Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 0,00 kr. - 2.195,00 kr.

DJ CD-afspiller

DJ CD-afspiller - afspillere til proffesionelt brug findes online her!

DJ CD-afspiller til faste lave priser!

DJ Cd-afspiller er ikke kun for dig som er dj.

En dj cd-afspiller kan bruges til rigtig mange andre formål.

Disse formål som du kan bruge en dj cd-afspiller på er fitnesscenter, sumba arrangementer, forsamlingshuse og idrætshaller.

Dj cd-afspiller findes både som enkelt afspiller eller som dobbelt dj cd-afspiller.

En enkelte dj cd-afspiller er med en enkelt cd og usb indgang i selve afspilleren således du har mulighed for afspilning på begge medier på din dj cd-afspiller.

Enkelt dj cd-afspiller er beregnet til montering i 19” systemer og er rigtigt egnede til teaterforestillinger, sportshaller og andre applikationer da enkelt dj cd-afspiller også indeholder muligheden for single track afspilning.

Dobbelt dj cd-afspiller er egentlig bare en udvidelse af den enkelte afspiller og har samme muligheder som den enkelte afspiller.

Dog indeholder dobbelt dj cd-afspiller mulighed for afspilning af 2 cd eller 2 usb nøgler på samme tid.

Hos Discosupport kan du få råd og vejledning om valg af løsning inden du køber din næste dj cd-afspiller hos os.

Den direkte import fra producenten af dj cd afspiller til dig som slut bruger gør os i stand til at holde en lav pris uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Har du brug for råd og vejledning omkring de dj cd-afspiller vi har i vores sortiment så ring til en af vore kompetente medarbejder på 86602323.

DJ CD-Afspiller - Køb din nye dj cd-afspiller online!

DJ cd-afspiller er for dig som er old school og stadig mener at en rigtig dj spiller på en dj cd-afspiller.

Gennem tiden har en dj cd-afspiller haft flere forskellige udformninger og funktioner, fra den første dj cd-afspiller som havde 2 cd-afspillere i en og samme maskine til nutidens dj cd-afspiller der ligner en gammeldags pladespiller og som kan koble op med en computer.

Køber du en dj cd-afspiller hos discosupport får du en dj cd-afspiller med play og cue knapper på alle modeller samt jogwell på flere modeller.

Play knappen siger lidt sig selv, den starter en sang og du kan pause den med denne knap igen.

Cue knappen er den knap som gør dig som dj i stand til at indlægge en punkt hvor fra en sang skal starte og vende tilbage til dette punkt igen på din dj cd-afspiller.

Køber du en dj cd-afspiller hos discosupport får du samtidig antishok uanset hvilken model du vælger, med antishok i din dj cd-afspiller vil du aldrig opleve at en cd vil begynde at hakke i det, heller ikke selv om pulten står og hopper op og ned.

En dj cd-afspiller kan bruges til flere formål og findes i flere udformninger i dag.

Hos discosupport findes en lang række af forskellige dj cd-afspiller og det er ikke kun en dj der kan bruge disse maskiner.

Her finder du både dobbelt dj cd-afspiller og enkelt dj cd-afspiller.

Den dobbelte dj cd-afspiller er en af de bedst kendte dj cd-afspiller blandt dem der har været inden for branchen i mange år.

Men der findes også nogle enkelt dj cd-afspiller, disse egner sig godt til rack montering til mindre teatre, sumba anlæg eller større og mindre hal anlæg hvor man både kan afspille en cd eller bruge en usb nøgle til afspilning af musik.

DJ cd-afspiller findes i et større udvalg hos discosupport og til mange forskellige priser og hvad enten du er dj eller bare almindelig bruger finder du her en dj cd-afspiller der passer til dit behov.

Har du brug for massere af effekter men ikke har det store beløb at købe en dj cd-afspiller for så finder du hos discosupport et mindre udvalg af prisstærke dj cd-afspiller.

Er dit behov mere mindet på en sportshal med mange brugere så finder du også her et udvalg af dj cd-afspiller som er betjeningsvenlige for alle brugere uden at der skal læses en hel manual først.

Om du er ny eller gammel så finder du her en dj cd-afspiller som matcher dine behov hvad enten du er nybegynder eller erfaren udlejningsmand.

Hos discosupport finder du en dj cd-afspiller som kan tage både cd og usb på samme tid, dette giver dig muligheden for at benytte begge medier på en og samme tid.

Hvad enten du skal bruge en dobbelt dj cd-afspiller eller en enkelt dj cd-afspiller så finder du det hele hos discosupport og til faste lave priser.

Er du i tvivl om hvad du skal vælge af dj cd-afspiller så ring allerede i dag på 86602323 og få en snak om valg af dj cd-afspiller med en af vore kompetente medarbejdere.

Der er 10 varer.

Viser 1-10 af 10 element(er)

Aktive filtre

Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 0,00 kr. - 2.195,00 kr.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode