Frontplade - Skuffer - Hylder til 19" Rack

TILBUD 19 tommer frontplade | Skuffer til 19" rack | Hylder 19 inch rack

19" rackpaneler, skuffer og hylder til montering i rackskabe!

Her finder du et bredt udvalg af forskellige udstyr til montering i 19" skabe - Vi tilbyder alt lige fra rackpaneler til 19" skuffer til hylder, som passer i 19" rackskabe. Derudover finder du et kæmpe sortiment af tilbehør såsom blæsere til 19" rack, tape, remme, handsker til rigning osv.

Hvad kan jeg bruge 19" skuffer til?

Vi har en række meget solide 19" skuffer - Disse modeller bliver brugt til at gemme forskellige løsdele af vejen, når man er afsted på job. De fleste af disse modeller kommer med lås og nøgle. Bemærk: Du kan bestille vores skuffer i forskellige størrelser 2 unit, 3 unit og 4 unit. 

Hvordan monterer jeg mine hylder, skuffer, rackpaneler i mit 19" rack?

Selve montering af hylder, skuffer og rackpaneler er super nemt og hurtigt - I hjørnerne af enten hylden, frontpanelet eller skuffen er der stanset skruehuller ud, her monteres frontpanelet med rackskruer - Dem finder du her https://discosupport.dk/394-sorte-rackskruer!

Har du nogle spørgsmål vedrørende 19" hylder, 19" skuffer, 19" rackpaneler eller frontplader, så kan du altid kontakte os på tlf: 86 60 23 23 - eller skriv til os på gert@discosupport.dk - Vi altid klar til at rådgive dig omkring rackpaneler, skabe og hylder!

Der er 273 varer.

Viser 1-48 af 273 element(er)

Aktive filtre

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode