Filtrer efter

Pris

Pris

  • 745,00 kr. - 5.989,00 kr.

PA Forstærker

PA Forstærker - køb højttaler forstærkere i god kvalitet online her!

PA Forstærker - Køb billig kvalitets PA Forstærker til diskotek her!

Pa forstærker bruges til forskellige formål bl.a. diskotek, musiker, koncert, idræts hal anlæg, sumba anlæg og meget meget mere.

PA forstærker har udgange til 2 højttalere og 2 stk. indgange 1 til hver højttaler sæt der bliver koblet på din pa forstærker.

Spørgsmålet som mange mennesker stiller sig selv er hvilken størrelse pa forstærker skal jeg vælge?

For at kunne svare på dette spørgsmål skal du se på hvilke højttalere du skal drive med din pa forstærker, her skal du se på RMS watt tallet og vælge din nye pa forstærker ud fra dette tal.

Det er vigtigt at du vælger en forstærker der er ca 25-30% større end de højttalere som du skal drive med den.

Grunden til dette er at du på denne måde undgår at få forvrængning af lyden fra din pa forstærker.

Forvrængning af lyden fra pa forstærker er den hyppigste årsag til at en højttaler brænder af.

Det vigtige når du køber en for stor pa forstærker er at du forstår at din pa forstærker ikke skal skrues helt op men skal tilpasses dine højttaleres ydeevne.

Kun på denne måde opnår du maksimal lydkvalitet fra din pa forstærker.

Er du i tvivl om hvilken pa forstærker du skal købe i det store udvalg som du finder på Discosupports hjemmeside så ring til en af vore kompetente medarbejdere og få en snak om valg af din nye pa forstærker.

Du kan ringe for råd og vejledning om pa forstærker på 86602323.

PA Forstærker - Køb kvalitets PA forstærker til grossistpriser her!

PA forstærker bruges bl.a. til at drive forskellige diskoteks højttalere med.
En PA forstærker er ikke nødvendigvis en stor og kraftig forstærker, PA forstærker er udviklet til professionelt eller semiprofessionelt brug.
PA forstærker bruges bl.a. til diskoteker hvor mellemstore eller store højttalere skal bruge mange watt fra en PA forstærker til at drive højttaleren.
Forskellen på en PA forstærker og en almindelig hi-fi forstærker er at en PA forstærker kun har 2 indgange, 1 til hver højttaler sæt der skal drives.
PA forstærker kan tilsluttes delefiltre således at man kan have flere pa forstærker på samme delefilter og man derved kan opnå en deling mellem top og bund.
Pa forstærker kan også bruges i stuen til at drive højttalere med, og en pa forstærker kan mange gange gøre det bedre med hensyn til lydkvaliteten end en dyr hi fi forstærker kan.
Hos Discosupport finder du et bredt udvalg af pa forstærker i forskellige prislejer.
Du finder bla digitale pa forstærker som vejer mindre end 5 kg men kan yde over 1000 rms watt, her finder du også prisbillige pa forstærker til brug i studiet eller i stuen.
Har du brug for en pa forstærker eller måske flere til idrætshallen finder du også en egnet pa forstærke til disse formål her.
Er du helt ny og skal til at starte med at spille diskotek er det også nødvendigt at få en god og stabil pa forstærker som ikke er i stykker når du skal ud og bruge den.
Hos Discosupport har vi flere års erfaring inden for valg af pa forstærker og vores tætte samarbejde med producenterne gør at vi hele tiden får udviklet på pa forstærker så de opfylder de krav du stiller til dem som forbruger.
Den høje kvalitet på pa forstærker gør os førende inden for brug til den semiprofessionelle bruger eller den glade amatør.
Grundet den direkte import af pa forstærker direkte fra producenten kan du springe grossistledet over og dermed få varen til grossist priser.
Hvad enten du skal bruge en pa forstærker til en butik, en stue, en idrætshal eller til at spille diskotek så finder du her et stort udvalg og i varierende prisklasser på pa forstærker.
Er du i tvivl om hvilken pa forstærker du skal vælge så er en god hoved regel at man altid bør vælge en pa forstærker der er for stor i forhold til højttaleren.
På den måde sikrer du at der ikke kommer til at ske en forvrængning i din højttaler fordi din pa forstærker skal yde over evne.
Alle pa forstærker er opgivet i RMS watt som er standarden for opgivelse af watt, du kan altså ikke sammenligne de watt som man bl.a. ser i supermarkedet som mange gange er hentet under vandhanen og ikke har noget realistisk billede af en pa forstærker ydeevne.
Har du brug for hjælp til valg af pa forstærker så ring til Discosupport på 86602323 allerede i dag og få råd og vejledning til dit køb af pa forstærker fra Discosupport.

Der er 25 varer.

Viser 1-25 af 25 element(er)

Aktive filtre

Filtrer efter

Pris

Pris

  • 745,00 kr. - 5.989,00 kr.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode