Filtrer efter

Pris

Pris

  • 60,00 kr. - 5.895,00 kr.

Højttalerenheder - Disco

Køb højttalerenheder til musikanlæg, PA-anlæg, diskotekshøjttaler osv!

Løse højttaler-enheder til PA-anlæg, Lydanlæg og Diskotekshøjttaler

Ønsker du at bygge dine egne højttaler, så er du landet det helt rigtige sted - Hos discosupport.dk finder du et enormt udvalg af forskellige højttalerenheder og andre reservedele til dit Byg-selv højttaler projekt. Stort set alle vores højttalerenheder er på lager i Viborg, derfor tilbyder vi meget hurtig leveringstid.

Vores højttaler-enheder kan fås i forskellige størrelser og proportioner. Er du ved at bygge dit eget Hifi-anlæg eller stereoanlæg til stuen, så kan du evt. tage et kig under vores stue højttaler https://discosupport.dk/71-hojttalerenheder-stue

Hvordan bygger jeg et musikanlæg - Start med nogle gode højttalerenheder

Hos discosupport.dk har vi mange års erfaring i at handle med højttalerenheder til musikanlæg. Derfor skal du aldrig tøve med at kontakte os på tlf: 86 20 23 23 - Vi er altid klar ved telefonen, så du kan komme videre med dit højtaler projekt.

Vi har mange forskellige brands indenfor højttaler enheder!

Vi forhandler bl.a. brands såsom JBL, Westra, JAMO, Vifa, Dantax, JB systems og mange flere. Det er vigtigt for os, at du som kunde får de bedste højttalerenheder - derfor går vi ikke på kompromis med kvaliteten på vores højttalerenheder. 

Der er 44 varer.

Viser 1-44 af 44 element(er)

Aktive filtre

Filtrer efter

Pris

Pris

  • 60,00 kr. - 5.895,00 kr.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode