Filtrer efter

Pris

Pris

  • 348,00 kr. - 7.995,00 kr.

Røgmaskiner

Røgmaskiner - Køb røgmaskine og røgvæske til faste lave priser her!

Hvad er en røgmaskine

Fra gammel tid, har man anvendt røg til at skabe stemning, show og ikke mindst en speciel feeling. Røgmaskiner var dog ikke til rådighed, så man måtte i stedet have en scenetekniker til at stå i kulissen, med et fad fyldt med gamle antændte klude tilkoblet en blæsebælg, for herved at kunne fordele røgen hen over scenen.

Men tiderne skifter og ny teknologi gør det i dag muligt at skabe røg på mange forskellige og spændende måder. Vi vil her nævne de mest anvendte systemer, hvor røgvæske bestående af en glycerin-blanding der pumpes ind i et varmelegeme, hvorved røgvæsken ”stødkoger” og udvikler en damp. Dernæst er en metode, hvor man hælder tøris ned i kogende vand, som giver en tæt tåge, der lægger sig over dansegulvet eller scenegulvet. En røgmaskine fungerer ved at den med en elektrisk pumpe transporterer røgvæsken igennem en spiral af rør, som er blevet ophedet. Røgvæsken forgasses herved og slynges ud af maskinen igennem et mundstykke og danner dermed en kraftig hvid røg.

I dag findes en lang række spændende og super gode røgmaskiner på markedet. Hos Discosupport har vi mange års erfaring, i blandt andet røgmaskiner, hvilket betyder at vi altid er klar på at vejlede og gåde dig i dit køb.

Herunder kan du læse mere om vores udvalgte modeller, samt hvilken der er mest velegnet til professionel brug såvel til privatbrug.

Hvad bruger man røgmaskiner til?

Røgmaskiner anvendes oftest til at skabe unikke stemninger og til at forstærke oplevelser, hvad enten der er tale om et sportsevent som Ishockey, Teaterforestillinger, Fotoshoot eller i forbindelse med musikarrangementer enten på scenen eller på dansegulvet.

I forbindelse med arrangementer, kan det være en effektiv måde at skabe den rette stemning, ved brug af en røgmaskine. Enten kan det være i forbindelse med et fotoshoot, hvor der skal skabes en mere dramatisk stemning, eller til en koncert, hvor en røgmaskine kan blive et aktivt ellement i bestræbelserne på at lave et fedt sceneshow.

Uanset hvad, så er der nogle ting du skal vide inden du køber en røgmaskine, mere herom nedenfor. 

Hvad skal du vide, inden køb af røgmaskine?

Om du er på udkig efter en professionel røgmaskine eller en røgmaskine til privatbrug, er egentlig underordnet, for der er nogle ting du skal have for øje.

Det du skal vide inden du vælger den rette røgmaskine, har vi beskrevet herunder. Men her hos Discosupport kan du føle dig helt tryg og rolig – vi har nemlig gjort det let for dig at handle sikkert og vi sælger udelukkende kvalitetsprodukter med høj sikkerhed.

Og skulle du efter dette afsnit stå tilbage med nogle spørgsmål, er du naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte os for yderligere uddybning og vejledning.

Se vores udvalg af røgmaskiner her! 

Det rette valg af røgmaskine!

Kort sagt, kan man sige det sådan, at jo mere professionel en røgmaskine du er på udkig efter, jo højere pris. Ikke dermed sagt, at man ikke kan finde en røgmaskine til professionel brug i en fornuftig prisklasse – for det kan du og dem kan du finde her>>. Men samtidig er det heller ikke nødvendigt at bruge flere tusind kroner, på en røgmaskine til en mindre DJ eller til en privatfest eller til værelset.

Samtidig er der stor forskel på hvilken effekt du ønsker at skabe, og ikke mindst forskel på væsker og funktioner.

Så gør op med dig selv, hvor mange penge du har til dit køb og ikke mindst hvad behov du har, før du vælger.

Forskellige funktioner ved Røgmaskiner

Udover økonomien spiller en rolle i dit valg af røgmaskine, så har røgmaskinens funktioner også en afgørende rolle i dit valg. Du skal tage stilling til en række forskellige ting, herunder om din nye røgmaskine skal kunne lyse røgen op i forskellige farver, om den skal kunne betjenes via fjernbetjening, samt hvor stort et område den skal kunne dække med røgen, hvilket er særlig vigtigt i valg til professionellet brug. En tommelfingerregel er, at jo flere Watt jo større et område dækker den – en oplysning du kan huske på, når du senere går ind og kigger på vores sortiment. 

Røgeffekt

Røgeffekten er naturligvis essentielt i dit valg af røgmaskine. Der findes nemlig en lang række forskellige typer af røg, lige fra en tung røg til en tynd røg - Dampens tykkelse afhænger dog af, hvilken røgvæske du bruger. Vi kommer senere ind på de forskellige væsker og dufte. Se med herunder og få styr på ”fagudtrykkene” for de forskellige røgeffekter:

Hazer: En røgeffekt, der udsender en let tåge, der har til formål at fremhæve et lysshow og er altså ikke en traditionel røg. Normalt kan du slet ikke se røgen, hvilket heller ikke er meningen – men den har til formål at fremhæve og intensivere effekten af lyset.

Low fog: Er en effekt der har det formål (som navnet næsten antyder) at ligge sig langs gulvet – lidt som du kender det fra Røgmaskiner baseret på tøriseffekt. Low fog-effekten giver en tæt og tung røg.

Fazer: Er en røgeffekt der har samme formål som Hazer – men den adskiller sig alligevel. Da den er en del tykkere og dermed giver lysshowet en mere intens og tung effekt. Så her er der altså også tale om en effekt, der ikke skaber en ”oplevelse” alene, men altså en effekt der er med til at styrke og intensivere hovedelementet – nemlig lysshowet.

Tøris: Ved tøris opnås en intens, nærmest drømmende effekt af røg, som ligger sig tæt og tungt langs gulvet.

 

Røgmaskine til privatbrug & mindre sceneeffekter

Vi har røgmaskiner i prisklasser helt ned under 500 kr. og det er super fine maskiner, som er velegnet til netop hobbybrug samt mindre sceneeffekter. Vi kan blandt andet nævne Antari Fx700 - 700W, som er en utrolig prisvenlig røgmaskine, med en god effekt og til en pris, hvor de fleste kan være med.

Røgmaskine til professionel brug

Er dit behov, en større og mere professionel røgmaskine, så har vi skam også udstyret, der kan løfte langt større opgaver. I den helt tunge ende ligger f. eks ANTARI ICE-101 røgmaskine. En maskine med mange funktioner, herunder køleeffekt, således røgen bliver liggende langs gulvet og med en tank kapacitet på hele 2,5 l. Den er ligeledes udstyret med fjernebetjening (timerfjernbetjening). Denne maskine er fantastisk og et rigtig god valg for dig, der er på jagt efter en røgmaskine, der kan skabe de fedeste scenarier.

En anden røgmaskine, der kan være interessant for dig at kigge på, er den trådløse ANTARI W-515D DMX røgmaskine. Denne maskine gør dit job langt lettere end de fleste andre, da du på baggrund af den svensk udviklet trådløse dmx forbindelse, slipper for brugen af DMX kabler.

Sidst men ikke mindst vil vi her fremhæve, en blæser af høj kvalitet. Nemlig ANTARI AF-3 DMX styret blæser, som kan anvendes til både røgmaskiner og andet. Blæseren kan hjælpe dig med at skabe effekter du ikke i forvejen har mulighed for, med din røgmaskine og er derfor et super redskab, til dig, der arbejder mere professionelt med sceneshows.

   

Væsker og dufte til røgmaskiner

Der findes mange forskellige former for væske, du kan vælge til din røgmaskine og vi har et stort udvalg at vælge imellem. Herunder redegøre vi for nogle af dem og hvilken overvejelser du skal gøre dig i dit valg af væske.

Dit valg af maskine og ikke mindst hvilken effekt du ønsker at skabe, spiller en væsentlig rolle for hvilken væske du skal vælge. De forskellige væsker har, hver deres ”formål”, f.eks er der røgvæsker, som er ekstrem hurtig forsvindende, mens andre bliver hængende i længere tid. De hurtigforsvindende væsker er typisk særlig velegnet til koncerter, teaterstykker og lignende hvor du ønsker at skabe en gejser lignende effekt, eller måske noget der ligner en stikflamme uden ild. Røgen forsvinder på blot 10 sek. og der gives dermed stor mulighed for at lave et mere hurtigere skift i effekterne.

Ønsker du derimod en røg der hænger længere i luften, bør du tage et kig på Le Maitra røgvæske. Røgvæsken er High Quality og giver op til 3 gange så meget røg som billige væsker.

Vælg den rigtige røgvæske til din røgmaskine

Vidste du at 7 ud af 10 røgmaskiner går til, på grund af for dårlig røgvæske?

Du spiller derfor selv en væsentlig rolle i vedligeholdelsen og dermed levetiden for din røgmaskine. At vælge en røgvæske af en hvis kvalitet, betyder at du får en væske, der er tilsat olier, der har til formål at smører røgmaskinen og dermed vedligeholde den optimalt.

Hos Discosupport forhandler vi udelukkende røgvæsker, som har en god kvalitet. Husk dog at være opmærksom på de forskellige væskers egenskaber, så du får det helt rette.

Du skal dog være opmærksom på, at den enkelte væske er egnet til netop din maskine. På de forskellige væsker kan du læse om hvilken røgmaskiner den enkelte væske er egnet til. Skulle du være i tvivl eller kan du ikke umiddelbart finde din maskine på vores produkt beskrivelser, så ring gerne og vi hjælper dig med at finde den rette væske til netop din maskine.

Dufte til din røgmaskine (H3)

Mange gange kan der være en fordel at tilfører duft til dit røgvæske. Dels for at ”fjerne” den ellers ofte rimelige neutrale duft, som røgvæsken oftest har. Men mest af alt for at give oplevelsen en ekstra dimension.

Hos Discosupport har vi en lang række forskellige dufte, som alle er ret drøje i brug. Du kan vælge lige den duft du ønsker og være med til at understrege et eventuelt tema. Om sommeren er Kokos duften særlig populær, fordi netop denne duft giver nogle associationer til sydens sol og varme. Hvorimod Musk duften er særlig velegnet til de koldere årstider – i særdeleshed på diskoteker, da de efter sigende skulle ligner duften af ​​testosteron, som kan fungere som et feromon hos mennesker.

Vi forhandler blandt andet følgende dufte:

Alle er dufte, der giver dit røg en ekstra dimension af perfektionisme og særoplevelse. Du kan se hele sortimentet her>>

 

Snemaskine

Det er ikke blot røgmaskiner der kan skabe ekstra stemning og oplevelse til fotoshoots eller i din forestillinger. En snemaskine er et effektivt og let anvendeligt redskab, der har til formål at skabe helt unikke oplevelser og opsætninger.

Snemaskinerne fås i forskellige prisklasser og har hver især en kapacitet der afspejles af blandt andet prisen.

Udover de forskellige snemaskiner, råder vi også over forskellige væsker til disse maskiner. Du kan med derfor let sammensætte et komplet ”sne sæt” og være klar til din næste optagelse, ved at vælge Discosupport som leverandør.

Boblemaskine

At skabe den fedeste fest, kan nogle gange godt være noget af en udfordring. Men med de rette redskaber eller som i dette tilfælde de rette maskiner, er udfordringen ikke helt så stor.

Det er ikke kun sandheden man kan få ud af fulde folk og børn – man kan også få en masse sjov og ballade. Og med en Boblemaskine, er du sikker på succes. Ingen anden maskine i  vores branche, kan sætte så meget ”fut” i folket, uanset om det er til en børnefødselsdag eller på et diskotek.

En boblemaskine er også fantastisk at have med til Beachparty og andre udendørs arrangementer og så er det faktisk relativt billigt at anskaffe.

Her hos Discosupport, kan du finde boblemaskiner i forskellige prisklasser, ligesom du kan finde Boblesæbe til yders fornuftige priser.

Discosupport som leverandør af røgmaskiner, væsker mm.

Hos Discosupport sætter vi en ære i at være din foretrukken leverandør af røgmaskiner, snemaskiner, boblemaskiner. Og vi håber at du har fået noget ud af vores beskrivelse, af de forskellige typer og modeller.

Vi vil være de bedste og ikke mindst yde den bedste service til dig som kunde. Vi skelner ikke mellem private og erhverv i vores leverancer og du kan altid drage nytte af vores mange års erfaring på markedet.

Vores telefoner er åben – og de er til for at hjælpe dig, med netop dine spørgsmål, så hold dig ikke tilbage: Telefon åbningstider: Mandag-fredag 9-12 og mellem 15-18.

 

Der er 13 varer.

Viser 1-13 af 13 element(er)

Aktive filtre

Filtrer efter

Pris

Pris

  • 348,00 kr. - 7.995,00 kr.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode