PA Højttalere

Der er 37 varer.
PA Højttalere

Sådan undgår du dårlig kvalitet på PA-Højttalere uden at blive flået!

PA Højttalere i høj kvalitet kan være svære at opdrive. Mange firmaer udbyder PA Højttalere til billige priser og du kan som forbruger hurtigt få købt en PA Højttaler som slet ikke på nogen måde lever op til de krav som et liv på landevejen eller festivallen stiller af krav.

H...

Sådan undgår du dårlig kvalitet på PA-Højttalere uden at blive flået!

PA Højttalere i høj kvalitet kan være svære at opdrive. Mange firmaer udbyder PA Højttalere til billige priser og du kan som forbruger hurtigt få købt en PA Højttaler som slet ikke på nogen måde lever op til de krav som et liv på landevejen eller festivallen stiller af krav.

Her hos www.discosupport.dk har vi gennem flere år handlet med PA Højttalere og har derfor en stor viden inden for området når vi er nede og snakke til den semiprofessionelle bruger af PA Højttalere.

Valget af de nye PA Højttalere til diskoteket kan være svært og mange gange ender man med at sidde og læse sig tosset i forskellige anmeldelser om PA Højttalere.

Man ender med et par billige PA Højttalere og inden for ret kort tid er man træt af dem, dels fordi de vejer som et ondt år og dels fordi de nye PA Højttalere nok ikke spillede så godt som forventet.

Nogle ender med at købe en par letvægts PA Højttalere eller ser måske mere på hvor mange enheder i deres PA Højttalere de kan få for færrest mulige penge.

Rådet er lad være med og se hvor du får mest for prisen rent mængde mærssigt men køb i stedet for et par gode PA Højttalere som måske ikke er så store til at starte med men som kan opfylde behovet for at spille i et forsamlingshus eller lignende.

Her får du nemlig lige så meget lyd for pengene, et lettere kabinet og et par betydeligt stærkere PA Højttalere.

Og når de bliver for små og du har penge til at investere i noget der der større så køber kan du enten vælge og sælge de gamle PA Højttalere og få en god pris for dem eller du kan vælge og bruge de gamle PA Højttalere som monitors i stedet for.

Har du spørgsmål eller ønsker du vejledning til at købe et par nye PA Højttalere hvad enten det er til diskoteket, festival vognen, forsamlingshuset eller fitness lokalet så ring til os på 86602323 og lad os hjælpe dig til at købe dine første eller næste kvalitets PA Højttalere.

PA Højttaler - Sådan vælger du den rigtige PA-Højttaler til brug for dine lyd Jobs

PA Højttaler er en jungle at finde rundt i, der findes en million forskellige højttalere og alle lover dig at du i netop deres produkt får den bedste PA Højttaler på markedet.
Virkeligheden hænger dog sjældent sammen med hvad firmaerne lover dig hvad angår PA Højttaler for mange pa højtaller er typisk opgivet med alt for meget effekt i forhold til det de faktisk yder.
Det er alment kendt at watt i dag misbruges til at opgive PA højttaler effekt med en alt for stor effekt i forhold det der afspejler virkeligheden.
En PA højttaler med en angivelse på 1200 watt som faktuelt kun yder til ca 150 Watt er ikke ualmindeligt og det er derfor svært som forbruger at gennemskue markedet på PA højttaler.
Pris, kvalitet og ydeevne hænger mange gange sammen på angivelsen af effekt på PA højttaler og for at finde den rette PA højttaler er der flere forskellige parametre du skal kikke efter.
Det første er angivelsen i watt, en PA højttaler angives altid i watt, men watt er ikke en standardiseret enhed inden for PA højttaler, dog kan man ved forskellige firmaer se angivelsen watt RMS for PA Højttaler.
Denne angivelse for en Pa Højttaler effekt er mere gennemskuelig for dig som kunde, men tag ikke fejl for denne måleenhed for effekt på en PA Højttaler misbruges også på det groveste.
Rigtig mange steder kan du se ydelser på en PA Højttaler der svarer til 1000 W RMS eller mere og det er svært at gennemskue hvilken PA Højttaler der er den bedste og hvor meget den enkelte PA højttaler egentlig yder.
For at kunne gennemskue om en PA Højttaler faktisk lever op til de kriterier som du ønsker skal du se på RMS watt tallet ud for musik og ikke peak niveauet.
Peak på en PA Højttaler er altid det tal som producenten ønsker at opgive, dette tal skal gerne hænge nogenlunde sammen med de watt musik den PA Højttaler er opgivet til.
Mange gange vil man se at en PA Højttaler er opgivet til eks. 1000 Watt Peak men kun kan spille 300 Watt RMS Musik.
Tag ikke fejl, du kan ikke fylde 1000 watt rms musik ind i den PA Højttaler, den vil brænde af før du egentlig når at se dig om.
En anden faktor er vægten, vægten på en PA højttaler indikerer mange gange også kvaliteten på en PA Højttaler.
Her er det dog også vigtigt at huske på at træ og plastik aldrig vejer det samme så selv om en højttaler vejer 5 kg mindre end en anden pa højttaler men har samme specs. kan den sagtens være lige så god fordi materialet den er lavet i er lettere.
Prisen afspejler mange gange kvaliteten på en PA Højttaler, man kan så at sige at man får ikke en PA højttaler til at lave store koncerter for samme pris som en PA Højttaler til en suppe steg og is musiker.
Men prisen behøver ikke altid at vise kvaliteten, nogle køber en billig PA Højttaler og sælger den med meget høj avance.
For at være sikker så tjek producenten ud på den PA Højttaler du kikker på og se hvad der er af anmeldelser på det enkelte produkt.
Er det et ordentlig firma der står bag ved eller er det et kineser mærke som der ikke kan fås reservedele til.
Hos www.discosupport.dk har vi direkte import fra www.beglec.com og har haft det de sidste 20 år, firmaet er ikke så kendt i det skandinaviske men er meget anerkendt i det sydlige europa.
Her sidder dedikerede folk som ønsker at udvikle gode produkter til fair priser og den direkte import som Discosupport har gør at selv en højkvalitets PA Højttaler kan sælges til en forholdsvis billig pris.

Mindre
Mere
Viser 1 - 24 af 37 varer

Filter efter

 • PS-08 Diskotekshøjttaler og Scenemonitor PS-08 Diskotekshøjttaler og Scenemonitor
  - 185,00 DKK
  Lagerstatus
  PS-08 Diskotekshøjttaler og Scenemonitor

  Ny opdateret model af PS-08 højttaleren.   2-vejs basreflex højttaler i slagfast komposit plast. God til fast installation, mindre konferencer og musikjob. Letvægts højttaler, hvilket gør den velegnet til udlejningshøjttaler, Diskotekshøjttaler osv. Kan samtidig anvendes til fast montering.  Indbygget 35mm adapter som gør at højttaleren kan sættes direkte...

  Varenummer: PS-08
  450,00 DKK
  635,00 DKK -185,00 DKK
 • PS-12 Diskotekshøjttaler og Scenemonitor

  Ny opdateret model af PSX12 højttaleren2-vejs basreflexkabinet i kunststof.Letvægt, god til permanent installationLet at transportere, indbyggede bærehåndtagLeveres med monitorstands til scenebrugKan sættes direkte på 35mm stativer via indb. adapterIndbyggede flyvebeslagSom Vibe 12 men i lettere plastkabinet12" MB bas/mel. High power 1" compressiondriver...

  Varenummer: PS12
  995,00 DKK
 • PS-15 Diskoteks Højttaler og Scenemonitor

  Ny opdateret model af den populære PL-15 højttaler. Super højttaler der giver meget lyd for pengene og som spiller en god lyd med en en fornuftig mængde bas til prisen. Virkelig velegnet til skoler, gymnastiksale, forsamlingshuse og alle steder, hvor der er samlet fra ca 30-250 menneskerPower Kapacitet: 300Wrms og 600W musik (1200W max).

  Varenummer: PS-15
  1.370,00 DKK
 • RS-15 PA / Disco Højttaler 600W RMS

  RS15 har en fremragende lydkvalitet, også ved meget høje lydstyrker.Den er bygget til professionel PA-livemusik, scener, udlejningsfirmaer osv. Kabinettet er bygget i meget stærk Finsk birke-krydsfiner og er malet med ridsefast maling.Højttaleren har påmonteret robuste gummifødder og flyvebeslag, samt...

  Varenummer: RS15
  3.875,00 DKK
 • RS-215 PA Top-kasse (700W RMS)

  En rigtig god og økonomisk overkommelig højttaler til mobildiscoteker.   Tekniske Specifikationer: 700W RMS (1400W peak), 4 ohmFrekvensområde: 45-19000Hz, 100dBMaximum SPL:132dBBas 2 x 15" bas med aluchassis (300 W RMS)Driver  2"FlyvbeslagholderRidsefri polyurethan beklædning2 bærehåndtag og metalgitter over hele frontenTilslutning: 2 x Speakon stik...

  Varenummer: RS215
  4.745,00 DKK
 • RS-218 PA Dobbelt 18" Subwoofer 1200W RMS RS-218 PA Dobbelt 18" Subwoofer 1200W RMS
  - 1.090,00 DKK
  Lagerstatus
  RS-218 PA Dobbelt 18" Subwoofer 1200W RMS

  RS-218 er en høj effektiv dobbel 18" subwoofer med meget kompakt design. Den kan bruges både til fast-installation og mobilt brug. Den er bygget til professionelt brug, kan bl.a. bruges som PA-anlæg til scener med både Livebands og DJs.  Kabinettet er fremstillet i meget stærk Finsk Birke-krydsfiner. Derudover er den malet i Holdbar/ridsefast...

  Varenummer: RS218
  5.120,00 DKK
  6.210,00 DKK -1.090,00 DKK
 • SQ-218 PA Dobbelt 18" Subwoofer 2400W RMS - Køb dine 18" subwoofer bund på discosupport.dk!
  - 3.880,00 DKK
  Lagerstatus
  146 dB Dobbelt 18" Subwoofer 2400W RMS SQ-218 PA

  Ekstremt kraftfuld og kompakt dobbelt 18" subwoofer. Denne model er designet, udviklet og produceret i Europa. De typiske jern Ferrite-magneter er erstattet med neodymium-drivere for at give mere power, og for at reducere vægten. Højttalerne er fremstillet i højkvalitets Baltisk birkefiner, samt ridsefri "Chemline" (USA) Polyuretan maling i sort. Du...

  Varenummer: JB-9189
  10.995,00 DKK
  14.875,00 DKK -3.880,00 DKK
 • CR12A-COMBO - Batteridrevet og Transportabel højttaler til fester, Camps, festivaler osv - Køb online her! CR12A-COMBO - Batteridrevet og Transportabel højttaler til fester, Camps, festivaler osv - Køb online her!
  - 1.130,00 DKK
  Lagerstatus
  CR12A-COMBO - Batteridrevet og Transportabel højttaler

  Super vellydende og transportabel højttaler fra Audiophony SR12A-Combo. Den indeholder USB stik, SD kort og har bluetooth modtager. Derudover medfølger der også 2stk trådløse UHF mikrofoner og indbygget mixer. SR12A-Combo er utrolig let at transportere, hvilket gør den nem at fragte med til fester og lign. Kan både køre på 230 Volt og på det indbyggede...

  Varenummer: H10209
  5.465,00 DKK
  6.595,00 DKK -1.130,00 DKK
 • SR12A - 2-way Self-powered speaker - Bass Reflex SR12A - 2-way Self-powered speaker - Bass Reflex
  - 900,00 DKK
  Lagerstatus
  SR12A - 2 Way Self Powered Speaker - Bass Reflex

  Få den bedste balanceret lyd med SR12A. Lige meget hvor meget du presser SR12A vil den altid give den bedste lydkvalitet. Kan også bruges som en almindelig højtaler. SR12A er utrolig let at transportere, hvilket gør den nem at fragte den med til fester og lign.

  Varenummer: H10158
  1.895,00 DKK
  2.795,00 DKK -900,00 DKK
 • PS-12 Diskotekshøjttaler og Scenemonitor PS-12 Diskotekshøjttaler og Scenemonitor
  - 1.000,00 DKK
  Lagerstatus
  Bora Bora - Audiophony - Outdoor Waterproof portable speaker

  Kvalitets transportabel højtaler fra Audiophony. Vandtæt 360 graders højtaler med hele 8 timers batteritid. Kan tilkobles både Bluetooth og aux - Den er nem at koble sammen med din mobil, pc eller tablet. Skab en fest med Bora Bora overalt hvor du befinder dig!

  Varenummer: H10174
  1.495,00 DKK
  2.495,00 DKK -1.000,00 DKK
 • Vibe-8 MkII (Installations-Højttaler) Vibe-8 MkII (Installations-Højttaler)
  - 400,00 DKK
  Lagerstatus
  Vibe-8 MkII (Installations-Højttaler)

  JB systems Vibe-8 MKII passiv højttaler er et godt valg hvis man ønsker høj lydkvalitet. Bygget i et solid MDF kabinet med ridsefast polyuretan maling.Perfekt højttaler til fastmontering i bar, klubber og alle steder hvor der er behov for et lille kabinet uden det går ud over lydkvaliteten. Også velegnet til mobilt...

  Varenummer: Vibe-8
  895,00 DKK
  1.295,00 DKK -400,00 DKK
 • Vibe-10 MkII PA-Live (Installations Højttaler) Vibe-10 MkII PA-Live (Installations Højttaler)
  - 375,00 DKK
  Lagerstatus
  Vibe-10 MkII PA-Live (Installations Højttaler)

  JB systems Vibe-10 MKII passiv højttaler er et godt valg, hvis man ønsker høj lydkvalitet. Bygget i et solid MDF trækabinet med sort ridsefast polyuretan maling.Perfekt højttaler til fastmontering i bar, klubber og alle former for steder, hvor der er behov for et lille kabinet uden det går ud over lydkvaliteten....

  Varenummer: Vibe-10
  1.100,00 DKK
  1.475,00 DKK -375,00 DKK
 • Vibe-12 MkII (PA-Live / Installations Højttaler) Vibe-12 MkII (PA-Live / Installations Højttaler)
  - 530,00 DKK
  Lagerstatus
  Vibe-12 MkII (PA-Live / Installations Højttaler)

  JB systems Vibe-12 MKII passiv højttaler er et godt valg hvis man ønsker høj lydkvalitet. Bygget i et solid MDF kabinet med ridsefast polyuretan maling.Perfekt højttaler til fastmontering i bar, klubber og alle former for steder hvor der er behov for et mindre kabinet uden det går ud over lydkvalitet. Samt velegnet til...

  Varenummer: Vibe-12
  1.495,00 DKK
  2.025,00 DKK -530,00 DKK
 • Vibe-15 MkII Vibe-15 MkII
  - 695,00 DKK
  Lagerstatus
  Vibe-15 MkII

  JB systems Vibe-15 MKII passiv højttaler er et godt valg hvis man ønsker høj lydkvalitet. Bygget i et solid MDF kabinet med ridsefast polyuretan maling.Perfekt højttaler til fastmontering i bar, klubber og alle former for steder hvor der er behov for et mindre kabinet uden det går ud over lydkvalitet. Samt velegnet til...

  Varenummer: VIBE 15 MK II
  1.870,00 DKK
  2.565,00 DKK -695,00 DKK
 • Vibe-15S MkII Sub Bas Vibe-15S MkII Sub Bas
  - 960,00 DKK
  Lagerstatus
  Vibe-15S MkII Sub Bas

  Vibe15 Subwooferen Mk2 kan let opgraderes til en aktiv subwoofer,på få minutter, med forstærkermodulet AVM-2. Vibe15-SUB Mk2 kan kombineres med Vibe10 Mk2 eller Vibe12 Mk2, for at opnå et varmt og behageligt lydbillede. Polyurethane overfladen gør, at der skal meget til at ridse denne subwoofer. Indbyggede højkvalitets bærehåndtag. Bagsiden er forberedt...

  Varenummer: Vibe-15S
  1.995,00 DKK
  2.955,00 DKK -960,00 DKK
 • Vibe-18S MkII Sub Bas Vibe-18S MkII Sub Bas
  - 1.000,00 DKK
  Lagerstatus
  Vibe-18S MkII Sub Bas Discotekshøjttaler - Reservedele Til

  En rigtig god sub-bas til mobildiskoteker, musikere og stationære diskoteker. 600W RMS (1200W peak), 8 ohmFrekvensområde: 40-250HzBas: PW-18 18" bas med aluchassis   Dobbelt styr i svingspolen gør at den virkelig kan tåle "Tæsk"   Indbygget 35mm stativadapterRidsefri polyurethan beklædning2 bærehåndtag og metalgitter over hele frontenTilslutning: 2 x...

  Varenummer: Vibe-18S
  2.995,00 DKK
  3.995,00 DKK -1.000,00 DKK
 • Køb Vibe-30 MkII Discotekshøjttaler - Pa Højtaler Vibe 30MK2 Køb Vibe-30 MkII Discotekshøjttaler - Pa Højtaler Vibe 30MK2
  - 890,00 DKK
  Lagerstatus
  Vibe-30 MkII Discotekshøjttaler - Pa Højtaler

  En rigtig god og økonomisk overkommelig højttaler til mobildiscoteker. 800W RMS (1600W peak), 4 ohmFrekvensområde: 40-20000Hz, 100dB 1W/1MBas: 2 x PW-15 15" bas med aluchassis (300 W RMS)Diskant: PT-44 51mm Titanium driver (80 W RMS)3 stærke M10 flyvebeslagDelefilter med beskyttelse for diskanthornRidsefri polyurethan beklædning2 bærehåndtag og...

  Varenummer: Vibe-30
  2.995,00 DKK
  3.885,00 DKK -890,00 DKK
 • ISX-5 Subwoofer Installationshøjttaler

  2-Vejs Loudspeaker SystemMed ISX Serien fra JBSYSTEMS præsenteres en moderne trapezformet højttaler. ISX Serien kan tilsluttes i Direkte til forstærkeren eller i forbindelse med den special optimerede subwoofer ISX-15S.Kompakt trapezformede højttaler Monteringsbeslag inkluderetTekniske Detaljer:Effekt RMS: 80W...

  Varenummer: ISX-5
  675,00 DKK
 • ISX-10 Subwoofer Installationshøjttaler

  2-Vejs loudspeakersystemMed ISX Serien fra JBSYSTEMS præsenteres en moderne trapezformet højttaler. ISX Serien kan tilsluttes i direkte til forstærkeren eller i forbindelse med den special optimerede subwoofer ISX-15S.Kompakt trapezformede højttaler Monteringsbeslag inkluderetTekniske Detaljer:Effekt RMS: 160W...

  Varenummer: ISX-10
  870,00 DKK
 • ISX-15S Subwoofer Installationshøjttaler

  Subwoofer 2 x 350W Kompakt, men kraftfuld dual channel 15 "subwoofer med dobbelt svingspole.Indbygget 150 Hz 2-vejs delefilter filtrerer udgange til satellithøjttalere behøver kun en stereoforstærker til komplet opsætning.Tekniske Detaljer:Effekt RMS: 2 x 350 W Impedanz: 2 x 4 OhmFølsomhed: 96 dB 1W/1 m    Følsomhed Peak: 124 dB    Frekvens område: 45 -...

  Varenummer: ISX-15S
  1.995,00 DKK
 • DAS SUB-15P (Demo-model)
  - 1.870,00 DKK
  Lagerstatus
  DAS SUB-15P (Demo-model)

  DAS SUB-15P er en soild højttaler bund, som er et godt valg, hvis man ønsker top lydkvalitet. Perfekt højttaler til fastmontering i bar, klubber og alle former for steder hvor der er behov for et mindre kabinet, uden at det går ud over lydkvalitet.   Kan bruges til teateropsætninger, mindre livekoncerter, DJ, scene-monitor, diskoteker og andet mobilt...

  Varenummer: SUB 15P
  2.750,00 DKK
  4.620,00 DKK -1.870,00 DKK
 • K50 Hvid Højttaler - 24x18cm

  Gode højttalere til butikker, bar og sågar hjemmet.  Højttaleren er fremstillet i stænktæt plastik kabinet, med jerngitter foran enhederne.   Ophæng medfølger.   Tekniske Specifikationer: - Farve: Hvid - 5,25" Bas: Ø:132mm - Diskant: Dome tweeter Ø:25mm - Frekvensområde: 55-20.000Hz - Power RMS: 50W - Mål: H: 238 x B: 180 x D: 150

  Varenummer: K50H
  300,00 DKK
 • K80 Hvid Installationshøjttaler

  Gode højttalere til butikker, bar og sågar hjemmet.    Højttaleren er fremstillet i stænk tæt plastik kabinet, med jerngitter foran enhederne. Ophæng medfølger: Tekniske Specifikationer - Farve: Hvid - Bas: 8' - Diskant: Dome tweeter - Frekvensområde: 35-20.000Hz - Power RMS: 85W...

  Varenummer: K80H
  495,00 DKK
 • K50 Sort Installationshøjttaler

  Gode højttalere til butikker, bar og sågar hjemmet.    Højttaleren er fremstillet i vandtæt plastik kabinet, med jerngitter foran enhederne. Ophæng medfølger:   Tekniske Specifikationer:  - Farve: Sort - Bas: 5¼" - Diskant: Dome tweeter - Frekvensområde: 55-20.000Hz -...

  Varenummer: K50S
  300,00 DKK

PA Højttalere

Accept

Vi bruger cookies for at sikre, at du altid får den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Læs mere her.