Kabeltromler og kabelbakker

Der er 5 varer.
Kabeltromler og kabelbakker

Professionelle kabeltromler og kabelbakker til både private og erhverv

Hos discosupport.dk finder du et bredt udvalg af kabelbakker og kabeltromler. En kabeltromle er praktisk, når du skal have rullet dine kabler sammen efter et job. Kabeltromler kan fås i forskellige tykkelser og størrelser - det afhænger tit af kabeltykkelsen og typen af kabl...

Professionelle kabeltromler og kabelbakker til både private og erhverv

Hos discosupport.dk finder du et bredt udvalg af kabelbakker og kabeltromler. En kabeltromle er praktisk, når du skal have rullet dine kabler sammen efter et job. Kabeltromler kan fås i forskellige tykkelser og størrelser - det afhænger tit af kabeltykkelsen og typen af kabler.

Vi har både kabeltromler med og uden kabel. Mange af de tromler som vi forhandler fungerer som universelle kabeltromler dvs. de kan bruges til stort set alt slags kabel og ledning.

Vi har mere en 25 års erfaring i forhandling højkvalitets kabeltromler og kabelbakker til både private og professionelle.

Derudover har vi nogle kabeltromler, som har indbygget XLR stik, således at kabeltromlen kan bruges til at optage hele trommesæt, samt mindre koncerter. Det betyder at tromlen kan bruges som en slags mini-stagebox.

Som noget nyt er vi begyndt at forhandle kabelbakker til kontor, værksteder, scenegulve, halgulv osv. Denne type kabelkanaler og kabelbakker er meget populære til steder, hvor mange mennesker eller køretøjer skal krydse over kablet. Derfor bliver disse kabelbakker ofte benyttet til store festivaler, messer, koncerter, festivaler m.m.

Fra tid til anden har vi kabeltromler møbler. DVS kabeltromler i træ, som kan bruges til at bygge spiseborde, sofaborde, sengeborde osv.

Så står du og mangler kabeltromler, kabelbakker, kabelføring, kabelkanaler eller andet, så tag et kig på vores webshop www.discosupport.dk!

Mindre
Mere
Viser 1 - 5 af 5 varer

Filter efter

Kabeltromler og kabelbakker

Accept

Vi bruger cookies for at sikre, at du altid får den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Læs mere her.