Lyseffekter - LED lyseffekter

Lyseffekter - LED lyseffekter

Der er 70 varer.

Lyseffekter til privat og erhverv.

Her hos Discosupport har vi et kæmpe udvalg af alt inden for forskellige lyseffekter, disco lamper, pinspot. Med andre ord ALT hvad du skal bruge til privatfester, såvel som til professionel brug inden for lyseffekter. Her på siden, kan du læse mere om de forskellige produkt typer og så efterfølgende lade dig f...

Lyseffekter til privat og erhverv.

Her hos Discosupport har vi et kæmpe udvalg af alt inden for forskellige lyseffekter, disco lamper, pinspot. Med andre ord ALT hvad du skal bruge til privatfester, såvel som til professionel brug inden for lyseffekter. Her på siden, kan du læse mere om de forskellige produkt typer og så efterfølgende lade dig fordybe i de enkelte produkter på de øvrige sider.

Skulle du undervejs støde på spørgsmål, som du ikke kan finde svar på via vores søgefunktion, så send os en besked - gerne via vores kontaktformular, som du finder nederst på siden.

Hos Discosupport har vi en professionel tilgang og mange års erfaring, hvilket betyder at du altid vil få den bedste service, samtidig med vi står inde for, at vores produkter lever til fulde op til det de lover. Vores store erfaring, deler vi altid gerne ud ad, således du trygt kan få sammensat lige den pakke, eller det sortiment som du står og har brug for. Uanset om det er til en privatfest, mobildiskotek, diskotek eller til en større opsætning i teater eller spillested.

Med det rette udstyr, bliver du i stand til at skabe de rette lyseffekter til både fest og forestilling.

At udvælge de rette lyseffekter til den enkelte opgave, kan virke uoverskuelig ved første øjekast, men fortvivl ikke. Vi har via vores webshop og med vores søgefunktion, gjort opgaven langt mere overskuelig for dig. Så slå dig løs og lad dig inspirere, af de fedeste lyseffekter på markedet.

Sortiment Lyseffekter

I vores store sortiment af lyseffekter, finder du alt du skal bruge. Vores sortiment af lyseffekter spænder bredt, lige fra spejlkugler til meget avanceret og high-end produkter så som Briteq BT-Laser. Fælles for alle vores produkter, er at de er af en kvalitet og standart, der er testet og godkendt på markedet efter europæiske standarter.

Når der f. eks er tale om laser udstyr, er det særlig vigtigt at vælge produkter der er testet og godkendt, således de med sikkerhed ikke skader menneskets øjne. Derfor er det vigtigt at du som kunde, er opmærksom på at det produkt du vælger til dit diskotek eller til dit mobil diskotek, er certificeret og godkendt efter disse standarter.

I vores sortiment af lyseffekter kan du ligeledes finde tilbehør til dit eventuelle allerede etablerede diskotek, hvad enten det er på hobby plan eller mere professionelt plan. Vi har alt lige fra løse glas til rotorblink til stof flammer. Et andet interessant produkt du finder i vores brede sortiment, er den batteridrevne LED projektor, som er et oplagt valg til alt lige fra scener til messer og festivaller. LED Projektor lampen har 6 x 10W REBWA og med indbygget trådløs DMX. Altså et super valg til dig, der er på jagt efter en projektor, der dækker mange behov og giver uanede anvendelsesmuligheder.

Herunder kan du læse mere om nogle af de produkter som findes i vores sortiment af Lyseffekter.

Disco lamp

Hos Disco Support tilstræber vi at have et af markedets største udvalg af Disco lamp. Vores sortiment af lyseffekter, spænder derfor utrolig bredt og du vil uden tvivl finde lige det du søger, her hos os. Igen her, er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle være i tvivl om hvilket produkt der er passende til netop din opgave eller ønske.

Ordet Disco Lamp dækker over et meget bredt udvalg og du kan i denne kategori finde blandt andet:

Er du på jagt efter et helt specifikt produkt, så som en fatning til din disco lamp, er de også at finde i denne kategori. Så lad dig endelig inspirere og brug vores søgefunktion, som let og hurtigt leder dig til dit ønskede produkt.

Pinspot

Pinspot er nærmest et uundværligt produkt, uanset om du har en garage med hyggestemning, diskotek eller en bar. En pinspot, har så mange anvendelsesmuligheder, at det nærmest kun er fantasien der sætter grænser. I vores sortiment af lyseffekter, inden for Pinspot, finder du forskellige typer af pinspot, både i sort og crome, samt i forskellige størrelser.

Du finder ligeledes transformere til pinspot, som der gør det let for dig at forbinde og koble serier. Sidst men ikke mindst, finder du farveskåle i alle tænkelige farver samt farvehjul til pinspot i forskellige størrelser – så du dermed kan få lige den dimension du står og mangler.

Skulle du være i tvivl om eksempelvis hvilken farvehjul eller farveskål, der passer til netop din forespørgsel, så anvend gerne vores kontaktformular og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

LED Lamper

Med det rette LED lys til både privat, mobil diskotek eller klubverden, er du klædt godt på til at skabe netop de lyseffekter og det show du ønsker. I forhold til de gamle klassiske disco-lamper, er det med de tilgængelige højeffektive LED lys, nemt at skabe et unikt setup.

Men hvad er fordele egentlig – ved at anvende LED lys frem for de traditionelle lyskilder?

 •       LED-lys giver meget lavt strømforbrug omkring 5% af konventionelle halogenpærer
 •       LED-lyseffekterne producerer meget lidt varme, hvilket gør dem både mere sikre og mere behagelige at arbejde med
 •       LED-lamper har også en betydelig længere levetid. Mere end 50.000 timer, hvilket betyder, at kronologisk udskiftning af lamper kan være en ting fra fortiden (LED'erne levetid, svarer til næsten 17 år med 8 timers forbrug pr. dag)
 •       Ud over dette har LED-belysning oftest kun få, eller slet ingen bevægelige dele. Så fra vedligeholdelsessynspunkt, er de meget mere håndterbar. En reel bonus for alle der arbejder med lys.

Hvad enten du er på jagt efter en LED bar, indbygningsspot eller LED lamper til professionel brug på diskoteker eller til forestillinger, har vi hos Discosupport et stort udvalg af LED belysningsudstyr. Uanset om du er har mobil diskotek, DJ, diskotek eller er på udkig efter det helt rette udstyr til din forestilling.

Discosupports udvalg understøtter dine behov og grundet vores mange års erfaring i branchen, ved vi hvad det kræver, for at skabe den rette stemning, så du kan holde liv i festen. Vores sortiment i LED-belysningssystemer understøtte alle dine behov og gør det let for dig at skabe den rette stemning. Vores brede vifte af disco belysning, er alle fremstillet således de efterlever de højeste europæiske standarder.

Diskolys

Discolys dækker over en lang række forskellige produkter og dermed mange forskellige kategorier. Men fælles for produkterne er, at de skaber stemning og giver en følelse af noget særligt.

Discolys har været centralt i mange årtier på dansegulve rundt i verden. Og specielt i 60`erne begyndte det at gå stærkt og alle klubber ”med respekt for sig selv” havde en eller anden form for disco lys af mere eller mindre heldig karakter.

I dag er udvalget langt større, end hvad tilfældet var på den tid. Og specielt i det sidste årti, er udviklingen gået stærkt. Hvis du som diskoteksejer skal skabe den rette stemning med discolys, er det vigtigt at du gør dig nogle tanker omkring din kundekreds og ikke mindst dit koncept. Tingene skal hænge sammen og med den rette sammensætning af effekter, kan du skabe noget der er helt unikt og dermed et kendetegn for dit sted.

Discolys er som regel et miks af mange forskellige typer af lamper, speglkugler og andre forskellige effekter, der til sammen skaber den rette stemning og giver den lyseffekt du ønsker.

Vi vil altid gerne hjælpe! Derfor skal du aldrig holde dig tilbage med at kontakt os. Vi har igennem årene hjulpet mange med at skabe lige netop den stemning de ønsker og hjælper også meget gerne dig, med at opnå dit mål.

Lysshow

Ordet lysshow kan dække over mange ting og som begreb nærmest endnu flere ting. Et lysshow behøver ikke være så storslået som man ser det, når Eiffeltårnet lyst op efter mørkets frembrud. Mindre kan altså god gøre det – også uden at komme til at virke fladt og kedeligt.

Uanset om dit lysshow skal skabe stemning og effekter på dit diskotek, i din klub eller skal være højdepunktet for din fest, har vi alt det du skal bruge for at få de fedeste effekter. Vi har rigtig stor erfaring på området, hvilket betyder at du i vores sortiment, kan finde et stort udvalg af lækre modeller og typer til netop at skabe det show du ønsker. 

Vi vil herunder gå lidt mere i dybden med nogle af de produkter vi tilbyder, og som med fordel kan bruges af såvel semi – som professionelle.

JB Orion LED

En kraftfuld LED effekt til en yderst fornuftig pris, udstyret med 224 LED`er i forskellige farver, sikre et super flot og varieret show, som både kan stå alene og sammenkobles med andre JB Systems produkter. Den har desuden indbygget ”stand alone” og ”Master/slave drift” samtidig med DMX. Altså et rigtig godt bud for alle uanset niveau, som ønsker et fedt show med fede effekter.

I den tunge ende finder vi BRITEQ DAZZLE – 4 movinghead. Noget af det lækreste, hvis du ønsker at skabe et spektakulært lysshow. Prismæssigt ligger den også i en dyre ende i forhold til den tidligere beskrevet JB Orion LED og er nok derfor mest eftertragtet blandt større og mere etableret steder eller DJ`s.

Men en BRITEQ DAZZLE får du 4 x movinghead lyseffekt med udendelige pan-bevægelser, der giver dig mulighed for at skabe et helt nyt og spektakulære lysshows. På baggrund af de individuelle TILT kontrol muligheder, kan lysstrålerne peges i alle tænkelige retninger.

Her får du altså den ultimative mulighed, for at lave et lysshow, som ikke bare huskes, men som uden tvivl vil brande sig fast i hukommelsen.

Tilbehør til Lyseffekter

Inden for kategorien lyseffekter, har vi samlet en lang række forskellige spændende produkter, som er med til at skabe en helhedsoplevelse for dine gæster. I kategorien lyseffekter, finder du alle de ”små” ting, som giver dig mulighed for at kunne sammensætte, justere og ikke mindst vedligeholde dine lyseffekter, uanset om det er det ene eller det andet du står og mangler.

Når du skal iscenesætte det perfekte show, er der mange ting du skal tage højde for. Og når endelig det spiller, er der altid noget der skal vedligeholdes og plejes. Hos Discosupport kender vi ”rumlen” og vi ved hvor vigtigt det er at have en leverandør der ved hvad vi taler om og ikke mindst er i stand til at levere med kort varsel. Derfor lagerfører vi stort set alt det udstyr og små grej, som er med til at få enderne til at nå sammen.

Skal du som mobil DJ ud og lave show på et lokalt diskotek, ved vi godt at rammerne måske ikke ved ankomst er optimale for det perfekte show. Men med de rette elementer, kan du hurtigt iscenesætte noget fedt, som samtidig er med at definere dig og dit Brand.

Et af vores meget populære produkter er Molton bagtæppe, som kan leveres på alle ønskede mål og dermed let kan være et redskab du kan tage med på farten. Tæppet hænger pænt og kan samtidig bruges til mange andre formål. Vil du læse mere, så kig her!

