Scenetæpper og Molton

Der er 43 varer.
Scenetæpper og Molton

Vidste du at der findes 2 forskellige slags Molton scenetæppe?

Molton scenetæppe findes i en 150g og en 300 g udgave, men begge er brandhæmmet og fuldt ud brugbare til alle former for scener og teatre.

150g molton scenetæppe bruger man typisk til ting som dekorations molton til forskellige mindre ting eller som kant på en scene.

Det er ikke s...

Vidste du at der findes 2 forskellige slags Molton scenetæppe?

Molton scenetæppe findes i en 150g og en 300 g udgave, men begge er brandhæmmet og fuldt ud brugbare til alle former for scener og teatre.

150g molton scenetæppe bruger man typisk til ting som dekorations molton til forskellige mindre ting eller som kant på en scene.

Det er ikke så vigtigt at bruge en 300 grams molton til de mindre ting, moltonen kan sagtens holde men det kan hurtigt blive dyrt fordi en 150g molton ikke holder mere end 1-3 jobs.

300g molton er det du får hos discosupport.dk.

Vores mangeårige erfaring inden for scener og ophæng af tæpper har gjort at vi ved hvad er holder og hvad der ikke gør.

Vi har flere forskellige modeller og sælger også molton scenetæppe i løs vægt så du selv kan klippe og sy det til.

Hvad enten det er til en scene eller til et teater så har vi scenetæppe til stort set alle formål.

Vidste du at 3 ud af 4 forhandlere ikke selv er i stand til at sy deres molton scenetæpper?

Hos discosupport.dk er vi et af de få steder her i Danmark hvor man kan få syet sit scenetæppe i de mål man gerne vil have det syet i.

Vi har egen systue som er i stand til at sy remme og velcro i de stort set alle typer af tæpper.

Der er dog begrænsninger for hvad vi er i stand til at gøre.

Vi kan eksempelvis ikke slå ringe i et bagtæppe eller klippe det til så det passer til en trappe.

Men almindelige standardopgaver så som at lave friser og side sofitter i molton scenetæppe på de mål du ønsker er ikke noget problem.

Vi kan også sy scenekanter med velcro på hvis du ønsker dette.

Vi kan levere inden for rimelige tider på 1 til maks 2 uger og du er altid velkommen til at ringe til os på 86602323 for at få en pris på netop det eller de molton scenetæpper du ønsker at få syet.

 

Molton Scenetæppe i flere farver.

Vi har hos discosupport.dk et stort udvalg af molton scenetæpper i forskellige farver, vore underleverandører har molton i næste alle farver så har du behov for en farve men ikke kan finde den på siden så tag telefonen og ring til os på 86602323.

Mangler du green screen til at lave fede fotos med så er vi også leveringsdygtige i dette i molton scenetæppe…

Leveringstiderne på special farver som vi ikke lagerfører er op til 4 uger.

Vi er altid klar til at give et godt tilbud hvis du skal bruge mere end 40 meter molton.

Husk at alt molton scenetæppe leveres i 3 meters brede og i den længde som du ønsker.

Det er mangte gange bedre at tage et 3 meter bredt tæppe og klippe til i den højde man ønsker frem for at sy tæppet sammen på midten.

Molton har en fantastisk evne til at overlappe med hinanden således at man ikke kan se samlingen.

 

Massere af tilbehør til Molton scenetæpper.

Hos discosupport.dk finder du en masse forskelligt tilbehør til molton.

Her finder du b.la. klips til at sætte fast på tæpperne, elastikker til at hænge det op med eller velcro til at sy på dine tæpper så du kan sætte dem sammen.

Du finder også et bredt udvalg af tape til sætte molton op med eller klistre det fast til scenekanten.

Vi har forsøgt kun at have den bedste kvalitet inden for gaffatape således at dette ikke klistrer til de overflader som de sættes på…

Vores velcro til molton scenetæpper er af en god og kraftig industri kvalitet som kan være svær at finde andre steder.

Imprægnering til molton scenetæpper finder du også under vores tilbehør til molton, her finder du brandhæmmende væsker som bare sprøjtes direkte på tæpperne.

Krav til molton scenetæpper.

Molton scenetæpper skal være brandhæmmende dette er et indiskutabelt krav, som Brandvæsenet håndhæver på det skarpeste. Derfor er Molton scenestof velegnet som scenetæppe, bagtæppe eller fortæppe, netop fordi scene molton er imprægneret med en brandhæmmende væske.

Molton scenetæppe er ligeledes lavet af stampet stof og er derfor brandhæmmende i sig selv.

 

Andre egenskaber for molton scenetæpper.

Molton stof bliver brugt til smagfuld scene-inddækning, og har samtidig en lyddæmpende effekt, der også bidrager til en bedre akustik. Der er generelt flere gode grunde til, at Molton stof er så populært som scenetæppe, bagtæppe, fortæppe osv. Har du yderligere spørgsmål vedrørende Molton, så ring gerne og hør nærmere på 86 60 23 23. 

 

Mindre
Mere
Viser 1 - 24 af 43 varer
 • Velcrobånd Selvklæbende 20mm Hun Sort. Køb dit burrebånd og velcrobånd på discosupport.dk!
  - 7,00 DKK
  Lagerstatus
  Velcrobånd Selvklæbende 20mm Hun - Sort

  Hun Selvklæbende sort velcro til lettere brug. Er også velegnet til påhæng af molton/banner rundt om diskotekspult. Bemærk: Selvklæbende lim som hærder helt op på 72 timer. Pris pr meter.

  Varenummer: G-hylde
  11,00 DKK
  18,00 DKK -7,00 DKK
 • Velcrobånd Selvklæbende 20mm Han - Hvid

  Han Selvklæbende hvid velcro til lettere brug. Er også velegnet til påhæng af molton/banner rundt om diskotekspult. Bemærk: Selvklæbende lim som hærder helt op på 72 timer. Pris pr meter.

  Varenummer: U6-63
  8,00 DKK
 • Velcrobånd Selvklæbende 20mm Han - Sort. Køb dit burrebånd og velcrobånd på discosupport.dk!
  - 7,00 DKK
  Lagerstatus
  20mm Velcrobånd Selvklæbende Han - Hook - Sort

  Han Selvklæbende sort velcro til lettere brug. Er også velegnet til påhæng af molton/banner rundt om diskotekspult. Bemærk: Selvklæbende lim som hærder helt op på 72 timer. Bredde 20mm Pris pr meter.

  Varenummer: U5-52
  11,00 DKK
  18,00 DKK -7,00 DKK
 • Hvid - Molton Pris pr. Meter - Bredde 3 meter

  Hvid / lyshvid molton der er næsten lystæt og Brandhæmmende jf. DIN 4102 B1Super god og blød kvalitet som hænger pænt uden at skabe folder.Teaterkvalitet produceret i Tyskland. Bruges bl.a. til bagtæpper m.m. Bredde: 3 meter.Vægt: 300 g/m2.Pris pr. løbende m (1m x 3m, altså 3m2). Kan leveres i alle størrelser efter egne mål. Ring til Disco Support for...

  Varenummer: Hvid Molton
  105,00 DKK
 • Kongeblå - Mørke Blå Molton Pris pr. Meter - Bredde 3 meter

  Kongeblå, Marineblå, Mørkeblå molton der er lystæt og Brandhæmmende jf. DIN 4102 B1Super god og blød kvalitet som hænger pænt uden at skabe folder.Teaterkvalitet produceret i Tyskland.Bredde: 3 meter.Vægt: 300 g/m2.Pris pr. løbende m (1m x 3m, altså 3m2). Bruges bl.a. til bagtæpper m.m. Kan leveres i alle størrelser efter egne mål. Ring til Disco Support...

  Varenummer: Kongeblå Molton
  105,00 DKK
 • Bordeaux - Vin Rød Molton Pris pr. Meter - Bredde 3 meter

  Bordeaux - Vin rød molton der er lystæt og Brandhæmmende jf. DIN 4102 B1Super god og blød kvalitet som hænger pænt uden at skabe folder.Teaterkvalitet produceret i Tyskland Bredde: 3 meter. Vægt: 300 g/m2. Pris pr. løbende m (1m x 3m, altså 3m2). Bruges bl.a. til bagtæpper m.m. Kan leveres i alle størrelser efter egne mål. Ring til Disco Support for...

  Varenummer: Vinrød Molton
  115,00 DKK
 • Grå Eurospun ES 50 DP - Fibertex - pris pr. meter

  Grå Eurospun ES 50 DP. Fibertex til filtersystemerFiberdug som kan bruges til blomster og planter, kan også lægges under flis.Fiberdugen er gennemtrængelig for luft, vand og ca. 90% lys.Længde: 1 meter.Bredde: 1 meter. pris pr. meter.

  Varenummer: cont2 - Bund
  12,50 DKK
 • Hvid Skinne Til Skydelåger - 1m

  Hvid Skinne i 2mm kraftig metal til skydelåger med en slagfast og meget holdbar lakering.Velegnet til skydedøre, skydelåger, gardiner, scenetæpper, Walk in Closet og Molton scenetæpper m.m.Monteres med skruer i bunden af skinnen (medfølger ikke). Skinnen har en bæreevne på op til 100 kg.  Skinnen passer til følgende hjul.- Hjul til Skydeskinne - Kraftig...

  Varenummer: Y0-Hjørne
  120,00 DKK
 • Sort Skinne Til Skydelåger - 1m

  Sort Skinne i 2mm kraftig metal til skydelåger i en slagfast lakering.Velegnet til skydedøre, skydelåger, gardiner, scenetæpper og molton  m. m.Monteres med skruer i bunden af skinnen (medfølger ikke).Skinnen passer til følgende hjul.- Hjul til Skydeskinne - Kraftig model (Brugte)- Nylon Hjul til SkydeskinneBemærk: Hjul medfølger ikke.

  Varenummer: Y0-Hjørne
  120,00 DKK
 • Hvid Transparent Fiberdug til scener (1x15 meter)

  Hvid Transparent Fiberdug til scener (1x15 meter).Fiberdugen er gennemtrængelig for luft, vand og ca. 90% lys.Polyproben 17 g/m2.Bruges til scener lidt ligesom molton.

  Varenummer: cont2
  85,00 DKK
 • Hvid Skinne Til Skydelåger - 3m

  Hvid Skinne i 2mm kraftig metal til skydelåger med en slagfast og meget holdbar lakering.Velegnet til skydedøre, skydelåger, gardiner, scenetæpper, Walk in Closet og Molton scenetæpper m.m.Monteres med skruer i bunden af skinnen (medfølger ikke). Skinnen har en bæreevne på op til 100 kg.  Skinnen passer til følgende hjul.- Hjul til Skydeskinne - Kraftig...

  Varenummer: Hvid skydeskinne 3m
  330,00 DKK
 • Hvid Skinne Til Skydelåger - 2m

  Hvid Skinne i 2mm kraftig metal til skydelåger med en slagfast og meget holdbar lakering.Velegnet til skydedøre, skydelåger, gardiner, scenetæpper, Walk in Closet og Molton scenetæpper m.mMonteres med skruer i bunden af skinnen (medfølger ikke). Skinnen har en bæreevne på op til 100 kg.  Skinnen passer til følgende hjul- Hjul til Skydeskinne- Nylon Hjul...

  Varenummer: Y0-Hjørne
  195,00 DKK
 • Sort Skinne Til Skydelåger - 3m

  Sort Skinne i 2mm kraftig metal til skydelåger i en slagfast lakering.Velegnet til skydedøre, skydelåger, gardiner, scenetæpper og molton  m. m.Monteres med skruer i bunden af skinnen (medfølger ikke).Skinnen passer til følgende hjul.- Hjul til Skydeskinne - Kraftig model - Nylon Hjul til SkydeskinneBemærk: Hjul medfølger ikke.Tekniske Data:- Længde: 3m.-...

  Varenummer: Skydelåge Skinne 3m
  330,00 DKK
 • Sort Skinne Til Skydelåger - 2m

  Sort Skinne i 2mm kraftig metal til skydelåger i en slagfast lakering.Velegnet til skydedøre, skydelåger, gardiner, scenetæpper og molton  m. m.Monteres med skruer i bunden af skinnen (medfølger ikke).Skinnen passer til følgende hjul.- Hjul til Skydeskinne - Kraftig model (Brugte)- Nylon Hjul til SkydeskinneBemærk: Hjul medfølger ikke.Tekniske Data:-...

  Varenummer: Y0-Hjørne
  195,00 DKK
 • Hvid Gummistrop med metal krog til Molton

  Hvid gummistrop med metal krog til clips. Bruges til Moltontæpper med mere.Tekniske DetaljerDiameter: Ø5mmLængde: 250mm

  Varenummer: Z7-631
  6,25 DKK
 • Hvid Clips til molton og Bagtæpper

  Kraftig hvid clips til midlertidig ophængning af fx molton, bagtæpper og stof osv.Designet til materialer uden øjer eller remme. Clipsen skubbes let ned og over stoffet.Tekniske DetaljerMål: 70 x 40 x 19 mmKan bære op til 100 kg Molton med påsyede remme er stadig det der dur :-))  

  Varenummer: G5-56
  8,00 DKK
 • Sort Molton 6x3 Meter Med Øjer - 6x3m Billigt her! Sort Molton 6x3 Meter Med Øjer - 6x3m Billigt her!
  - 280,00 DKK
  Lagerstatus
  6x3 Meter Sort Molton Bagtæppe - Scenetæppe Med Øjer

  Sort Molton der er lystæt og Brandhæmmende jf. DIN 4102 B1. Bruges bl.a. til bagtæpper m.m.   Super god og blød kvalitet som hænger pænt uden at skabe folder. Teaterkvalitet produceret i Tyskland.   Tæppet har øjer som sidder med afstand en på 25cm. Øjerne har en rustfri fornikling og en huldiameter 20mm.

