Filtrer efter

Pris

Pris

  • 0,00 kr. - 7.650,00 kr.

Aktiv Monitor

Aktiv Monitor - Køb aktive højttalere til faste lave priser online nu!

Aktiv Monitor - Køb Aktiv Monitor her!

Aktiv monitor til diskoteker kan du købe hos discosupport. Drift stabilitet på en aktiv monitor er vigtig, dette finder du i en aktiv monitor her.
Aktiv monitor er efterhånden en af de mere brugte højttalere til forskellige arrangementer, for en dj er en aktiv monitor i dag et musthave for at han nemt kan udføre sit arbejde bag pulten og hurtigt komme hjem efter endt job.
En aktiv monitor indeholder delefilter, forstærker og højttaler i en og samme enhed.
Ordet aktiv monitor er et begreb der bruges i diskoteks branchen og PA branchen om en højttaler der har indbygget forstærker og som primært bruges til at lave medhør for en musiker eller en dj.
Aktiv Monitor har de senere år vundet stærkt frem og flere har fundet ud af at en aktiv monitor ikke kun kan bruges som medhør men faktisk også kan bruges til at spille dansegulvet eller hvad det nu måtte være op.
En aktiv monitor behøver ikke blive brugt som aktiv monitor, den kan også bruges som aktiv højttaler og gør det let for brugeren at tilslutte fordi man til en aktiv monitor kan få kombikabler som gør det muligt kun at trække et kabel.
Samtidig gør brugen af en aktiv monitor kabelmængden mindre fordi en aktiv monitor kun kræver strøm og signal som en forstærker.
På den måde undgår du at slæbe højttaler kabler med som kun fylder og er unødvendige ved brug af aktiv monitor.
Ønsker du råd og vejledning om hvilken aktiv monitor du skal købe kan du ringe på 86602323 og få råd og vejledning fra en af vore eksperter inden for aktiv monitor.
Eksperterne kan hjælpe dig til det helt rette valg set ud fra dine behov og din økonomi inden køb af aktiv monitor.

Aktiv Monitor - Hvorfor at kvalitet på en aktiv monitor er vigtig!

Aktiv monitor til brug enten som højttaler til publikum eller som aktiv monitor til djen eller andre som har behov for medhør.
En aktiv monitor er en højttaler med en indbygget forstærker i selve kabinettet, en aktiv monitor er mest kendt for at blive brugt som medhør hos eksempelvis dj´s.
Her giver en aktiv monitor mulighed for at ramme musikken uden at der opstår forsinkelser når man bl.a. skal mixe flere numre sammen.
En aktiv monitor kan også bruges til mange andre formål, bl.a. kan den også bruges til talere, musikere, fitness instruktører, sumba instriktører og mange flere.
Aktiv monitor kan også bruges som en almindelig højttaler, her kan man spare plads og tid på at trække kabler fordi forstærkeren allerede sidder ude i en aktiv monitor.
Man kan også selv bygge en aktiv monitor, dette kræver enheder, krydsfiner, skruer og højttaler maling eller højttaler filt.
Aktiv monitor kan bygges op på flere forskellige måder, nogle vælger at bygge en aktiv monitor som er skrå og som kun er beregnet til at stå på gulvet eller en kasse og spille op til den der står foran den aktive monitor.
Andre vælger et mere allround design hvor en aktiv monitor både kan lægges ned på siden men også bruges opretstående så den går fra at være en aktiv monitor til at blive en aktiv højttaler.
Det svageste element i en aktiv monitor er forstærkeren.
Forstærkeren i en aktiv monitor skal være af meget høj kvalitet og være special designet til at kunne modstå de rystelser som der kommer i kabinettet på den aktive monitor.
Det er her der er flere aktive monitor som skiller dig ud fra mængden ved at de ikke kan holde i forstærker modulet, forstærker modulet i en billig aktiv monitor rasler simpelt hen fra hinanden og men ender hurtigt med den aktiv monitor som er defekt.
Stabilitet er meget vigtig når man skal ud og købe aktiv monitor, her spiller prisen ofte også en stor rolle når man skal ud og købe en aktiv monitor.
Man kan så at sige, sige at de færreste har råd til og undvære en aktiv monitor når der skal spilles op til et arrangement, det er derfor vigtigt at se på stabiliteten og kvaliteten inden man køber aktiv monitor.
Hos Discosupport finder du et udvalg af kvalitets aktive monitor, alle aktive monitor er bygget i stærke kabinetter typisk af plastik.
Udviklerne af en aktiv monitor ved Discosupport har taget højde for at højttaleren skal kunne holde til brug på vejen og at forstærkeren i en aktiv monitor skal være solidt bygget og kunne modstå rystelserne fra højttaler enheden og fra kabinettet.
Discosupport har direkte import fra producenten af flere aktive monitorer og er i direkte dialog omkring udvikling og kvalitets kontrol af hver eneste aktiv monitor som bliver sendt på markedet.
Discosupport er din direkte vej til producenten af en kvalitets aktiv monitor som holder og holder, samtidig handler du med et dansk firma som hurtigt kan agere hvis en aktiv monitor fra discosupport mod forventning skulle gå i stykker.
Du skal så at sige ikke vente flere uger på at få dit grej igen men kan være kørende igen med en aktiv monitor inden for kort tid.

Der er 13 varer.

Viser 1-13 af 13 element(er)

Aktive filtre

Filtrer efter

Pris

Pris

  • 0,00 kr. - 7.650,00 kr.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode