Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 7,00 kr. - 685,00 kr.

Højttaler Skum og Stof

Højttaler Skum og Stof

Lyddæmpende skum eller skumgummi har en meget effektiv virkning på akustikken. Uanset om du er et støjende rockband, der spiller sydstats-metal, eller om du indspiller Vivaldis "De fire årstider" i dit studie, så er det vigtigt at kunne styre diskant, rumklang, ekko og des lignende. Lyddæmpende skum bruges mere som lydoptimering af akustikken i dine rum, de dæmper selvfølgelig også lyden en smule udadtil i forhold til naboer osv. Pladerne er dog primært mest effektive imod diskant og andre uønskede skarpe lyde.

Vores frontskum og frontstof til højttalere kan bestilles i forskellige længder og mål. Super kvalitets højttaler-frontstof, som kan bestilles i sort, hvid og grå. Frontstoffet kommer nede fra Hornslet Cabinets fabrikken, som bl.a. har produceret Hi-fi højttalere til Proac, Everest, Majik, Arial og mange andre. Frontstoffet har en specialbehandlet overflade til lyd og akustik, hvilket giver en bedre lydkvalitet på dine højttalere.

Derudover sælger vi også almindelig skum og vandafvisende skum til foring af flightcases. Vi bruges det selv i vores egenproduktion til foring af kufferter, kasser og flightcases. Denne type skum er meget velegnet til at absorbere hårde slag og stød, som forekommer under transport. Ofte bruger man en tykkelse på 15mm til skumforing af flightcases, som skal bruges til lyd, lys og andet musik udstyr. Drejer det sig om andet mere special udstyr, så ring gerne og hør nærmere, vi er altid klar med gode råd! 

Ovenstående på siden kan også finde forskelligt tilbehør til Lyddæmpende skum og skumgummi. Bl.a. har vi en spraylim, som er enormt effektiv til opsætning af skumplader. Den kan bruges både på vægge, kasser og andre flader. Det er en god ide at slibe lidt med sandpapir inden man sprayer limen på. Vi har også almindelig sekund lim, som er hurtig hærdende, og kan anvendes på kunststoffer, plast, gummi, skum. 

Et alternativ til limen er vores lyddæmpende tape, som er en meget kraftig klæbende skumtape, som bl.a. bruges til lyddæmpning af gulve, foring af flightcases, anti-skridsikring osv. Generelt har vi god erfaring med lyddæmning, lydisolering, foring, beklædning osv.

Har du yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Ring eller sende os en mail!     

Der er 38 varer.

Viser 1-38 af 38 element(er)

Aktive filtre

Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 7,00 kr. - 685,00 kr.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode