Hjul

Der er 135 varer.

Herunder kan du læse mere om vores forskellige flightcase hjul produkter, få vejledning til montering af dine flightcase hjul og ikke mindst finde inspiration til, hvilken type af flightcase hjul du kan vælge imellem og hvordan de kan kombineres.

Derudover vil vi her i starten også gerne gøre opmærksom på, at vi altid står til rådighed for vejle...

Herunder kan du læse mere om vores forskellige flightcase hjul produkter, få vejledning til montering af dine flightcase hjul og ikke mindst finde inspiration til, hvilken type af flightcase hjul du kan vælge imellem og hvordan de kan kombineres.

Derudover vil vi her i starten også gerne gøre opmærksom på, at vi altid står til rådighed for vejledning i dit produktvalg, hvis du skulle få brug for det.

Hos discosupport, har vi mange års erfaring og en enorm passion for vores produkter og ikke mindst branche. Derfor er vi det sikre valg for dig!

Vores sortiment af flightcase hjul og lignende produkter

I vores konstante søgen efter nye, gode og ikke mindst unikke produkter til vores webshop, ligger vi vægt på funktionalitet, kvalitet og sidst men ikke mindst pris – men det er ikke uden grund at pris bliver nævnt til sidst. For de to første punkter SKAL være i orden, inden vi begynder at kigge på prisen. For vi ved, via vores mange års erfaring, hvor vigtigt det er med holdbare produkter, til at løse dine udfordringer og gøre din hverdag lettere og enklere.

Hvad er en flightcase egentlig?

For at forstå hvilken type flightcase hjul du skal bruge, er det vigtigt at vide definitionen af en flightcase, som du kan læse mere om i dette afsnit. Hvis du allerede ved alt om det, er det blot at gå videre i teksten og læser mere om de forskellige produkter, typer og ikke mindst læse mere om hvorledes du montere flightcase hjulene.

En flightcase er en tung, metalforstærket kasse til transport af følsomt udstyr så som musik- og sceneudstyr. Kassen er som regel specialfremstillet af såkaldt ”special-purpose” flightcase træ.

Den type materiale der bruges til flightcases, variere naturligvis fra producent til producent. Og mange vælger jo ligeledes selv, at gå i krig med at lave deres egen, ud fra speciel mål, der passer til netop deres behov og produkt.

Oftest bruges der: aluminiumprofilerstålkuglhjørnerforsænkede butterfly lås og fliphåndtag, som alle er fastgjort med nitter. Med disse materialer, har du en flightcase af i et meget solidt materiale, der kan modstå et bump eller to.

Flightcases kommer i et utal af former og størrelser. De kan laves både med og uden hjul og har et aftageligt eller flip-op låg. Indersiden er ofte foret med skum, så det yder optimal beskyttelse til det udstyr, der transporteres deri.

En flightcase bruges oftest til at transportere alt fra musikinstrumenter, DJ-udstyr, computere, fotografi og videoudstyr, våben, cateringmaterialer mv.

Flightcase hjul

Nu har du (måske) læst om, hvad en flightcase er og er dermed klædt godt på, til at læse mere omkring hjulene hertil, hvilket vi er kommet til her i dette afsnit.

I vores sortiment af deciderede flightcase hjul, finder du forskellige størrelser og modeller, du kan vælge mellem. Herunder også flightcase hjul både med og uden bremse.

Inden du beslutter dig for, hvilke flightcase hjul der passer til netop dit behov, vil vi anbefale at du læser afsnittet ”Hvilken hjul skal man vælge til sin flightcase” som du finder længere nede på siden. Her beskriver vi nemlig mere dybdegående omkring fordelene ved de forskellige kombinationsmuligheder, samt omkring montering mm.

De mest solgte flightcase hjul hos os er Tente hjul uden bremse - Blå samt Tente hjul med bremse – Blå. Begge disse hjul, efterkommer stort set de behov de fleste af os har til vores flightcase. Og anvendes begge i stor stil at store udlejningsbureauer og andre professionelle, da de er ekstremt slidstærke og dermed kan holde til lidt af hvert.

Leder du derimod efter nogle lidt billigere flightcase hjul, som kan anvendes i mere skånsomme miljøer og hvor du ikke har det store behov for at flytte rundt på dine cases, så kan du med fordel kigge nærmere på ”Til påbygning på højtaler og flightcase”. Disse hjul er også af en god kvalitet, men ikke beregnet til helt tungt grej og mange ”hårde” transporter.

I vores sortiment finder du ligeledes en lang række produkter til alt fra hjul til kufferter, hjul til scenepodier, hjul til højtalere, indbygningshjul mm. søg dig frem efter lige de hjul du står og mangler eller kontakt os hvis du har spørgsmål til netop dine behov.

Vores producenter af flightcase hjul

Når vi udvælger produkter til vores webshop, er det vigtigt for os, at vi ved at producenterne er de bedste på markedet og er nogen der brænder for at lever kvalitet og høj service.

Vores producenter, er alle nogen der kan efterleve disse krav, samtid med, de har årtiers erfaring i branchen.

Guitel hjul

Guitel hjul er uden tvivl nogle af de mest anvendte hjul i vores branche, kun overgået af Tente hjul. Guitel er fransk og storleverandører af blandt andet flightcase hjul.

De er producere en bred vifte af hjul og håndteringsudstyr med belastningskapacitet fra 20 kg og 5.000 kg. Deres produkter har et højt niveau af kvalitet med baggrund i brugsmiljø og industrielle behov.

Guitel produkterne:

Hjul og hjul: Håndtering, Fællesskaber, Møbler, Hjul

Mobil enheder: Vogne, Sækvogne, Rullebrætter

Port tilbehør: Rails, ruller, hængsler

Guitel har produceret hjul siden 1918, hvilket giver dem en ekstrem viden og erfaring med produkterne.

Tente hjul

Deres motto er: ”Better Mobility. Better Life” og ja, når det kommer til flightcase og håndtering af disse, kan vi ikke være mere enige. Livet bliver både lettere og bedre, med gode hjul på sin flightcase og er essentielt for, en lettere hverdag i branchen.

Tente hjul er tysk produceret, med den velkendte tyske pression og kvalitet for øje. Med Tente hjul, køber du større mobilitet og derved forbedrede arbejdsbetingelser, til dig selv og dine ansatte. De har mere end 90 års erfaring med produktion af hjul og herunder flightcase hjul.

Siden grundlæggelsen i 1923 i bydelen Tente i Wermelskirchen i Tyskland har de konstant været i udvikling, fulgt med tiden og ikke mindst konstant haft fokus på at levere produkter af særlig høj kvalitet.

I dag, er de Europas største hjulproducent. Dette takket være den høje kvalitet på deres produkter, deres mangeårige erfaring og ikke mindst deres evne til at producere innovative specialløsninger. Dette har alt sammen været medvirkende til at opbygget den unikke position, de i dag har på markedet.

Ud over flightcase hjul, er de leveringsdygtige i en lang række andre produkter af hjul. Den speciel viden de løbende får fra både produktion af flightcase hjul, men også andre typer af hjul, betyder at de kan kombinere og gøre brug af teknikker og sammensætninger, fra de forskellige behovsløsninger og kan tage disse med ind i de forskellige typer af produkter. Hvilket igen gør at de hele tiden fornyer sig.

Begge ovennævnte producenter er nogle af vores top leverandører indenfor flightcase hjul.

Når du skal vælge flightcase hjul - Guide & vejledning

Der er en række faktorer, der spiller en rolle ved beslutningen om, hvorvidt man skal have hjul under en flightcase eller ej. Mange af dem er selvfølgelig afhængige af personlig præference, men hjul vil ofte blive foretrukket til tungere sager, fordi de vil gøre transport meget lettere. En flightcase på 50 kg, er for eksempel meget svær at løfte for en person, så hjulene vil her være den rette løsning.

Selvfølgelig kan du også overveje ikke at sætte hjul under din flightcase og bare bruge en såkaldt 'dolly', et lille panel eller en ramme med 4 hjul, som er beregnet til at sætte flere flightcase`s på og dermed bruge denne til transport.

Men at have hjul under en flightcase gør det bare meget nemmere. Dog tager de plads og er dermed noget du skal have med i tankerne, når du skal beregne pladsen på dit lager eller under transport. Hvis dine transportmidler er begrænsede med hensyn til stabling og plads (og hvem har ikke dette problem?), Skal du også tage højde for det ekstra rum, hjulene her vil tage. Som tommelfingerregel kan du beregne dit pladsbehov til at stige med hjulets diameter og ligge 30-40% oveni til selve beslaget. Hermed kan du lave en ret præcis beregning på dit behov i forhold til transport mm.

Hvilken hjul skal man vælge til sin flightcase?

Der er stor forskel på hvad man har af præferencer og ønsker, til sine flightcase hjul. Og der er mulighed for både at kombinere drejehjul og faste hjul samt kombinere disse 2 med bremse eller uden bremse.

Et af vores gode råd til dig, kan være, at kombinere hjulene, således du har 2 faste og 2 drejehjul. Hermed synes det at være lettere at tippe din flightcase, når den skal ind i f.eks varebilen. Man sætter simpelthen de faste hjul på den side, hvor casen vil røre gulvet, når den tippes. Med svinghjul kan der nemlig let opstå det problem, at hjulene ender med at hænge på hovedet, og det giver lidt af en bump i det øjeblik, man vil sætte casen på hjulene igen. Men den udfordring er du dermed ovre, ved at anvende 2 faste hjul frem for 4 drejehjul.

Men selvfølgelig handler det kun om personlig præference, behov og ikke mindst vane. Der findes med andre ord ikke en forkert kombination, men blot mange muligheder.

Hvor skal hjulene monteres?

Når du først har besluttet at sætte nogle nye, flightcase hjul under din case, skal du gøre dig nogle overvejelser.

Placering af Flightcase hjul:

For det første placeres hjulene normalt ikke på selve casen, men på et hjulpanel. Hvis du skal anvende din case til ganske lette ting og ikke bruge din case til direkte transport, vælger nogle dog at montere dem direkte – det er dog ikke anbefalelsesværdigt, da det simpelthen ikke er særlig holdbart.

Derimod bør flightcase hjul monteres på et hjulpanel, for herved at sikre, de kan holde til de mange kilo og anden belastning. En anden ting, du bør have i mente er, din case`s stabilitet. Jo længere til ydersiden du montere hjulene, jo mere stabilt bliver din flightcase. Men samtidig, ønsker vi at vores flightcase er let at håndtere i forbindelse med transporterer og under transport, vil man ofte gerne have muligheden for at sætte sin case på siden (også betegnet "tipping"). Hvis dette er tilfældet, er det hensigtsmæssigt at hjulene ikke er monteret for langt uden ved siden. Så derfor er det faktisk et spørgsmål om at finde det mest hensigtsmæssige kompromis.

Hvordan fastgøre du dine flightcase hjul og hjulpaneler?

Normalt er der to hjulpaneler og fire hjul på en flightcase. Hjulpladerne skæres i samme længde eller bredde. Her er der igen forskel på, hvilken materiale man foretrækker at anvende, men det mest brugte er enten 18 mm. krydsfiner eller birkefiner plade. Dernæst vælger de fleste at male selve panelerne sorte, så de ikke er så fremtrædende.

Som beskrevet tidligere, anvendes hjulpaneler, for at give ekstra styrke og sikre lang holdbarhed til dine flightcase hjul. Samtidig, er sagen den at selve siderne på en flightcase ofte ikke er særlig tykke og dermed risikere du både at ødelægge selve kassen men også at skruerne løsnes over tid, på grund af manglende ”bid”.

Hvis du vælger løsningen med 4 svinghjul, hvoraf 2 af dem er med bremse, er det vores anbefaling at, du placere disse 2 med bremse på samme ”langside” og altså ikke som par eksempelvis foran (på kortsiden). Hermed får du nemlig de bedste betingelser for at kunne navigere med din case og få den på rette plads.

Korrekt montering af flightcase hjul:

For at kunne finde det rette sted til montering af dine flightcase hjul, er der tre ting, du skal tage højde for:

* Bremsemekanismen på hjulene skal være let tilgængelig med din fod

* Tipping skal være let og så ubesværet som muligt

* Casen skal forblive så stabil som muligt under flytning

Den første faktor er absolut meget vigtig. Det betyder, at du er nødt til at sætte hjulene tæt på mindst 1 af dine flight case sider, så bremsemekanismen kan svinge langt nok ud under casen, så du let og ubesværet kan aktivere og de-aktivere bremsen med din fod.

De to næste faktorer, har vi som sagt, beskrevet tideliger. Så disse vejledninger, bør du følge, for at få det optimale ud af din montering.

Mindre
Mere
Viser 1 - 24 af 135 varer

Filter efter

Tilgængelighed
Betingelse