  Varenummer: 6x3 Sort Molton med øjer
  980,00 DKK
  1.260,00 DKK -280,00 DKK
 • Sort Molton 9x6 Meter Med Øjer Sort Molton 9x6 Meter Med Øjer
  - 1.000,00 DKK
  Lagerstatus
  Sort Molton 9x6 Meter Med Øjer

  Sort molton der er 100% lystæt og Brandhæmmende jf. DIN 4102 B1. Bruges bl.a. til bagtæpper m.m.   Super god og blød kvalitet som hænger pænt uden at skabe folder. Teaterkvalitet produceret i Tyskland.   Tæppet har øjer som sidder med afstand en på 25cm. Øjerne har en rustfri fornikling og en huldiameter 20mm.    Teknisk Specifikationer:   - Bredde: 9m....

  Varenummer: 9x6 Sort Molton
  3.120,00 DKK
  4.120,00 DKK -1.000,00 DKK
 • Sort Molton 6x4 Meter Med Øjer

  Sort molton der er 100% lystæt og Brandhæmmende jf. DIN 4102 B1. Bruges bl.a. til bagtæpper m.m.   Super god og blød kvalitet som hænger pænt uden at skabe folder. Teaterkvalitet produceret i Tyskland.   Tæppet har øjer som sidder med afstand en på 25cm. Øjerne har en rustfri fornikling og en huldiameter 20mm.    Teknisk Specifikationer:   -...

  Varenummer: 6x4 Sort Molton
  1.445,00 DKK
 • Sort Molton 5x3 Meter Med Øjer

  Sort molton der er 100% lystæt og Brandhæmmende jf. DIN 4102 B1. Bruges bl.a. til bagtæpper m.m.   Super god og blød kvalitet som hænger pænt uden at skabe folder. Teaterkvalitet produceret i Tyskland.   Tæppet har øjer som sidder med afstand en på 25cm. Øjerne har en rustfri fornikling og en huldiameter 20mm.    Teknisk Specifikationer:   -...

  Varenummer: 5x3 Sort Molton
  880,00 DKK
 • Sort Molton 9x3 Meter Med Øjer Sort Molton 9x3 Meter Med Øjer
  - 775,00 DKK
  Lagerstatus
  Sort Molton 9x3 Meter Med Øjer

  Sort molton der er 100% lystæt og Brandhæmmende jf. DIN 4102 B1. Bruges bl.a. til bagtæpper m.m.   Super god og blød kvalitet som hænger pænt uden at skabe folder. Teaterkvalitet produceret i Tyskland.   Tæppet har øjer som sidder med afstand en på 25cm. Øjerne har en rustfri fornikling og en huldiameter 20mm.    Teknisk Specifikationer:   - Bredde: 9m....

  Varenummer: 9x3 Sort Molton
  1.620,00 DKK
  2.395,00 DKK -775,00 DKK
 • Sort Molton 4x3 Meter Med Øjer

  Sort molton der er 100% lystæt og Brandhæmmende jf. DIN 4102 B1. Bruges bl.a. til bagtæpper m.m.   Super god og blød kvalitet som hænger pænt uden at skabe folder. Teaterkvalitet produceret i Tyskland.   Tæppet har øjer som sidder med afstand en på 25cm. Øjerne har en rustfri fornikling og en huldiameter 20mm.    Teknisk Specifikationer:   - Bredde: 4m....

  Varenummer: 4x3 Sort Molton
  795,00 DKK
 • Sort Molton 3x6 Meter Med Øjer

  Sort molton der er 100% lystæt og Brandhæmmende jf. DIN 4102 B1. Bruges bl.a. til bagtæpper m.m.   Super god og blød kvalitet som hænger pænt uden at skabe folder. Teaterkvalitet produceret i Tyskland.   Tæppet har øjer som sidder med afstand en på 25cm. Øjerne har en rustfri fornikling og en huldiameter 20mm.    Teknisk Specifikationer:   - Bredde: 3m....

  Varenummer: 3x6 Sort Molton
  1.160,00 DKK
 • Sort Molton 3x3 Meter Med Øjer

  Sort molton der er 100% lystæt og Brandhæmmende jf. DIN 4102 B1. Bruges bl.a. til bagtæpper m.m.   Super god og blød kvalitet som hænger pænt uden at skabe folder. Teaterkvalitet produceret i Tyskland.   Tæppet har øjer som sidder med afstand en på 25cm. Øjerne har en rustfri fornikling og en huldiameter 20mm.    Teknisk Specifikationer:   - Bredde: 3m....

  Varenummer: 3x3 Sort Molton
  599,00 DKK

Scenetæpper og Molton

Accept

Vi bruger cookies for at sikre, at du altid får den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Læs mere her.