Et af vores andre meget populære produkter af tilbehør er vores DSP-4 DMX- LED LYSDÆMPER med 4 X 1800 WATT. Denne lysdæmper er særlig populær blandt mindre diskoteker, hvad enten det er af stationær eller mobil karakter.

Denne lysdæmper er perfekt til stort set alle former for LED, da dæmperen er opbygget med kondensatorer i stedet for triacker, hvilket er årsagen til den også bruges på LED til dæmpning af dette.

Det sidste produkt vi vil fremhæve i denne kategori er, XLR kabler der benyttes til dmx forbindelse af lyseffekter. Alle XLR kabler hos DiscoSupport er af super fin kvalitet, samtidig med det er i en meget prisvenlig klasse.

Spørgsmål til Lyseffekter?

Står du med specifikke spørgsmål eller ønsker til dine Lyseffekter, skal du aldrig holde dig tilbage. Vi hjælper altid gerne med at skræddersy den løsning du ønsker.

Vi har mange års erfaring og ved hvad det kræver at skabe de rette lyseffekter, samtidig har vi via vores store erfaringer altid gode ideer til at sammensætte og udvikle, hvad enten det er et lysshow eller løsninger af mere teknisk karakter.

Du kan kontakte os via vores kontaktformular eller ringe på 86 60 23 23.

Mindre
Mere
Viser 1 - 24 af 70 varer
 • Løs Flamme (Lille) Stof til LED Virtuel Flame (reservedel)
  Varenummer: Y8-114

  Løs flammer Stof til LED Virtuel Flame. 2stk Løse flammer i silkestof påmonteres med magneter i LED Virtuel Flame. Flamme mål: 30x11cm.

  16,00 DKK
 • TRIPTIC - Animation effect with wash, beams and flash TRIPTIC - Animation effect with wash, beams and flash
  Tilbud!
  Lagerstatus
  TRIPTIC - Animation effect with wash, beams and flash
  Varenummer: 10650

  TRIPTICs fantastiske lyssystem er med til at gøre din fest endnu vildere. Med effekter som beam, wash og flash, så giver TRIPTIC dig alt hvad du behøver for at skabe den fedeste feststemning. Med TRIPTIC medfølger en fjernbetjening med infrarød, som gør det endnu lettere for dig at styre lyset til din fest.

  1.215,00 DKK 1.865,00 DKK -650,00 DKK
 • Løs Flamme (Stor) Stof til LED Virtuel Flame (reservedel)
  Varenummer: G8-105

  Løs flammer Stof til LED Virtuel Flame. 2stk Løse flammer i silkestof påmonteres med magneter i LED Virtuel Flame. Flamme mål: 40x22cm.

  44,00 DKK
 • LED Dynabarrel - 10W RGBW LED Dynabarrel - 10W RGBW
  -220,00 DKK
  Lagerstatus
  LED Dynabarrel - 10W RGBW
  Varenummer: Split Barrel Scanner

  LED Dynabarrel - 10W RGBW Meget flot og kompakt LED lyseffekt fra JB Systems. Innovativ LED Barrel effekt som giver et fremragende lysshow som sætter gang i festen. 10 Watt RGBW LED sikrer et kraftfuldt lysoutput kombineret med et lavt strømforbrug. Der er indbygget smarte og flotte lys-programmer, som giver fremragende lysshows. 04187

  995,00 DKK 1.215,00 DKK -220,00 DKK
 • Accu Color White - LED Lampe 6 x 10W RGBWA-LED Accu Color White - LED Lampe 6 x 10W RGBWA-LED
  Tilbud!
  Lagerstatus
  Accu Color White - LED Lampe 60W RGBWA - Trådløs DMX
  Varenummer: Jb-5126

  Batteridrevet LED Projektor lampe med 6 x 10W RGBWA og med indbygget Trådløs DMX. Den har en beam-vinkel på 20° - Selve projektionsvinklen kan justeres over 25° (Vertikalt til horisontalt), hvilket gør den oplagt at bruge til fester, scener, messer, festivaler osv. Den kan bruges ca. 10 timer i "Fade Mode" på et fuldt opladet batteri. Læs mere længere...

  1.795,00 DKK 2.825,00 DKK -1.030,00 DKK
 • Eurolite - LED mini FE-10 flower - 1x10W hvid Eurolite - LED mini FE-10 flower - 1x10W hvid
  -200,00 DKK
  Lagerstatus
  Eurolite - LED mini FE-10 flower - Med 10 Watt LED
  Varenummer: Eurolite LED Mini FE-10

  Meget flot og kompakt LED lyseffekt fra Eurolite LED mini FE-10 Flower. Med farverige effekter som bevæger sig i takt med musikken. Den er lydstyret via indbygget mikrofon. Ledning og stik medfølger til tilslutning. Se video længere nede på siden.

  295,00 DKK 495,00 DKK -200,00 DKK
 • Accu Decolite - LED Projektor 1 x 15W RGBW-LED. Bestil din ACCU Decolite hos discosupport.dk Accu Decolite - LED Projektor 1 x 15W RGBW-LED. Bestil din ACCU Decolite hos discosupport.dk
  Tilbud!
  Lagerstatus
  Accu Decolite - LED Projektor 1 x 15W RGBW-LED
  Varenummer: Accu Decolite

  Batteridrevet LED Projektor med 1 x 15W RGB-LED med indbygget DMX. Den har en beam-vinkel på 10° til 30°, hvilket gør den oplagt at bruge til fester, scener, messer, festivaler osv. Projektoren er udstyret med en trådløs transceiver (Sender/Modtager), som er 100% kompatibel med W-DMX G4-protokollen fra "Wireless Solution Sverige". Læs mere om Accu...

  1.175,00 DKK 1.795,00 DKK -620,00 DKK
 • Invader - 3 effekter i en Invader - 3 effekter i en
  Tilbud!
  Lagerstatus
  Striker LED Moving Spot
  Varenummer: JB 4190

  Kompakt LED moving spot til DJ og mindre klubber. Klar til trådløs DMX: Du skal bare tilslutte en valgfri WTR-DMX Dongle.  Baseret på en 30W hvid LED Spot og 6x8W LED til selve Washen.  Meget lavt strømforbrug.

  2.715,00 DKK 3.595,00 DKK -880,00 DKK
 • Super Solar white 10W
  Varenummer:

  Retro Worldstar effekt i ny LED udgave10W hvid diode giver 34 flotte strålerMusikstyring via indb. mic og master/slaveJusterbar hastighedDMX: 3 kanalerEffekt: 30WMål: Ø210 x 180 mmVægt: 1,8 kg

  810,00 DKK
 • JB Systems LED Diamond 2 - Bestil den nemt og hurtigt hos discosupport.dk vi har et bredt sortiment af forskellige slags lyseffe JB Systems LED Diamond 2 - Bestil den nemt og hurtigt hos discosupport.dk vi har et bredt sortiment af forskellige slags lyseffe
  Tilbud!
  Lagerstatus
  JB Systems LED Diamond 2
  Varenummer: JB 4188

  LED Diamond 2 er en kraftig og kompakt LED DMX-styret lyseffekt.  De mange linser er med til at projicere flotte farvede lysstråler over 360° rundt. Indbygget programmer til at skabe fantastiske og dynamiske lysshows. Ny opdateret udgave af LED Diamond.

  380,00 DKK 420,00 DKK -40,00 DKK
 • Bestil din Beamspot1 DMX FC hos discosupport.dk - Her finder du et bredt sortiment af forskellgie slags RGB projektor og lamper Bestil din Beamspot1 DMX FC hos discosupport.dk - Her finder du et bredt sortiment af forskellgie slags RGB projektor og lamper
  -270,00 DKK
  Lagerstatus
  RGB Single Beam Projektor 15W - Beamspot1 DMX FC
  Varenummer: JB 4957

  Denne stilfulde DMX-styret RGB 15W Single Beam Projektor, er udstyret med en meget smal 4° linse, hvilket gør den til en ekstrem effektiv lampe til mange forskellige type opgaver. Den er ideel til alle former for effekter på scenen, men fungerer også rigtigt godt til spejlkugler.     Kan bruges i TV-studioer: Ingen ventilator larm og flimmerfrit 1200Hz LED.

  850,00 DKK 1.120,00 DKK -270,00 DKK
 • Briteq LED Moon 10 Watt lyseffekt
  -75,00 DKK
  Lagerstatus
  Briteq LED Moon 10 Watt lyseffekt
  Varenummer:

  En ekstrem kompakt, og roterende flower effekt. 3 Funktioner: Stationær, Auto rotering, Lyd aktiveret. Kaseret på en kraftig 3Watt LED. Indbygget mikrofon, til lækre bevægelser som passer til musikken Sæt strøm til og den køre - Ingen besværlig opsætning Mains Adapter:   input: AC 100~240V, 50/60Hz                         Output: 12Vdc / 700mA Power...

  370,00 DKK 445,00 DKK -75,00 DKK
 • Multibeam Laser - 850W RGB Farvelaser til fast lavpris hos discosupport.dk Multibeam Laser - 850W RGB Farvelaser til fast lavpris hos discosupport.dk
  Tilbud!
  Lagerstatus
  Multibeam Laser - 850mW RGB Farvelaser
  Varenummer: JB 4236

  Den nye Multibeam Laser er en 850W Class-3B RGB farvelaser, som er udstyret med 4stk temperaturstyrede lasere. - 2x150mW Rød laser - 1x50mW Grøn laser. - 1x500mW Blå laser.

  2.195,00 DKK 2.995,00 DKK -800,00 DKK
 • Løs Flamme Stof til Virtuel Flame (reservedel)
  Varenummer: G7-79

  Løs flamme Stof til Virtuel Flame.Løs flamme i silkestof med påmonteret magneter. Mål: 22 x 31cm.

  60,00 DKK
 • JB Systems Party Bar Med 5 Forskellige Effekter JB Systems Party Bar Med 5 Forskellige Effekter
  -850,00 DKK
  Lagerstatus
  JB Systems Party Bar Med 5 Forskellige Effekter
  Varenummer: JB-4184

  JB-Systems bryder alle standarder og tænker nyt med deres PARTY BAR. En  4 I 1 lyseffekt til mobile DJs.Denne kompakte bar har monteret 4 forskellige lyseffekter og er dermed mere fleksibel end en standard lampebar. Baren har monteret følgende effekter: 2x  roterende Derby effekter, hver Derby er udstyret med en rød, grøn og blå 3 watts LED.2x  LED...

  1.945,00 DKK 2.795,00 DKK -850,00 DKK
 • LED FL-201 Flamelight - Dekorativ flammeeffekt
  Varenummer: FL-201 Flamelight

  Åben ild uden brandfare... Effekten består af et stykke blafrende stof. Denne model kan stilles på en bordplade. Ilden ser meget ægte ud, men den generer ingen varme. 2 x MR11 LED lamper er indbygget i den. Den betjenes nemt med on/off knap.

  275,00 DKK
 • LED Virtuel Flame LED - Kunstigt Bål - Flamme Lampe LED Virtuel Flame LED - Kunstigt Bål - Flamme Lampe
  -170,00 DKK
  Lagerstatus
  LED Virtuel Flame LED - Kunstigt Bål - Flamme Lampe
  Varenummer: VirFlaLED

  Åben ild uden brandfare... Effekten består af en stykke blafrende stof Flammelampe med kæder til ned-hængning. Kan også bruges uden kæderne og stå på en hylde eller monteres på en væg med en metal-vinkel. Skålen kan afmonteres og Led enhed (højde ca 7cm) kan monteres mange forskellige steder, bla. i brændeovne og pejse, så det ser som om der er levende...

  545,00 DKK 715,00 DKK -170,00 DKK
 • Spejlkuglesæt 30 cm
  Varenummer: SPJLST30

  30 cm Discokugle - Spejlkugle med 230v loft-motor. Par 36 pinspot lampe med pære som giver de tynde lysstråler. Farvehjul med 230v motor til montering på penspot-lampen. Klassisk 80´er lyseffekt, der altid vækker begejstring.

  400,00 DKK
 • LED Løbelys - Musik styret
  Varenummer: LED six light

  Musik styret løbelys med 282 stk LEDs. Mulighed for lydstyring med den indbyggede mikrofon, eller løbelys fuktion. Bemærk meget lavt strømforbrug og ingen bevægelige mekaniske dele, dvs. længere levetid. Modulopbygning som gør det muligt at ændre formen af opsætningen. Tekniske data: Spænding: 230V - 50Hz til 14Vdc (Adapter medfølger). Lyskilder: 282 Stk...

  300,00 DKK
 • Super Atlas RGB LED Lyseffekt Super Atlas RGB LED Lyseffekt
  -275,00 DKK
  Lagerstatus
  Super Atlas RGB LED Lyseffekt
  Varenummer: JB 4177

  Kraftig LED moonflower.Baseret på 9 stykker 1watt Highbright lysdioder (2 x rød, 2 x grøn, 2 x Blå, 3 x hvid)Plug and Play: Ingen controller nødvendig, kan køre automatisk til rytmen fra musikkenLyseffekten kører rundt med strålerne til rytmen fra musikkenIndbyggede programmer sikrer at effekten aldrig virker ensartet og kedelig men hele tiden dynamisk og...

  545,00 DKK 820,00 DKK -275,00 DKK
 • Briteq Spectra 3D Laser Briteq Spectra 3D Laser
  -205,00 DKK
  Lagerstatus
  Briteq Spectra 3D Laser
  Varenummer: Briteq Spectra 3D Laser

  Dette er den perfekte laser for dem, der ikke kan vælge og blot vil have det hele, selv 3D-effekter og Ilda-kontrol. læs mere længere nede på siden.

  3.995,00 DKK 4.200,00 DKK -205,00 DKK
 • Super Boogie LED RGB Super Boogie LED RGB
  -450,00 DKK
  Lagerstatus
  Super Boogie LED RGB
  Varenummer: JB 4178

  Kraftfuld dobbelt LED Flower Twistereffekt. Baseret på 2x 9 pieces of 1Watt (4 x Rød, 4 x Grøn, 4 x Blå, 6x Hvid) Highbright lysdioder Plug and Play: Ingen controller nødvendig, kan køre automatisk til rytmen fra musikken Med Master / Slave-funktionen opnår du fuldt synkroniserede shows, når flere enheder er koblet sammen Indbyggede programmer sikrer...

  900,00 DKK 1.350,00 DKK -450,00 DKK
 • JB Orion LED JB Orion LED
  -500,00 DKK
  Lagerstatus
  JB Orion LED
  Varenummer: JB Orion LED

  Denne kraftfulde og slående LED effekt er meget nyttigt til dekorative formål. JB Orion er udstyret med 224 LED'er i forskellige farver som har 0 til 100% dæmpning, hvilket sikrer et flot og varieret lysshow. JB Orion har indbyggede programmer til stand-alone eller master/slave drift og er samtidig DMX-styrbar. Strobe funktion er også en af de dristige...

  995,00 DKK 1.495,00 DKK -500,00 DKK
 • LED Police light rød
  -50,00 DKK
  Lagerstatus
  LED Police light - Rotorblink Rød
  Varenummer: LED Police light rød

  Advarselslys med 108 stk. meget kraftige lysdioder, og meget lavt strømforbrug. Justerbar rotations hastighed. Ingen bevægelige dele, deraf mindre slidtage og lang holdbarhed.

  170,00 DKK 220,00 DKK -50,00 DKK

Filter efter

Tilgængelighed
Betingelse
Fabrikanten