Nyheder

Nyheder

Der er 336 varer.

Nyheder indenfor diskoteksudstyr - Lys, Lyd, Kabler osv.

Velkommen til nyheder omkring diskoteksudstyr på discosupport.dk. Her finder du Billigt diskoteksudstyr i top kvalitet. Vi handler med diskoteksudstyr fra bl.a. JBSystems, Martin, Adam Hall, Briteq, QTX, Neutrik, Penn Elcom, Yamaha og mange flere. Vi tilbyder et stort udvalg af forskell...

Nyheder indenfor diskoteksudstyr - Lys, Lyd, Kabler osv.

Velkommen til nyheder omkring diskoteksudstyr på discosupport.dk. Her finder du Billigt diskoteksudstyr i top kvalitet. Vi handler med diskoteksudstyr fra bl.a. JBSystems, Martin, Adam Hall, Briteq, QTX, Neutrik, Penn Elcom, Yamaha og mange flere. Vi tilbyder et stort udvalg af forskelligt nyt diskoteksudstyr, alt lige fra diskotekshøjttaler og scenemonitor til lyseffekter, mixer, stativer, kabler, videopaneler, controller, forstærker, belysning, fittings, scanner, movingheads m.m .

Nyt diskoteksudstyr - Til skarpe priser.

Når det kommer til diskoteksudstyr, bestræber vi os altid på, at have det sidste nye hjemme. Vi har eget lager i Danmark, hvor over 98% af produkterne er hjemme. Dette giver mulighed for ekstrem hurtig levering, selv af de nyeste diskoteksprodukter på markedet. Vi kender til betydningen af, at vores kunder modtager deres bestilte varer med kort leveringstid. Samtidig besidder vi en stor viden omkring de nyeste produkter, hvilket gør, at vi kan rådgive vores kunder til de rigtige løsninger, og sammensætning af produkter (nye produkter versus ældre produkter). 

Angående vores nye produkter arbejder vi på, at holde en skarp og konkurrencedygtig pris, kombineret med hurtig levering. Disse to faktorer skal være med til at sikre vores kunder er tilfredse. Vi har det nyeste diskoteksudstyr til både professionelle, semi-professionelle og hobbybrug. Det er kvalitets udstyr, som kan løse mange forskelligartet opgaver indenfor DJ, mobildiskoteker, udlejningsfirmaer, musical, teater, live-musik, fester, værksted, bar, klubber, restauranter og meget andet. Derudover har vi specialiseret os i at have reservedele og stumper hjemme til vores produkter, så mangler du f.eks. en LED-pære til din par 56, så har vi den tilhørende pære hjemme.  

Mindre
Mere
Viser 1 - 24 af 336 varer

Filter efter