Hjul

Hjul

Der er 67 varer.

Gummihjul og transporthjul til flightcases, kufferter osv.

I dette hjørne af vores hjemmeside finder du vores brede sortiment af gummihjul. Vi har mange forskellige slags hjultyper til alle slags opgaver, alt ligefra transporthjul til professionelle gummihjul til flightcases etc. Vi har robuste gummihjul til flightcase, transportkasser, kuffe...

Gummihjul og transporthjul til flightcases, kufferter osv.

I dette hjørne af vores hjemmeside finder du vores brede sortiment af gummihjul. Vi har mange forskellige slags hjultyper til alle slags opgaver, alt ligefra transporthjul til professionelle gummihjul til flightcases etc. Vi har robuste gummihjul til flightcase, transportkasser, kufferter, trolley, borde, skabe, møbler osv. Disse hjul bruges professionelt af lydmanden, bandet, diskoteket, artisten, DJ, firmaet som har kostbart udstyr med på landevejene, og ønsker en nemmere transport. Vi handler med forskellige mærker bl.a. Tente Hjul, Guitel, flexello osv. I øvrigt handler vi med gummihjul og transporthjul med/uden bremse.   

Vi har ligeledes et bredt udvalg af forskellige hjul til møbler, kontorhjul, skaterhjul, kassehjul, tebordshjul, transporthjul osv. Disse hjul bruges ofte i hjemmet eller på kontoret. Tag endelig et kig på siden!

Fordele ved montering af hjul - Hvorfor løfte, når du kan rulle?

Med professionelle gummihjul gør du din transport af kasser, kufferter, flightcases meget nemmere, og samtidig skåner du din ryg for meget unødvendigt slæb. De ovenstående gummihjul og transporthjul er dem vi selv bruger i vores egenproduktion af flightcases, vi kan derfor indestå for kvaliteten. Vores transporthjul og gummihjul er meget robuste og kan bruges såvel til professionel industri og transport, som til mindre hobbyprojekter. Hjulene kan fås i forskellige farver f.eks. blå, grå, sort, hvid osv. De fås med og uden bremser, og i forskellige størrelser.

Vi har efterhånden også fået et bredt udvalg af kontorhjul, møbelhjul og mindre kassehjul. Disse hjul er velegnet til kontor, møbler, mindre kasser og des lignende. Montering af møbelhjul gør det nemt og hurtigt at flytte dine møbler i forbindelse med rengøring, og sparer endnu engang din ryg for udnødvendige løft.

Har du flere spørgsmål vedrørende hjul er du meget velkommen til at ringe til os på: 86 60 23 23.

Mindre
Mere
Viser 1 - 24 af 67 varer

Filter efter

Aktiveret filtre:
Kategorier
Tilgængelighed
Betingelse