Scenetæpper og Molton

Der er 41 varer.
Scenetæpper og Molton

Vidste du at der findes 2 forskellige slags Molton scenetæppe?

Molton scenetæppe findes i en 150g og en 300 g udgave, men begge er brandhæmmet og fuldt ud brugbare til alle former for scener og teatre.

150g molton scenetæppe bruger man typisk til ting som dekorations molton til forskellige mindre ting eller som kant på en scene.

Det er ikke så v...

Vidste du at der findes 2 forskellige slags Molton scenetæppe?

Molton scenetæppe findes i en 150g og en 300 g udgave, men begge er brandhæmmet og fuldt ud brugbare til alle former for scener og teatre.

150g molton scenetæppe bruger man typisk til ting som dekorations molton til forskellige mindre ting eller som kant på en scene.

Det er ikke så vigtigt at bruge en 300 grams molton til de mindre ting, moltonen kan sagtens holde men det kan hurtigt blive dyrt fordi en 150g molton ikke holder mere end 1-3 jobs.

300g molton er det du får hos discosupport.dk.

Vores mangeårige erfaring inden for scener og ophæng af tæpper har gjort at vi ved hvad er holder og hvad der ikke gør.

Vi har flere forskellige modeller og sælger også molton scenetæppe i løs vægt så du selv kan klippe og sy det til.

Hvad enten det er til en scene eller til et teater så har vi scenetæppe til stort set alle formål.

Vidste du at 3 ud af 4 forhandlere ikke selv er i stand til at sy deres molton scenetæpper?

Hos discosupport.dk er vi et af de få steder her i Danmark hvor man kan få syet sit scenetæppe i de mål man gerne vil have det syet i.

Vi har egen systue som er i stand til at sy remme og velcro i de stort set alle typer af tæpper.

Der er dog begrænsninger for hvad vi er i stand til at gøre.

Vi kan eksempelvis ikke slå ringe i et bagtæppe eller klippe det til så det passer til en trappe.

Men almindelige standardopgaver så som at lave friser og side sofitter i molton scenetæppe på de mål du ønsker er ikke noget problem.

Vi kan også sy scenekanter med velcro på hvis du ønsker dette.

Vi kan levere inden for rimelige tider på 1 til maks 2 uger og du er altid velkommen til at ringe til os på 86602323 for at få en pris på netop det eller de molton scenetæpper du ønsker at få syet.

 

Molton Scenetæppe i flere farver.

Vi har hos discosupport.dk et stort udvalg af molton scenetæpper i forskellige farver, vore underleverandører har molton i næste alle farver så har du behov for en farve men ikke kan finde den på siden så tag telefonen og ring til os på 86602323.

Mangler du green screen til at lave fede fotos med så er vi også leveringsdygtige i dette i molton scenetæppe…

Leveringstiderne på special farver som vi ikke lagerfører er op til 4 uger.

Vi er altid klar til at give et godt tilbud hvis du skal bruge mere end 40 meter molton.

Husk at alt molton scenetæppe leveres i 3 meters brede og i den længde som du ønsker.

Det er mangte gange bedre at tage et 3 meter bredt tæppe og klippe til i den højde man ønsker frem for at sy tæppet sammen på midten.

Molton har en fantastisk evne til at overlappe med hinanden således at man ikke kan se samlingen.

 

Massere af tilbehør til Molton scenetæpper.

Hos discosupport.dk finder du en masse forskelligt tilbehør til molton.

Her finder du b.la. klips til at sætte fast på tæpperne, elastikker til at hænge det op med eller velcro til at sy på dine tæpper så du kan sætte dem sammen.

Du finder også et bredt udvalg af tape til sætte molton op med eller klistre det fast til scenekanten.

Vi har forsøgt kun at have den bedste kvalitet inden for gaffatape således at dette ikke klistrer til de overflader som de sættes på…

Vores velcro til molton scenetæpper er af en god og kraftig industri kvalitet som kan være svær at finde andre steder.

Imprægnering til molton scenetæpper finder du også under vores tilbehør til molton, her finder du brandhæmmende væsker som bare sprøjtes direkte på tæpperne.

Krav til molton scenetæpper.

Molton scenetæpper skal være brandhæmmende dette er et indiskutabelt krav, som Brandvæsenet håndhæver på det skarpeste. Derfor er Molton scenestof velegnet som scenetæppe, bagtæppe eller fortæppe, netop fordi scene molton er imprægneret med en brandhæmmende væske.

Molton scenetæppe er ligeledes lavet af stampet stof og er derfor brandhæmmende i sig selv.

 

Andre egenskaber for molton scenetæpper.

Molton stof bliver brugt til smagfuld scene-inddækning, og har samtidig en lyddæmpende effekt, der også bidrager til en bedre akustik. Der er generelt flere gode grunde til, at Molton stof er så populært som scenetæppe, bagtæppe, fortæppe osv. Har du yderligere spørgsmål vedrørende Molton, så ring gerne og hør nærmere på 86 60 23 23. 

 

Mindre
Mere
Viser 1 - 24 af 41 varer
 • Sort Molton 6x3 Meter Med Øjer Sort Molton 6x3 Meter Med Øjer
  -280,00 DKK
  Lagerstatus
  6x3 Meter Sort Molton Bagtæppe - Scenetæppe Med Øjer
  Varenummer: 6x3 Sort Molton med øjer

  Sort Molton der er 100% lystæt og Brandhæmmende jf. DIN 4102 B1. Bruges bl.a. til bagtæpper m.m.   Super god og blød kvalitet som hænger pænt uden at skabe folder. Teaterkvalitet produceret i Tyskland.   Tæppet har øjer som sidder med afstand en på 25cm. Øjerne har en rustfri fornikling og en huldiameter 20mm.

  880,00 DKK 1.160,00 DKK -280,00 DKK
 • Hvid - Molton Pris pr. Meter - Bredde 3 meter
  Varenummer: Hvid Molton

  Hvid / lyshvid molton der er 100% lystæt og Brandhæmmende jf. DIN 4102 B1Super god og blød kvalitet som hænger pænt uden at skabe folder.Teaterkvalitet produceret i Tyskland. Bruges bl.a. til bagtæpper m.m. Bredde: 3 meter.Vægt: 300 g/m2.Pris pr. løbende m (1m x 3m, altså 3m2). Kan leveres i alle størrelser efter egne mål. Ring til Disco Support for...

  105,00 DKK
 • Velcrobånd Selvklæbende 20mm Hun - Sort
  Varenummer: U8-50

  Hun Selvklæbende sort velcro til lettere brug. Er også velegnet til påhæng af molton/banner rundt om diskotekspult. Bemærk: Selvklæbende lim som hærder helt op på 72 timer. Pris pr meter.

  8,00 DKK
 • Sort Molton 9x6 Meter Med Øjer Sort Molton 9x6 Meter Med Øjer
  -1.000,00 DKK
  Lagerstatus
  Sort Molton 9x6 Meter Med Øjer
  Varenummer: 9x6 Sort Molton

  Sort molton der er 100% lystæt og Brandhæmmende jf. DIN 4102 B1. Bruges bl.a. til bagtæpper m.m.   Super god og blød kvalitet som hænger pænt uden at skabe folder. Teaterkvalitet produceret i Tyskland.   Tæppet har øjer som sidder med afstand en på 25cm. Øjerne har en rustfri fornikling og en huldiameter 20mm.    Teknisk Specifikationer:   - Bredde: 9m....

  3.120,00 DKK 4.120,00 DKK -1.000,00 DKK
 • Kongeblå - Mørke Blå Molton Pris pr. Meter - Bredde 3 meter
  Varenummer: Kongeblå Molton

  Kongeblå, Marineblå, Mørkeblå molton der er 100% lystæt og Brandhæmmende jf. DIN 4102 B1Super god og blød kvalitet som hænger pænt uden at skabe folder.Teaterkvalitet produceret i Tyskland.Bredde: 3 meter.Vægt: 300 g/m2.Pris pr. løbende m (1m x 3m, altså 3m2). Bruges bl.a. til bagtæpper m.m. Kan leveres i alle størrelser efter egne mål. Ring til Disco...

  105,00 DKK
 • Velcrobånd Selvklæbende 20mm Han - Hvid
  Varenummer: U7-63

  Han Selvklæbende hvid velcro til lettere brug. Er også velegnet til påhæng af molton/banner rundt om diskotekspult. Bemærk: Selvklæbende lim som hærder helt op på 72 timer. Pris pr meter.

  8,00 DKK
 • Sort Molton 6x4 Meter Med Øjer
  Varenummer: 6x4 Sort Molton

  Sort molton der er 100% lystæt og Brandhæmmende jf. DIN 4102 B1. Bruges bl.a. til bagtæpper m.m.   Super god og blød kvalitet som hænger pænt uden at skabe folder. Teaterkvalitet produceret i Tyskland.   Tæppet har øjer som sidder med afstand en på 25cm. Øjerne har en rustfri fornikling og en huldiameter 20mm.    Teknisk Specifikationer:   - Bredde: 6m....

