Filtrer efter

Pris

Pris

  • 11,00 kr. - 3.595,00 kr.

Tilbehør til Mikrofoner

Billigt tilbehør til Mikrofoner - Køb dine stativer, adaptere, holdere her!

Alt i mikrofon tilbehør bl.a. Mikrofon stativ, Mikrofon holder, Vindhætte til mikrofon osv!

Står du og mangler mikrofontilbehør, så er du landet det rigtige sted - Hos discosupport.dk har vi mange års erfaring i handel med mikrofoner og tilbehør til mikrofoner. Her på denne side finder du både mikrofonholder, mikrofon vindhætte, mikrofonstativ, mikrofonkabel, mikrofon bælte osv.

De fleste mennesker som arbejder med mikrofoner og mikrofontilbehør, ved at mikrofonholder, mikrofonstativer og mikrofonadapter altid bliver væk eller går i stykker. Du må aldrig gå ned på udstyr - Især ikke tilbehør til mikrofoner. Det er enormt dumt og tidskrævende at lede efter småting såsom en mikrofonadapter eller mikrofonholder. Nu har du heldigvis chancen for at fylde dit lager op med forskelligt tilbehør til mikrofoner. 

Vi har et kæmpe lager med mikrofoner og mikrofontilbehør - Bestil online på vores hjemmeside - Vi har dag-til-dag levering direkte fra vores eget lager i Viborg. Har du brug for hjælp med at finde det helt rigtige tilbehør til mikrofoner, så kontakt os på gert@discosupport.dk eller ring på tlf: 86 60 23 23.

Der er 21 varer.

Viser 1-21 af 21 element(er)

Aktive filtre

Filtrer efter

Pris

Pris

  • 11,00 kr. - 3.595,00 kr.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode