DJ CD-afspiller

Der er 16 varer.
DJ CD-afspiller

DJ CD-afspiller til faste lave priser!

DJ Cd-afspiller er ikke kun for dig som er dj.

En dj cd-afspiller kan bruges til rigtig mange andre formål.

Disse formål som du kan bruge en dj cd-afspiller på er fitnesscenter, sumba arrangementer, forsamlingshuse og idrætshaller.

Dj cd-afspiller findes både som enkelt afspiller eller som dobbelt...

DJ CD-afspiller til faste lave priser!

DJ Cd-afspiller er ikke kun for dig som er dj.

En dj cd-afspiller kan bruges til rigtig mange andre formål.

Disse formål som du kan bruge en dj cd-afspiller på er fitnesscenter, sumba arrangementer, forsamlingshuse og idrætshaller.

Dj cd-afspiller findes både som enkelt afspiller eller som dobbelt dj cd-afspiller.

En enkelte dj cd-afspiller er med en enkelt cd og usb indgang i selve afspilleren således du har mulighed for afspilning på begge medier på din dj cd-afspiller.

Enkelt dj cd-afspiller er beregnet til montering i 19” systemer og er rigtigt egnede til teaterforestillinger, sportshaller og andre applikationer da enkelt dj cd-afspiller også indeholder muligheden for single track afspilning.

Dobbelt dj cd-afspiller er egentlig bare en udvidelse af den enkelte afspiller og har samme muligheder som den enkelte afspiller.

Dog indeholder dobbelt dj cd-afspiller mulighed for afspilning af 2 cd eller 2 usb nøgler på samme tid.

Hos Discosupport kan du få råd og vejledning om valg af løsning inden du køber din næste dj cd-afspiller hos os.

Den direkte import fra producenten af dj cd afspiller til dig som slut bruger gør os i stand til at holde en lav pris uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Har du brug for råd og vejledning omkring de dj cd-afspiller vi har i vores sortiment så ring til en af vore kompetente medarbejder på 86602323.

DJ CD-Afspiller - Køb din nye dj cd-afspiller online!

DJ cd-afspiller er for dig som er old school og stadig mener at en rigtig dj spiller på en dj cd-afspiller.

Gennem tiden har en dj cd-afspiller haft flere forskellige udformninger og funktioner, fra den første dj cd-afspiller som havde 2 cd-afspillere i en og samme maskine til nutidens dj cd-afspiller der ligner en gammeldags pladespiller og som kan koble op med en computer.

Køber du en dj cd-afspiller hos discosupport får du en dj cd-afspiller med play og cue knapper på alle modeller samt jogwell på flere modeller.

Play knappen siger lidt sig selv, den starter en sang og du kan pause den med denne knap igen.

Cue knappen er den knap som gør dig som dj i stand til at indlægge en punkt hvor fra en sang skal starte og vende tilbage til dette punkt igen på din dj cd-afspiller.

Køber du en dj cd-afspiller hos discosupport får du samtidig antishok uanset hvilken model du vælger, med antishok i din dj cd-afspiller vil du aldrig opleve at en cd vil begynde at hakke i det, heller ikke selv om pulten står og hopper op og ned.

En dj cd-afspiller kan bruges til flere formål og findes i flere udformninger i dag.

Hos discosupport findes en lang række af forskellige dj cd-afspiller og det er ikke kun en dj der kan bruge disse maskiner.

Her finder du både dobbelt dj cd-afspiller og enkelt dj cd-afspiller.

Den dobbelte dj cd-afspiller er en af de bedst kendte dj cd-afspiller blandt dem der har været inden for branchen i mange år.

Men der findes også nogle enkelt dj cd-afspiller, disse egner sig godt til rack montering til mindre teatre, sumba anlæg eller større og mindre hal anlæg hvor man både kan afspille en cd eller bruge en usb nøgle til afspilning af musik.

DJ cd-afspiller findes i et større udvalg hos discosupport og til mange forskellige priser og hvad enten du er dj eller bare almindelig bruger finder du her en dj cd-afspiller der passer til dit behov.

Har du brug for massere af effekter men ikke har det store beløb at købe en dj cd-afspiller for så finder du hos discosupport et mindre udvalg af prisstærke dj cd-afspiller.

Er dit behov mere mindet på en sportshal med mange brugere så finder du også her et udvalg af dj cd-afspiller som er betjeningsvenlige for alle brugere uden at der skal læses en hel manual først.

Om du er ny eller gammel så finder du her en dj cd-afspiller som matcher dine behov hvad enten du er nybegynder eller erfaren udlejningsmand.

Hos discosupport finder du en dj cd-afspiller som kan tage både cd og usb på samme tid, dette giver dig muligheden for at benytte begge medier på en og samme tid.

Hvad enten du skal bruge en dobbelt dj cd-afspiller eller en enkelt dj cd-afspiller så finder du det hele hos discosupport og til faste lave priser.

Er du i tvivl om hvad du skal vælge af dj cd-afspiller så ring allerede i dag på 86602323 og få en snak om valg af dj cd-afspiller med en af vore kompetente medarbejdere.

Mindre
Mere
Viser 1 - 16 af 16 varer

Filter efter

Fabrikanten
 • CD taske sort - Case Logic CDW-280 til 264 CDer

  Sort Nylon CD taske i den bedste kvalitet. Med fast file system, på første side er der plads til 16 af de CD´er du bruger oftest. Plads til 280 cd'er i alt.  Dobbelt sidet pro-sleeve der beskytter CD´ens overflade bedst muligt. Yderst velegnet til professionelle med behov for CD opbevaring - for eksempel DJs og lydteknikere

  Varenummer: Y12-35
  449,00 DKK
 • CD flightcase - Sort

  CD kuffert med plads til 80-100 CD´er  i original emballage.  2 butterflylåse med nøglelås.   Mål: 425x380x175mm. Udført i 6-7mm beklædt birkefiner.   Sund Sound og Mr. Platinium CD-covers passer i denne model!

  Varenummer: CD flightcase - Sort
  477,50 DKK
 • CD flightcase - Alu

  CD kuffert med plads til 80-100 CD´er  i original emballage.  2 butterflylåse med nøglelås.   Mål: 425x380x175mm. Udført i 7 mm beklædt birkefiner.   Sund Sound og Mr. Platinium CD-covers passer i denne model!

  Varenummer: CD flightcase - Alu
  477,50 DKK
 • USB 3.1 CD-afspiller - FM-Radio - SD-Kort - Multi-Media USB 3.1 CD-afspiller - FM-Radio - SD-Kort - Multi-Media
  - 500,00 DKK
  Lagerstatus
  USB 3.1 CD-afspiller - FM-Radio - SD-Kort - Multi-Media

  USB3.1-RDS CD-afspiller kombinerer forskellige lydkilder i en 19"/ 1 unit enhed. Den er velegnet til faste installationer på f.eks. bar, butikker, hoteller, restauranter osv.      AM / FM - Radio med RDS og 18 faste stationer.  Slot-In CD-afspiller: Kan afspille CD'er, MP3 / WMA filer (Understøtter CD-R og CD-RW diske). Medieafspiller til USB / SD-kort:...

  Varenummer: RDS 3.1
  1.370,00 DKK
  1.870,00 DKK -500,00 DKK
 • CD Taske Rød - UDG
  - 50,00 DKK
  Lagerstatus
  UDG - CD Taske i Rød - DVD taske

  Rød UDG CD-Taske i den bedste kvalitet. Plads til 24 af de CD´er du bruger oftest. Passer UDG taskernes front eller siderum. Velcro Luk. Bemærk: Vi har den kun i rød.

  Varenummer: Y13-42
  60,00 DKK
  110,00 DKK -50,00 DKK
 • Komplet Musik og Lydanlæg til Fitness Zumba Spinning Arobic

  Ring for pris og sammensætning af lydanlæg Kontakt Gert hos Disco Support på TLF: 86 60 23 23

  Varenummer: Komplet Lydanlæg
  0,00 DKK
 • CD taske sort - Case Logic CDW32 CD taske sort - Case Logic CDW32
  - 25,00 DKK
  Lagerstatus
  CD taske sort - Case Logic CDW32

  Sort Nylon CD taske i den bedste kvalitet. Med fast file system, på første side er der plads til 16 af de CD´er du bruger oftest. Plads til 32 i alt. Dobbelt sidet pro-sleeve der beskytter CD´ens overflade bedst muligt.

  Varenummer: Y2-152
  95,00 DKK
  120,00 DKK -25,00 DKK
 • Fjernbetjening til CD afspiller - USB 1.1
  - 75,00 DKK
  Lagerstatus
  Fjernbetjening til CD afspiller - USB 1.1

  Fjernbetjening til CD afspiller - USB 1.1    

  Varenummer: R9-52
  175,00 DKK
  250,00 DKK -75,00 DKK
 • USB 2.2 MK II Cd afspiller

  Stilren sort design med blå og hvid LED.   kan afspille audio-cd, USB / eksterne harddiske "Mp3 / Wma".   Special Venyl funktion og almindelig CDJ funktion indbygget i den, virker også til mp3 filer.   Tekniske Specifikationer:   - Alfanumerisk VFD display der viser MP3 tags. - Pitchkontrol +/- 4,8,16 eller 100% (+/- 16% på MP3 filer). - 20...

  Varenummer: USB 2.2 Cdafspiller
  2.495,00 DKK
 • CD afspiller - USB 1.1 MK2 med Fjernbetjening CD afspiller - USB 1.1 MK2 med Fjernbetjening
  - 715,00 DKK
  Lagerstatus
  CD afspiller USB - 1.1 REC - Med Fjernbetjening med Pitch...

  Opdatering af MCD 1.1 med USB support og mulihed for REC optragelse af MP3 og WAV-filer. Fjernbetjening (IR) med bl.a. mulighed for loop, volume, track søgning   Søg efter det næste nummer mens det forrige spiller. Søg på track/mappe eller artist, album, titel eller genreTo random modes: total random af hele USB eller random afspilning fra mappe...

  Varenummer: USB1.1 MK2
  1.675,00 DKK
  2.390,00 DKK -715,00 DKK
 • Synq DMC-1000 Single-CDafspiller

  USB-link: simultaneous playback from one USB-drive on 2 decks!Q-DBase system: smart, fully featured database lookup system to find your tracks very easily, even on big hard disks!Free Windows Q-DBase-builder software included.The digital effects (echo, flange, filter) can be used manually or fully beat synchronized with presets.Manual and beat...

  Varenummer: Synq DMC-1000
  2.620,00 DKK
 • CD flightcase

  Flightcase i 7 mm mørk birkephenol krydsfiner. til 150 cd'ere i hardcover eller ca. 500 cd'ere i plastlommer. Bygget som en rigtig flightcase. Mål (HxBxD): 170x450x500mm.

  Varenummer: CD flightcase
  875,00 DKK
 • SYNQ CDX-1 Scratchbox
  - 125,00 DKK
  Lagerstatus
  SYNQ CDX-1 Scratchbox

  Scratchbox der sættes mellem din pladespiller og CDX-1Giver dig mulighed for at scratche dine CD'ere via pladespilleren Virker med speciel styreplade der er inkluderet

  Varenummer: CDX1SCRA
  370,00 DKK
  495,00 DKK -125,00 DKK
 • CDX6 - CD / USB MP3 Player - Professional MIDI controller CDX6 - CD / USB MP3 Player - Professional MIDI controller
  - 1.150,00 DKK
  Lagerstatus
  CDX6 - CD / USB MP3 Player - Professional MIDI controller

  CDX6 - CD / USB MP3 Player - Professional MIDI controller CDX6 er den helt nye smarte CD/USB MP3 Player samt MIDI controller enhed på markedet. Den har et ekstremt avanceret loop system, som er med til at give den bedste effekt. Fremragende kvalitet til få penge! Extremely advanced loop system CD/USB/MP3 player and MIDI controller Hot Cue, Samples and...

  Varenummer: CDX6
  2.295,00 DKK
  3.445,00 DKK -1.150,00 DKK
 • CD taske sort - Case Logic CDW-320 til 320 CDer

  Sort Nylon CD taske i den bedste kvalitet. Med fast file system, på første side er der plads til 16 af de CD´er du bruger oftest. Plads til 320 cd'er i alt.  Dobbelt sidet pro-sleeve der beskytter CD´ens overflade bedst muligt. Yderst velegnet til professionelle med behov for CD opbevaring - for eksempel DJs og lydteknikere

  Varenummer: Y12-36
  449,00 DKK
 • CD afspiller USB - MPu310 - Med Fjernbetjening med Pitch Hastigheds regulering CD afspiller USB - MPu310 - Med Fjernbetjening med Pitch Hastigheds regulering
  - 895,00 DKK
  Lagerstatus
  CD afspiller USB - MPu310 - Med Fjernbetjening med Pitch...

  Opdatering af MCD 1.1 med USB support af MP3 og WAV-filer. Fjernbetjening (IR) med bl.a. mulighed for loop, volume, track søgning   Søg efter det næste nummer mens det forrige spiller. Søg på track/mappe eller artist, album, titel eller genreTo random modes: total random af hele USB eller random afspilning fra mappe Tekniske Specifikationer:...

  Varenummer: MPu310
  1.495,00 DKK
  2.390,00 DKK -895,00 DKK

DJ CD-afspiller

Accept

Vi bruger cookies for at sikre, at du altid får den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Læs mere her.