælger, kan levere det du har brug for. Altså at kapaciteten er tilstrækkelig, således du ikke ender med alligevel at skulle opjustere efter for kort tid. 

Vores krav til producenterne

Når vi udvælger produkter til Discosupport, gør vi det med udgangspunkt i vores mange års erfaringer inden for vores branche. Og uanset om vi er pa jagt efter en ny røgmaskine eller 230v stik, så går vi aldrig på kompromis. Vi sætter vi en stor ære i, at finde lige netop de leverandører, der har det udvalg, vi ved virker og passer til vores varesortiment. For vi vil være dit førstevalg som leverandør. Via vores store netværk, har vi mulighed for at udvælge leverandører der er passioneret for deres produkter og ikke mindst kvaliteten af dem.

Hos os, er et bredt sortiment vigtigt, så vi kan være totalleverandør for dig og dine kollegaer. På Discosupport, kan du qua vores brede sortiment let sammensætte lige det du står og mangler og er derfor ikke afhængige af at skulle handle en helt masse forskellige steder. Du kan med andre ord handle et og samme sted.

Vi er en flok passioneret ”nørder” som alle har ”disco” i årene. Vi ved hvad du har af udfordringer i dit job og står altid gerne på spring for at kunne hjælpe og vejlede dig, så du får så gode betingelser som muligt i din hverdag.

Så hold dig endelig ikke tilbage, hvis du har spørgsmål af enten teknisk karakter eller helt specifikt til et at vores 230v stik eller andet.

Der er 36 varer.

Viser 1-36 af 36 element(er)

Aktive filtre

Filtrer efter

Pris

Pris

  • 9,00 kr. - 241,00 kr.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode