Filtrer efter

Pris

Pris

  • 25,00 kr. - 79,00 kr.

Spraylim - Kontaktlim på Spray

Billigt Spraylim | Kontaktlim på spray til frontskum | Skumlim til skum

Spraylim til skumgummi, frontskum, stof og andre typer af skum og foring!

Vi har bl.a. spraylim på dåse, som er meget nem at bruge til at lime på skum og foring i flightcases. Det her er den perfekte lim til dine "gør-det-selv-projekter" - Men samtidigt kan denne lim også bruges til professionelt brug - Den er meget kraftig og let at anvende. 

Spraylimen er en form for kontaktlim på dåse, som gør det væsentligt nemmere at fordele limen på den overflade det drejer sig om. Limen sprøjtes på overfladerne, som skal limes sammen. Herefter venter man et nogle minutter, inden man sætte fladerne sammen. Det kan være en fordel, hvis du har gjort overfladerne en smule ru med sandpapir før selve limning.

Vi har forskellige slags lim!

Udover kontaktlim har vi også forskellige slags sekundlim af både mærket KEMA og Millarco. Det er vigtigt at vælge den rigtige type lim, når man skal i gang med et nyt projekt. På discosupport.dk har vi flere forskellige slags lim, så du kan finde den lim, der passer til dit behov.

Har du brug for at vide mere omkring lim, kontaktlim, spraylim osv. Så skriv på gert@discosupport.dk eller ring på tlf: 86 60 23 23.

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)

Aktive filtre

Filtrer efter

Pris

Pris

  • 25,00 kr. - 79,00 kr.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode