Filtrer efter

Pris

Pris

  • 215,00 kr. - 14.875,00 kr.

PA Højttalere

PA Højttalere - Sådan undgår du dårligt PA-Grej uden at blive flået!

Sådan undgår du dårlig kvalitet på PA-Højttalere uden at blive flået!

PA Højttalere i høj kvalitet kan være svære at opdrive. Mange firmaer udbyder PA Højttalere til billige priser og du kan som forbruger hurtigt få købt en PA Højttaler som slet ikke på nogen måde lever op til de krav som et liv på landevejen eller festivallen stiller af krav.

Her hos www.discosupport.dk har vi gennem flere år handlet med PA Højttalere og har derfor en stor viden inden for området når vi er nede og snakke til den semiprofessionelle bruger af PA Højttalere.

Valget af de nye PA Højttalere til diskoteket kan være svært og mange gange ender man med at sidde og læse sig tosset i forskellige anmeldelser om PA Højttalere.

Man ender med et par billige PA Højttalere og inden for ret kort tid er man træt af dem, dels fordi de vejer som et ondt år og dels fordi de nye PA Højttalere nok ikke spillede så godt som forventet.

Nogle ender med at købe en par letvægts PA Højttalere eller ser måske mere på hvor mange enheder i deres PA Højttalere de kan få for færrest mulige penge.

Rådet er lad være med og se hvor du får mest for prisen rent mængde mærssigt men køb i stedet for et par gode PA Højttalere som måske ikke er så store til at starte med men som kan opfylde behovet for at spille i et forsamlingshus eller lignende.

Her får du nemlig lige så meget lyd for pengene, et lettere kabinet og et par betydeligt stærkere PA Højttalere.

Og når de bliver for små og du har penge til at investere i noget der der større så køber kan du enten vælge og sælge de gamle PA Højttalere og få en god pris for dem eller du kan vælge og bruge de gamle PA Højttalere som monitors i stedet for.

Har du spørgsmål eller ønsker du vejledning til at købe et par nye PA Højttalere hvad enten det er til diskoteket, festival vognen, forsamlingshuset eller fitness lokalet så ring til os på 86602323 og lad os hjælpe dig til at købe dine første eller næste kvalitets PA Højttalere.

PA Højttaler - Sådan vælger du den rigtige PA-Højttaler til brug for dine lyd Jobs

PA Højttaler er en jungle at finde rundt i, der findes en million forskellige højttalere og alle lover dig at du i netop deres produkt får den bedste PA Højttaler på markedet.
Virkeligheden hænger dog sjældent sammen med hvad firmaerne lover dig hvad angår PA Højttaler for mange pa højtaller er typisk opgivet med alt for meget effekt i forhold til det de faktisk yder.
Det er alment kendt at watt i dag misbruges til at opgive PA højttaler effekt med en alt for stor effekt i forhold det der afspejler virkeligheden.
En PA højttaler med en angivelse på 1200 watt som faktuelt kun yder til ca 150 Watt er ikke ualmindeligt og det er derfor svært som forbruger at gennemskue markedet på PA højttaler.
Pris, kvalitet og ydeevne hænger mange gange sammen på angivelsen af effekt på PA højttaler og for at finde den rette PA højttaler er der flere forskellige parametre du skal kikke efter.
Det første er angivelsen i watt, en PA højttaler angives altid i watt, men watt er ikke en standardiseret enhed inden for PA højttaler, dog kan man ved forskellige firmaer se angivelsen watt RMS for PA Højttaler.
Denne angivelse for en Pa Højttaler effekt er mere gennemskuelig for dig som kunde, men tag ikke fejl for denne måleenhed for effekt på en PA Højttaler misbruges også på det groveste.
Rigtig mange steder kan du se ydelser på en PA Højttaler der svarer til 1000 W RMS eller mere og det er svært at gennemskue hvilken PA Højttaler der er den bedste og hvor meget den enkelte PA højttaler egentlig yder.
For at kunne gennemskue om en PA Højttaler faktisk lever op til de kriterier som du ønsker skal du se på RMS watt tallet ud for musik og ikke peak niveauet.
Peak på en PA Højttaler er altid det tal som producenten ønsker at opgive, dette tal skal gerne hænge nogenlunde sammen med de watt musik den PA Højttaler er opgivet til.
Mange gange vil man se at en PA Højttaler er opgivet til eks. 1000 Watt Peak men kun kan spille 300 Watt RMS Musik.
Tag ikke fejl, du kan ikke fylde 1000 watt rms musik ind i den PA Højttaler, den vil brænde af før du egentlig når at se dig om.
En anden faktor er vægten, vægten på en PA højttaler indikerer mange gange også kvaliteten på en PA Højttaler.
Her er det dog også vigtigt at huske på at træ og plastik aldrig vejer det samme så selv om en højttaler vejer 5 kg mindre end en anden pa højttaler men har samme specs. kan den sagtens være lige så god fordi materialet den er lavet i er lettere.
Prisen afspejler mange gange kvaliteten på en PA Højttaler, man kan så at sige at man får ikke en PA højttaler til at lave store koncerter for samme pris som en PA Højttaler til en suppe steg og is musiker.
Men prisen behøver ikke altid at vise kvaliteten, nogle køber en billig PA Højttaler og sælger den med meget høj avance.
For at være sikker så tjek producenten ud på den PA Højttaler du kikker på og se hvad der er af anmeldelser på det enkelte produkt.
Er det et ordentlig firma der står bag ved eller er det et kineser mærke som der ikke kan fås reservedele til.
Hos www.discosupport.dk har vi direkte import fra www.beglec.com og har haft det de sidste 20 år, firmaet er ikke så kendt i det skandinaviske men er meget anerkendt i det sydlige europa.
Her sidder dedikerede folk som ønsker at udvikle gode produkter til fair priser og den direkte import som Discosupport har gør at selv en højkvalitets PA Højttaler kan sælges til en forholdsvis billig pris.

Der er 33 varer.

Viser 1-33 af 33 element(er)

Aktive filtre

Filtrer efter

Pris

Pris

  • 215,00 kr. - 14.875,00 kr.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode