Konfetti

Der er 2 varer.
Konfetti

Konfettirør og Konfetti Tilbehør

I denne kategori finder du konfetti, konfettirør og konfetti tilbehør.

Du kan altid købe konfetti billigt hos www.discosupport.dk og få telefonisk rådgivning inden for vores telefontid.

 

Bredt sortiment af konfettirør og bomberør med konfetti. Vi har håndholdte konfettirør på henholdsvis 30cm og 80cm, ...

Konfettirør og Konfetti Tilbehør

I denne kategori finder du konfetti, konfettirør og konfetti tilbehør.

Du kan altid købe konfetti billigt hos www.discosupport.dk og få telefonisk rådgivning inden for vores telefontid.

 

Bredt sortiment af konfettirør og bomberør med konfetti. Vi har håndholdte konfettirør på henholdsvis 30cm og 80cm, samt konfetti frisbee i forskellige farver.

Generel beskrivelse af konfetti

Her på siden finder du vores udvalg af konfetti og konfettirør. Denne type konfettirør bruger trykluft, og kan både bruges indendørs og udendørs. Konfetti og Konfettirør kan bruges til mange forskellige arrangementer bl.a. fester, koncerter, bryllupper, fødselsdage, nytårsaften osv. Konfetti kan pifte enhver fest op.

 

Bemærk: Disse konfettirør er nemme at skyde af, og virker uden krudt og ild. (Kun trykluft). Konfettirørene kan fås med forskellige slags konfettiglimmer, alt lige fra guldregn til sølvkonfetti, små flag, hvid papir, blandet farver osv.

 

Vores håndholdte konfettirør er på henholdsvis 30cm og 80cm. De har forskellige skudhøjder. Konfettirøret på 30cm har en skudhøjde på Ca. 5-8 meter, mens konfettirøret på 80cm har en skudhøjde på ca. 12 meter, så pas på lofter og skyd aldrig direkte mod personer! 

 

Hold røret i hænderne og drej ringen på røret herefter affyres fyldet med et kæmpe knald.

Mindre
Mere
Viser 1 - 2 af 2 varer

Filter efter

 • Konfettirør Håndholdt 80cm - Guld Konfetti

  Højkvalitets konfettirør med brandimprægneret Guld fyld. Kan bruges når du holder med f.eks. FC Midtjylland. Røret er fyldt med trykluft og dermed klar til brug. Bemærk: Skudhøjde 12 meter, så pas på lofter og skyd aldrig direkte mod personer. Hold røret i hænderne og drej ringen på røret herefter affyres fyldet med et kæmpe knald. Teknisk data: •...

  Varenummer: Z4-510
  89,00 DKK
 • Konfettirør Håndholdt 80cm - VFF Grøn Konfetti

  Højkvalitets konfettirør med brandimprægneret grøn fyld. Røret er fyldt med trykluft og dermed klar til brug. Bemærk: Skudhøjde 12 meter, så pas på lofter og skyd aldrig direkte mod personer. Hold røret i hænderne og drej ringen på røret herefter affyres fyldet med et kæmpe knald. Teknisk data: • Konfetti mængde: ca. 3200 stk. konfetti. • Konfetti...

  Varenummer: Z4-510
  89,00 DKK

Konfetti

Accept

Vi bruger cookies for at sikre, at du altid får den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Læs mere her.