  1.245,00 DKK
 • Bordeaux - Vin Rød Molton Pris pr. Meter - Bredde 3 meter
  Varenummer: Vinrød Molton

  Bordeaux - Vin rød molton der er 100% lystæt og Brandhæmmende jf. DIN 4102 B1Super god og blød kvalitet som hænger pænt uden at skabe folder.Teaterkvalitet produceret i Tyskland Bredde: 3 meter. Vægt: 300 g/m2. Pris pr. løbende m (1m x 3m, altså 3m2). Bruges bl.a. til bagtæpper m.m. Kan leveres i alle størrelser efter egne mål. Ring til Disco Support for...

  105,00 DKK
 • Sort Molton 5x3 Meter Med Øjer
  Varenummer: 5x3 Sort Molton

  Sort molton der er 100% lystæt og Brandhæmmende jf. DIN 4102 B1. Bruges bl.a. til bagtæpper m.m.   Super god og blød kvalitet som hænger pænt uden at skabe folder. Teaterkvalitet produceret i Tyskland.   Tæppet har øjer som sidder med afstand en på 25cm. Øjerne har en rustfri fornikling og en huldiameter 20mm.    Teknisk Specifikationer:   - Bredde: 5m....

  1.220,00 DKK
 • Hvid Skinne Til Skydelåger - 1m
  Varenummer: Y0-Hjørne

  Hvid Skinne i 2mm kraftig metal til skydelåger med en slagfast og meget holdbar lakering.Velegnet til skydedøre, skydelåger, gardiner, scenetæpper, Walk in Closet og Molton scenetæpper m.m.Monteres med skruer i bunden af skinnen (medfølger ikke). Skinnen har en bæreevne på op til 100 kg.  Skinnen passer til følgende hjul.- Hjul til Skydeskinne - Kraftig...

  120,00 DKK
 • Grå Eurospun ES 50 DP - Fibertex - pris pr. meter
  Varenummer: cont2 - Bund

  Grå Eurospun ES 50 DP. Fibertex til filtersystemerFiberdug som kan bruges til blomster og planter, kan også lægges under flis.Fiberdugen er gennemtrængelig for luft, vand og ca. 90% lys.Længde: 1 meter.Bredde: 1 meter. pris pr. meter.

  12,50 DKK
 • Sort Molton 9x3 Meter Med Øjer Sort Molton 9x3 Meter Med Øjer
  -775,00 DKK
  Lagerstatus
  Sort Molton 9x3 Meter Med Øjer
  Varenummer: 9x3 Sort Molton

  Sort molton der er 100% lystæt og Brandhæmmende jf. DIN 4102 B1. Bruges bl.a. til bagtæpper m.m.   Super god og blød kvalitet som hænger pænt uden at skabe folder. Teaterkvalitet produceret i Tyskland.   Tæppet har øjer som sidder med afstand en på 25cm. Øjerne har en rustfri fornikling og en huldiameter 20mm.    Teknisk Specifikationer:   - Bredde: 9m....

  1.620,00 DKK 2.395,00 DKK -775,00 DKK
 • Hvid Transparent Fiberdug til scener (1x15 meter)
  Varenummer: cont2

  Hvid Transparent Fiberdug til scener (1x15 meter).Fiberdugen er gennemtrængelig for luft, vand og ca. 90% lys.Polyproben 17 g/m2.Bruges til scener lidt ligesom molton.

  85,00 DKK
 • Sort Skinne Til Skydelåger - 1m
  Varenummer: Y0-Hjørne

  Sort Skinne i 2mm kraftig metal til skydelåger i en slagfast lakering.Velegnet til skydedøre, skydelåger, gardiner, scenetæpper og molton  m. m.Monteres med skruer i bunden af skinnen (medfølger ikke).Skinnen passer til følgende hjul.- Hjul til Skydeskinne - Kraftig model (Brugte)- Nylon Hjul til SkydeskinneBemærk: Hjul medfølger ikke.

  120,00 DKK
 • Sort Molton 4x3 Meter Med Øjer
  Varenummer: 4x3 Sort Molton

  Sort molton der er 100% lystæt og Brandhæmmende jf. DIN 4102 B1. Bruges bl.a. til bagtæpper m.m.   Super god og blød kvalitet som hænger pænt uden at skabe folder. Teaterkvalitet produceret i Tyskland.   Tæppet har øjer som sidder med afstand en på 25cm. Øjerne har en rustfri fornikling og en huldiameter 20mm.    Teknisk Specifikationer:   - Bredde: 4m....

  795,00 DKK
 • Lysegrå Molton (300g) Pris pr løbende Meter
  Varenummer: Lysegrå Molton

  Lysegrå molton der er 100% lystæt og Brandhæmmende jf. DIN 4102 B1 En god kvalitet som hænger pænt. Bredde: 3m Vægt: 300g / m2 Pris pr. løbende m (1m x 3m, altså 3m2) Bruges bl.a. til bagtæpper mm Kan leveres i alle størrelser efter egne mål Pris pr løbende meter (3 m3). Ring til Disco Support for prisTlf: 8660 2323

  110,00 DKK
 • Sort Molton 3x6 Meter Med Øjer
  Varenummer: 3x6 Sort Molton

  Sort molton der er 100% lystæt og Brandhæmmende jf. DIN 4102 B1. Bruges bl.a. til bagtæpper m.m.   Super god og blød kvalitet som hænger pænt uden at skabe folder. Teaterkvalitet produceret i Tyskland.   Tæppet har øjer som sidder med afstand en på 25cm. Øjerne har en rustfri fornikling og en huldiameter 20mm.    Teknisk Specifikationer:   - Bredde: 3m....

  1.160,00 DKK
 • Hvid Brandhæmmende Stof
  Varenummer:

  Hvidt vævet stof som er velegnet som lærred eller som bagtæppe. Kan bruges med projektor og goboer som kan projekteres på stoffet, eller til belysning bagfra. Farver ses neutralt på stoffet. Tekniske Data:Bredde: 1,5 mStoffet kan vaskes, men er ikke lys tæt som MoltonBrandhæmmende stof jf. DIN 4102 B1Bemærk at ophængte tæpper i offentlige rum skal være af...

  85,00 DKK
 • Sort Molton 3x3 Meter Med Øjer
  Varenummer: 3x3 Sort Molton

  Sort molton der er 100% lystæt og Brandhæmmende jf. DIN 4102 B1. Bruges bl.a. til bagtæpper m.m.   Super god og blød kvalitet som hænger pænt uden at skabe folder. Teaterkvalitet produceret i Tyskland.   Tæppet har øjer som sidder med afstand en på 25cm. Øjerne har en rustfri fornikling og en huldiameter 20mm.    Teknisk Specifikationer:   - Bredde: 3m....

  599,00 DKK
 • Hvid Skinne Til Skydelåger - 3M
  Varenummer: Hvid skydeskinne 3m

  Hvid Skinne i 2mm kraftig metal til skydelåger med en slagfast og meget holdbar lakering.Velegnet til skydedøre, skydelåger, gardiner, scenetæpper, Walk in Closet og Molton scenetæpper m.m.Monteres med skruer i bunden af skinnen (medfølger ikke). Skinnen har en bæreevne på op til 100 kg.  Skinnen passer til følgende hjul.- Hjul til Skydeskinne - Kraftig...

  300,00 DKK
 • Molton 6x3 Meter
  Varenummer: J2-10

  Færdigsyet med forstærket søm og remme til ophængningBrandhæmmende molton   Dimensioner: Bredde: 6m - Højde: 3m

  1.150,00 DKK
 • Sort Molton Pris pr løbende Meter - Bredde 3meter
  Varenummer: Molton

  Sort molton der er 100% lystæt og Brandhæmmende jf. DIN 4102 B1 Super god og blød kvalitet som hænger pænt uden at skabe folder. Teaterkvalitet produceret i Tyskland Bredde: 3 m Vægt: 300 g/m2 Pris pr. løbende m (1m x 3m, altså 3m2) Bruges bl.a. til bagtæpper mm Kan leveres i alle størrelser efter egne mål Ring til Disco Support for prisTlf: 8660 2323

  105,00 DKK
 • Hvid Skinne Til Skydelåger - 2m
  Varenummer: Y0-Hjørne

  Hvid Skinne i 2mm kraftig metal til skydelåger med en slagfast og meget holdbar lakering.Velegnet til skydedøre, skydelåger, gardiner, scenetæpper, Walk in Closet og Molton scenetæpper m.mMonteres med skruer i bunden af skinnen (medfølger ikke). Skinnen har en bæreevne på op til 100 kg.  Skinnen passer til følgende hjul- Hjul til Skydeskinne- Nylon Hjul...

  175,00 DKK
 • Molton 3x5 Meter Med Velcro
  Varenummer: J2-12

  Færdigsyet med forstærket søm og remme til ophængning Velcro i begge sider så 2 eller flere tæpper kan sættes sammenBrandhæmmende sort molton Teaterkvalitet produceret i Tyskland.   Dimensioner:Bredde: 3m - Højde: 5m Lagerføres færdigsyet til straks levering.

  1.175,00 DKK

Scenetæpper og Molton