Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 62,00 kr. - 10.000,00 kr.

Højttalerenheder - stue

Højttalerenheder til stue højttalere , kæmpe udvalg og skarpe priser!

Overvejer du at smide dine gamle stuehøjttalere ud?

Lad være for rigtig mange stue højttalere er i så god kvalitet at det ikke kan købes i dag.

Det kan godt være at de ikke vil spille mere men det er der råd for, for med nye højttaler enheder kan de komme til at spille som da de var nye.

Og de gamle højttaler kabinetter er mange gange bedre end det man kan købe i dag der er produceret i Kina i billigt træ.

Rigtig tit kan en opgradering af de gamle højttaler enheder en da være det som gør forskellen på om højttaleren lyder godt eller dårligt.

Og det er ikke så svært at skifte højttaler enheder som man skulle tro.

Rigtig mange mennesker kasserer gamle højttalere fordi de ikke ved at man kan få løse højttaler enheder.

Nogle vælger at smide gamle højttalere væk fordi højttaler enhederne nok er udgået for længst, men i dag er der nye og bedre alternativer som kan erstatte de gamle højttaler enheder.

Sådan finder du din nye højttaler enhed og skifter den gamle ud med en ny!

Når de gamle højttaler enheder skal udskiftes er der forskellige parametre du skal have øje for.

Det første og nok vigtigste er at du finder en højttaler enhed med samme ohm tal som den enhed du er ved at udskifte, det næste er watt tallet, find en enhed som har samme eller højere RMS watte end den gamle højttaler enhed.

Står der ikke angivelse på i RMS watt, som er det antal watt højttaler enheden kan klare i vedvarende belastning, så se på størrelsen på magneten.

Hvis en højttaler enhed har en lille magnet men er angivet til 200 Watt vil den nok typsik kun kunne klare ne belastning på 30-40 watt max.

Et andet parameter der skal tages højde for i udvælgelsen af højttaler enheder er forstærkeren, her er vægten en væsentlig faktor hvis der er tale om en gammel forstærker.

En typisk stue forstærker yder 60-110 watt og de fleste af de højttaler enheder du finder hos www.discosupport.dk kan uden problemer være med en stue forstærker.

Et godt råd er også at vælge en højttaler enhed der er mindre end forstærkeren da man på den måde aldrig vil få forvrænget lyd ud af højttaler enheden.

Det næste og mindst lige så vigtige når du skal finde nye højttaler enheder, er at kende hul målet for den højttaler enhed der skal udskiftes.

Hulmålet er det inderste mål på dine gamle højttaler enhed.

Du bør altid tjekke at målet hvor den gamle højttaler enhed har siddet og der hvor den nye skal sidde er ens eller den nye er større.

Husk som det sidste at tjekke at den højttaler enhed du er ved at bestille også kan være i både dybden og også i bredden i dine gamle kabinetter.

Kan jeg skifte ud med hvilken som helst højttaler enhed i mine højttalere?

Ja du kan skifte ud med hvilken som helst højttaler enhed i dine gamle kabinetter, om kabinettet er fra jamo, jbl, bose eller et helt 3. mærke så finder du næsten med garanti en enhed der passer til dine højttalere.

Rigtig mange vælger at udskifte deres gamle B&O højttalere med nye og mindre højttalere, men ved at skife bass højttaler enheder i kabinetterne kommer de gamle B&O højttalere til at spille som nye.

Til 10" højttalerne fra B&O kan vi anbefale dig SP-10 bass fra JB systems, og selv om der ikke står B&O på den så spiller den endnu bedre.

Til Jamo 707 højttalere har vi også erstatnings højttaler enheder som passer i kabinetterne, og også noget der er kraftigere end det der sidder der i dag.

Råd og vejledning.

Her hos Disco Support har vi en del erfaring inden for højttaler enheder.

Vi er ikke hifi nørder og vi kender ikke den model du ringer og skal bruge højttaler enheder til, men vores hjemmeside er bygget med mål på de enkelte højttalere enheder.

Har du tekniske spørgsmål til hvordan du monterer højttaler enheder er du meget velkommen til at ringe til os og få råd og vejledning.

Hvad med frontstof til mine højttalere?

www.discosupport.dk har et bredt udvalg af tilbehør til højttalere og højttaler enheder, har du en højttaler hvor frontstoffet er gået i stykker, så har vi et stort udvalg af forskellige stoffer til højttaler enheder.

Du finder også monterings dele til højttaler bafflerne som er de rammer der sidder foran højttaler enhederne og beskytter mod støv.

Til montering af højttaler enheder finder du også en lang række forskellige skruer.

Er du en af dem som gerne vil køre den rå stil så har vi højttaler gitre til højttaler enheder i flere forskellige udformninger.

Hvis det skal være vildt så har vi også et bredt udvalg af højttaler enheder til diskoteker, både til store og små højttaler enheder til diskoteks højttalere.

Finder du ikke det du mangler så ring til vores altid parrate salgs team og få en snak med dem.

Der er 50 varer.

Viser 1-48 af 50 element(er)

Aktive filtre

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode