Aktiv Monitor

Der er 14 varer.
Aktiv Monitor

Aktiv Monitor - Køb Aktiv Monitor her!

Aktiv monitor til diskoteker kan du købe hos discosupport. Drift stabilitet på en aktiv monitor er vigtig, dette finder du i en aktiv monitor her.
Aktiv monitor er efterhånden en af de mere brugte højttalere til forskellige arrangementer, for en dj er en aktiv monitor i dag et musthave for at han nemt kan ud...

Aktiv Monitor - Køb Aktiv Monitor her!

Aktiv monitor til diskoteker kan du købe hos discosupport. Drift stabilitet på en aktiv monitor er vigtig, dette finder du i en aktiv monitor her.
Aktiv monitor er efterhånden en af de mere brugte højttalere til forskellige arrangementer, for en dj er en aktiv monitor i dag et musthave for at han nemt kan udføre sit arbejde bag pulten og hurtigt komme hjem efter endt job.
En aktiv monitor indeholder delefilter, forstærker og højttaler i en og samme enhed.
Ordet aktiv monitor er et begreb der bruges i diskoteks branchen og PA branchen om en højttaler der har indbygget forstærker og som primært bruges til at lave medhør for en musiker eller en dj.
Aktiv Monitor har de senere år vundet stærkt frem og flere har fundet ud af at en aktiv monitor ikke kun kan bruges som medhør men faktisk også kan bruges til at spille dansegulvet eller hvad det nu måtte være op.
En aktiv monitor behøver ikke blive brugt som aktiv monitor, den kan også bruges som aktiv højttaler og gør det let for brugeren at tilslutte fordi man til en aktiv monitor kan få kombikabler som gør det muligt kun at trække et kabel.
Samtidig gør brugen af en aktiv monitor kabelmængden mindre fordi en aktiv monitor kun kræver strøm og signal som en forstærker.
På den måde undgår du at slæbe højttaler kabler med som kun fylder og er unødvendige ved brug af aktiv monitor.
Ønsker du råd og vejledning om hvilken aktiv monitor du skal købe kan du ringe på 86602323 og få råd og vejledning fra en af vore eksperter inden for aktiv monitor.
Eksperterne kan hjælpe dig til det helt rette valg set ud fra dine behov og din økonomi inden køb af aktiv monitor.

Aktiv Monitor - Hvorfor at kvalitet på en aktiv monitor er vigtig!

Aktiv monitor til brug enten som højttaler til publikum eller som aktiv monitor til djen eller andre som har behov for medhør.
En aktiv monitor er en højttaler med en indbygget forstærker i selve kabinettet, en aktiv monitor er mest kendt for at blive brugt som medhør hos eksempelvis dj´s.
Her giver en aktiv monitor mulighed for at ramme musikken uden at der opstår forsinkelser når man bl.a. skal mixe flere numre sammen.
En aktiv monitor kan også bruges til mange andre formål, bl.a. kan den også bruges til talere, musikere, fitness instruktører, sumba instriktører og mange flere.
Aktiv monitor kan også bruges som en almindelig højttaler, her kan man spare plads og tid på at trække kabler fordi forstærkeren allerede sidder ude i en aktiv monitor.
Man kan også selv bygge en aktiv monitor, dette kræver enheder, krydsfiner, skruer og højttaler maling eller højttaler filt.
Aktiv monitor kan bygges op på flere forskellige måder, nogle vælger at bygge en aktiv monitor som er skrå og som kun er beregnet til at stå på gulvet eller en kasse og spille op til den der står foran den aktive monitor.
Andre vælger et mere allround design hvor en aktiv monitor både kan lægges ned på siden men også bruges opretstående så den går fra at være en aktiv monitor til at blive en aktiv højttaler.
Det svageste element i en aktiv monitor er forstærkeren.
Forstærkeren i en aktiv monitor skal være af meget høj kvalitet og være special designet til at kunne modstå de rystelser som der kommer i kabinettet på den aktive monitor.
Det er her der er flere aktive monitor som skiller dig ud fra mængden ved at de ikke kan holde i forstærker modulet, forstærker modulet i en billig aktiv monitor rasler simpelt hen fra hinanden og men ender hurtigt med den aktiv monitor som er defekt.
Stabilitet er meget vigtig når man skal ud og købe aktiv monitor, her spiller prisen ofte også en stor rolle når man skal ud og købe en aktiv monitor.
Man kan så at sige, sige at de færreste har råd til og undvære en aktiv monitor når der skal spilles op til et arrangement, det er derfor vigtigt at se på stabiliteten og kvaliteten inden man køber aktiv monitor.
Hos Discosupport finder du et udvalg af kvalitets aktive monitor, alle aktive monitor er bygget i stærke kabinetter typisk af plastik.
Udviklerne af en aktiv monitor ved Discosupport har taget højde for at højttaleren skal kunne holde til brug på vejen og at forstærkeren i en aktiv monitor skal være solidt bygget og kunne modstå rystelserne fra højttaler enheden og fra kabinettet.
Discosupport har direkte import fra producenten af flere aktive monitorer og er i direkte dialog omkring udvikling og kvalitets kontrol af hver eneste aktiv monitor som bliver sendt på markedet.
Discosupport er din direkte vej til producenten af en kvalitets aktiv monitor som holder og holder, samtidig handler du med et dansk firma som hurtigt kan agere hvis en aktiv monitor fra discosupport mod forventning skulle gå i stykker.
Du skal så at sige ikke vente flere uger på at få dit grej igen men kan være kørende igen med en aktiv monitor inden for kort tid.

Mindre
Mere
Viser 1 - 14 af 14 varer

Filter efter

 • PSA-08 Aktiv Højttaler og Scenemonitor PSA-08 Aktiv Højttaler og Scenemonitor
  - 445,00 DKK
  Lagerstatus
  PSA-08 Aktiv Højttaler og Scenemonitor til Fitness,...

  Ny opdateret model af PSA-08 højttaleren. Aktiv 2-vejs basreflex højttaler i slagfast komposit plast. God til fast installation, mindre konferencer og musikjob. Indbygget 35mm adapter som gør at højttaleren kan sættes direkte oven på et 35mm højttaler-stativ eller et Wb-20 vægbeslag. Bemærk: Med indbygget flyvebeslag og håndtag så den er let at transportere.

  Varenummer: PSA-08
  975,00 DKK
  1.420,00 DKK -445,00 DKK
 • PSA-10 Aktiv Højttaler og Scenemonitor PSA-10 Aktiv Højttaler og Scenemonitor
  - 500,00 DKK
  Lagerstatus
  PSA-10 Aktiv Højttaler og Scenemonitor til Fitness...

  Ny opdateret model af PSA-10 højttaleren.  Aktiv 2-vejs basreflex højttaler i slagfast komposit plast. God til fast installation, mindre konferencer og musikjob. Indbygget 35mm adapter som gør at højttaleren kan sættes direkte oven på et 35mm højttaler-stativ eller et Wb-20 vægbeslag. Leveres med monitorstands til scenebrug.

  Varenummer: PSA-10
  995,00 DKK
  1.495,00 DKK -500,00 DKK
 • PSA-12 Aktiv Højttaler og Scenemonitor PSA-12 Aktiv Højttaler og Scenemonitor
  - 600,00 DKK
  Lagerstatus
  PSA-12 Aktiv Højttaler og Scenemonitor - Forsamlilgshuse...

  Ny opdateret model af PSA-12 højttaleren. Aktiv 2-vejs basreflex højttaler i slagfast komposit plast. God til fast installation, mindre konferencer og musikjob.Indbygget 35mm adapter som gør at højttaleren kan sættes direkte oven på et 35mm højttaler-stativ eller et Wb-20 vægbeslag.Leveres med monitorstands til scenebrug.Bemærk: Med indbygget flyvebeslag...

  Varenummer: PSA-12
  1.395,00 DKK
  1.995,00 DKK -600,00 DKK
 • PSA-15 Aktiv Højttaler og Scenemonitor PSA-15 Aktiv Højttaler og Scenemonitor
  - 775,00 DKK
  Lagerstatus
  PSA-15 Aktiv Højttaler og Scenemonitor Motion - Fitness -...

  Ny opdateret model af PSA15 højttaleren. 2-vejs basreflexkabinet i slagfast plastik. God til permanent installation. Let at transportere med indbyggede håndtag og flyvebeslag . Leveres med monitorstands til scenebrug.   Kan sættes direkte på 35mm stativer via indb. adapter.

  Varenummer: PSA-15
  1.620,00 DKK
  2.395,00 DKK -775,00 DKK
 • PPA-121 Transportabel PA Lyd-anlæg PPA-121 Transportabel PA Lyd-anlæg
  - 447,50 DKK
  Lagerstatus
  PPA-121 Transportabel PA Lyd-anlæg

  PPA-121 Transportabel PA/Lyd-anlæg.    PPA-121 er velegnet til mange forskellige formål. Den udemærker sig ved, at spille utrolig godt og kraftfuldt, men er samtidig nem at transportere. Højttaleren kan bruges som komplet musikanlæg/Lydanlæg til fitness, zumba, spinning, line-dance og andre...

  Varenummer: PPA-121
  1.495,00 DKK
  1.942,50 DKK -447,50 DKK
 • Komplet Musik og Lydanlæg til Fitness Zumba Spinning Arobic

  Ring for pris og sammensætning af lydanlæg Kontakt Gert hos Disco Support på TLF: 86 60 23 23

  Varenummer: Komplet Lydanlæg
  0,00 DKK
 • JB Systems AM 50AM-50 aktive højttalere

  Aktiv studio-monitor sæt udstyret med 2x35 Watt RMS.   AM50 har et stilfuldt sort design, som passer til andet moderne interiør.  Kabinettet er bygget i massivt træ med sort satin finish.   Perfekt til studio-indspilning, computerhøjttaler, hjemme DJ.   Derudover kan de også bruges som monitor til...

  Varenummer: AM50
  1.175,00 DKK
 • Aktiv højttalere Sæt - Sound Aktive - QR5B - 2x20 Watt RMS

  Højtydende 2-vejs stereo højttalere med indbygget forstærker. Høj effekt og dyb basgengivelse er ideel til brug til Smartboard, DJ-monitor og PC Højttalere. Leveres som sæt med monteringsbeslag og tilslutningsledninger. 13.3cm (5,25 ") basenhed og 2,5 cm (1") neodym diskantenhed Indgang via phono-stik Indbygget forstærker i den ene højttaler med udgang...

  Varenummer: QR5B
  1.175,00 DKK
 • MOJO 500 Line - Aktiv Subwoofer MOJO 500 Line - Aktiv Subwoofer
  - 1.000,00 DKK
  Lagerstatus
  MOJO 500 Line - Aktiv Subwoofer

  MOJO 500 LINE er et nyt og smart lydsystem, som er med til at gøre at alle i rummet vil kunne nyde musikken fra højtalerne. Udover den store lydkapacitet højtaleren udgiver, skaber den samtidig en fremragende lyd. Samt dette er den utrolig let at transportere med den lette vægt af under 15kg.

  Varenummer: 10529
  2.995,00 DKK
  3.995,00 DKK -1.000,00 DKK
 • SACKit WOOFit - Copper - Bluetooth Højtaler
  - 150,00 DKK
  Lagerstatus
  SACKit WOOFit - Copper - Bluetooth Højtaler

  SACKit WOOFit Copper. Smart lille Bluetooth højtaler. Enkel og flot i design! Super effektiv lille Bluetooth højtaler - Spiller overraskende godt - Meget nem at betjene. 

  Varenummer: G11-100
  349,00 DKK
  499,00 DKK -150,00 DKK
 • Aktiv Subwoofer 15" med DSP - ATOM15ASUB. Køb din aktiv subwoofer på discosupport.dk! Aktiv Subwoofer 15" med DSP - ATOM15ASUB. Køb din aktiv subwoofer på discosupport.dk!
  - 1.500,00 DKK
  Lagerstatus
  Aktiv Subwoofer 15" med DSP - ATOM 15ASUB

  Aktiv subwoofer 15" med Digital Signal Processor, Display, Justering. God til permanent installation. Let at transportere med indbyggede håndtag. Der kan sættes 35mm mellemrør til tophøjttalere oven i kabinettet. 

  Varenummer: H10782
  4.495,00 DKK
  5.995,00 DKK -1.500,00 DKK
 • Aktiv Subwoofer 18" med DSP - ATOM18ASUB. Køb din aktiv subwoofer på discosupport.dk! Aktiv Subwoofer 18" med DSP - ATOM18ASUB. Køb din aktiv subwoofer på discosupport.dk!
  - 1.995,00 DKK
  Lagerstatus
  Aktiv Subwoofer 18" med DSP - ATOM 18ASUB

  Aktiv subwoofer 18" med Digital Signal Processor, Display, Justering. God til permanent installation. Let at transportere med indbyggede håndtag. Der kan sættes 35mm mellemrør til tophøjttalere oven i kabinettet. 

  Varenummer: H10783
  4.850,00 DKK
  6.845,00 DKK -1.995,00 DKK
 • CR12A-COMBO - Batteridrevet og Transportabel højttaler til fester, Camps, festivaler osv - Køb online her! CR12A-COMBO - Batteridrevet og Transportabel højttaler til fester, Camps, festivaler osv - Køb online her!
  - 1.130,00 DKK
  Lagerstatus
  CR12A-COMBO - Batteridrevet og Transportabel højttaler

  Super vellydende og transportabel højttaler fra Audiophony SR12A-Combo. Den indeholder USB stik, SD kort og har bluetooth modtager. Derudover medfølger der også 2stk trådløse UHF mikrofoner og indbygget mixer. SR12A-Combo er utrolig let at transportere, hvilket gør den nem at fragte med til fester og lign. Kan både køre på 230 Volt og på det indbyggede...

  Varenummer: H10209
  5.465,00 DKK
  6.595,00 DKK -1.130,00 DKK
 • SpeakUP - Talerstol med indbyggt højttaler og Trådløs mikrofon - Hvid. Bestil dine talerstol online på discosupport.dk NEMT HURT SpeakUP - Talerstol med indbyggt højttaler og Trådløs mikrofon - Hvid. Bestil dine talerstol online på discosupport.dk NEMT HURT
  - 2.000,00 DKK Ny
  Lagerstatus
  SpeakUP - Talerstol med indbygget højtaler og Trådløs...

  SpeakUP er en Talerstol med indbygget kraftig højttaler, som ca. kan tale 200 mennesker op. Der er indbygget mikrofon i talerstolen og der medfølger også en trådløs mikrofon, som man kan gå rundt blandt publikum med.  Der er også indbygget MP3-afspiller i talerstolen og der er mulighed for at optage tale/foredrag på den indbyggede MP3 afspiller....

  Varenummer: H10830
  2.495,00 DKK
  4.495,00 DKK -2.000,00 DKK

Aktiv Monitor

Accept

Vi bruger cookies for at sikre, at du altid får den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Læs mere her.