Farve Filter 22x22cm

Farvefilter til lamper - Køb dine farvefiltre 22x22cm i samtlige farver!

En af Danmarks mest farverig forhandler af farvefiltre til lamper!

Hos discosupport.dk er vi stor tilhænger af at sætte farve på hverdagen. Til dette formål findes der ikke noget bedre end farvefiltre i topkvalitet.

Fordelen ved farvefiltre er, at det kan bruges til mange formål. Det er nemt og enkelt at bruge - Du hænger blot farvefiltret op foran din lyskilde, når lyset rammer igennem dit filter, vil det afspejle den farve i hele rummet.

Et godt farvefilter kan gøre din scene meget mere spændende at kigge på. Arbejder du med video og billeder, hvor belysning har en afgørende rolle, vil du blive overrasket over, hvor effektfuldt et almindeligt farvefilter kan være. Du kan bruge forskellige farvefiltre til at skabe forskellige stemninger og udtryk - Der er bl.a. mange filmfolk, som bruger vores hudfarvet farvefilter til interviews, da den for kuløren til at se bedre ud på film.

Derudover er der mange forretninger som bruger farvefiltre til at ændre belysningen ved særlige anledninger - Mange bruger orange farvefilter til Halloween, andre bruger rød farvefilter til jul, og nogle bruger gul farvefilter til påske. Det er kun fantasien som sætter begrænsninger.  

Til montering af dine farvefiltre har vi både holder og rammer du kan montere dem i -  Vi også magneter du kan bruge til at montere dit farvefilter foran lamper med.

Hos discosupport.dk kan du købe farvefiltre i forskellige størrelser og længder - Vi forhandler også hele ruller af farvefilter, hvis du har brug for en større mængde. Du finder altid et bredt udvalg af farver og størrelser på vores lager, som vi kan sende fra dag til dag.

Har du brug for hjælp med at finde farvefilter til PAR Lamper, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at finde dine farvefilter ruller og rådgiver omkring hele farvefilter ark. Vi har mere 25 års erfaring med farvefilter til lamper, så skriv på gert@discosupport.dk eller ring på tlf: 8660 2323, hvis du har nogle spørgsmål.  

Der er 11 varer.

Viser 1-11 af 11 element(er)

Aktive filtre

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode